Var den
du är.

Vår filosofi.

Vi tror att nytänkande, nya idéer och ny kunskap är vägen framåt. Att ständigt vilja lära sig mer på jobbet och ha en lärande kultur. Men vi tror samtidigt att livet är så mycket mer än bara arbete. Livet är lycka, utmaningar, arbete, intressen, familjer och ständiga överraskningar. Tricket är att blanda. Eller som vi säger – ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet.

Be excitedly curious.

Att vara nyfiken, eller som vi säger ivrigt nyfiken, är nyckeln till nya idéer och ny kunskap. Vill man, som vi, bidra till en bättre värld, måste man helt enkelt vara på tå.

Be inclusive and allowing.

Att skapa en kultur som är tillåtande och där vi engagerar oss i varandra, bygger på att vi ger varandra trygghet och förtroende. Och att vi delar med oss.

Be who you are.

Vi har redan pratat om att livet är så mycket mer än bara jobb. Men vi säger det igen. Här på Mpya Sci & Tech ser vi till hela människan och vi stöttar allas välmående och vardagsliv.

Med en stadig och välbyggd trampolin som Mpya kan du hoppa högre.

Vi är ingenjörskonsulter

David Rüdel

Talent Advisor, Göteborg

David är en varm ledare som ser till att få med alla i båten, inte bara för att han gillar båtar och salta bad. Med bakgrund som både ingenjör och ekonom, tillsammans med en nyfikenhet på människan, var entreprenörskap inom teknikrekrytering och konsultande kanske ingen högoddsare ändå. Det är ju här allt händer!

Johanna Engblom

Talent Advisor, Göteborg

Johanna är chalmeristen som älskade mötet med människor mer än tekniken. Typisk projektledare som delar in det mesta i start, mål och deluppgifter. Älskar att ticka boxar och att-göra listor. Affärsintresset tog riktig fart under åren som VD och hon har nu hittat hem i rollen som teknikrekryterare. Njuter av sociala sammanhang men den introverta sidan gör att Johanna hämtar energi i den tysta kantarellskogen eller under en löprunda.

Patrik Artman

Talent Advisor, Göteborg

Patrik är en levnadsglad ingenjör med passion för teknik och människor och berättelserna bakom varje individs utveckling. Alltid nyfiken på att lära känna kunders behov och att få möjligheten överträffa deras förväntningar.

Vid sidan om det stora intresset för bollar och brädor har han en Master i produkt- och processdesign. Med en bred erfarenhet från att arbeta som ingenjör hittade han till slut sitt kall i livet. Och sedan 2011 har han hjälpt ingenjörer att utvecklas genom att hjälpa dem att hitta sin nästa utmaning i livet. 

Ellinor Crafoord

Talent Advisor, Stockholm

Ellinor är en talangjägare av rang och har förmågan att matcha kandidat mot tjänst som få. Hon har 1290 loggade dyk och ungefär lika manga genomförda intervjuer vilket visar både på hennes äventyrlighet och intresse för människor. Professionellt har Ellinor åtta års erfarenhet av rekrytering inom främst Life Science men även teknik. Tittar man längre bak i tiden hittar man både en Fil. Lic. i molekylärbiologi och en dykinstruktörsbana. Ellinor är passionerad och påhittig och älskar att komma med nya idéer.

Britta Granath

Talent Advisor, Stockholm

Vi hittade Britta bland många ansökningar och när vi träffade henne blev vi omedelbart tagna av hennes höga närvaro och skarpa sinne. Det finns få detaljer som Britta missar och hon är alltid engagerad. Vi älskar att arbeta med Britta eftersom hon alltid levererar och tackar aldrig nej till en tävling oavsett om det är pingis, arga leken eller om det handlar om att hitta de bästa kandidaterna.

Britta är engagerad och inlyssnande med känsla att bedöma potentialen hos varje kandidat. Dessutom har hon en stark bakgrund inom immunologiforskning från AstraZeneca.

Johan Östman

Talent Advisor, Stockholm

Johan är en pålitlig och utmanande person med kunskap och erfarenhet inom rekrytering, ledarskap och affärsutveckling vilket han fått genom mer än tio års arbete inom Life Science som rekryteringskonsult, chef och VD.

Efter avlagd doktorsexamen i molekylärbiologi fortsatte Johan sin resa inom akademin i London. Under dessa år förstod Johan att hans kall är att rekrytera och hjälpa människor att hitta sin rätta plats i arbetslivet. Johan laddar batterierna genom att umgås med familj och vänner. 

Är du vår nästa kollega?

Att vara en del av Mpya Sci & Tech betyder att du är en del av en större gemenskap med en kultur som prioriterar personlig utveckling och kompetensutveckling. Hos oss få du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid. Vi tar hand om varandra och vi vet att livet är mer än bara jobb.

Vill du veta mer? Hör av dig:

Mattias Runevad

Talent Advisor, Göteborg

Vill du prata om svarta hål, ditt senaste Arduino-projekt eller kanske ditt nästa karriärdrag? Då har du hittat rätt! Mattias är en socialt driven elektroingenjör, som under sina masterstudier inom industriell ekonomi och åren som konsult och senare chef i rekryteringsbranschen, kommit fram till att matcha topptalanger med nya spännande möjligheter inom teknik är vad han gör allra bäst. Med ett varmt hjärta och ett öppet sinne tar sig Mattias an nya utmaningar!

Sandra Bydell Sveder

Talent Advisor, Stockholm

Sandra är det glada yrvädret från Stockholm som älskar såväl struktur som handling, och den i gänget som får oss tillbaka till ämnet med en kärleksfull knuff när vi svävar iväg på sidospår.

Genom att kombinera sin grund som molekylärbiolog med sin passion för människor och effektiva arbetssätt har hon utvecklat en osviklig förmåga att hitta rätt person till rätt uppdrag, och hon personifierar dessutom guldkanten på våra arbetsdagar genom att strössla high fives i både med-och motgångar. 

Charlotte Duvefelt

Talent Advisor, Stockholm

Charlotte är bollkonstnären som efter sin avhandling landade på AstraZeneca men som nu hittat hem inom rekrytering och konsultbranschen. Med en känsla för detaljer tillsammans med en stark tävlingsanda landar Charlotte sina utmaningar med målmedvetenhet och framgång. I Charlotte har vi en skarp och godhjärtad kollega som i kombination med en stark forskarbakgrund och avgörande erfarenhet från läkemedelsindustrin utgör en vass Talent Advisor.

Marlene Andersson

Talent Advisor, Uppsala

Man känner igen en stjärna när man stöter på en, och Marlene kände vi igen så fort hon klev in genom dörren. Hon är en naturbegåvning när det gäller kommunikation och kan stoltsera med att vara den första personen någonsin att spinna spindeltråd på labb. Marlene har en PhD i biokemi och hade nog tänkt stanna på labbet ett tag till men fann istället en ny passion i att nätverka med kandidater, och hon trivs numer lika bra i talarstolen som mitt i nätet internt. Det är vi oerhört glada för! Nämnde vi att hon är en fena på nät?

Johanne Brochmann

Johanne är inte bara elektroingenjör, hon har varit operasångerska också! Med över 300 föreställningar med Phantom of the Opera under bältet vet hon verkligen hur man fångar en publik. Johanne är ett nyfiket energiknippe som alltid strävar efter att hitta lösningar och beskriver sig själv som ”löjligt strukturerad”. Det här är goda egenskaper som kommer väl till pass när hon nu tar sig an nya utmaningar inom fordonsbranschen!

Tobias Assander

Tobias är senior processutvecklare. Det som kännetecknar Tobias är hans driv och målmedvetenhet att förstå processer och hitta lösningar för samspelet mellan maskin och människa. Han har ett skarpt sinne, hög energi och tar sig med självklarhet an nya arbetsuppgifter och sociala miljöer. Arbetet genomförs med glimten i ögat och på ett lösningsorienterat sätt.

Vi, hans kollegor, uppskattar Tobias kunskaper om österrikiskt vin och möjligheten att haka på i mountainbikespåret efter jobbet. Vi välkomnar Tobias till Mpya Sci & Tech-familjen och är glada över att satt grundstommen till ett framtida team inom processutveckling, uppskalning och Tech Transfer inom läkemedel- och livsmedelsindustrin.

Emily Chamberlain

Emily älskar att destillera fram essensen i det komplexa – oavsett om det rör sig om smaknotarna i en skotsk singel malt whisky eller att applicera värdeflödesanalys på komplexa läkemedels- eller medtechprocesser. Hennes gedigna bakgrund inom biofarmaceutisk utveckling och medtech hjälper henne lägga pussel och koordinera projekt inom analytisk metodutveckling, tech transfer och validering. Emilys entusiasm för allt livet har att erbjuda smittar av sig, hon har en kuslig förmåga att få alla runtomkring henne att känna likadant.

Man hittar henne bland bokhyllorna i närmsta bokhandel, målandes, eller skrattande åt roliga djurklipp på Instagram.

Cecilia Karlsson

Talent Advisor, Göteborg

Cecilias nyfikenhet gör att hon gärna utmanar och utmanas även utanför sin trygghetszon. Med sin positiva attityd och sitt coachande förhållningssätt hjälper hon andra att inse sina möjligheter och utveckla sina styrkor, både i arbetslivet samt i sitt ideella volontärarbete. Cecilias intresse för människor och teknik har tagit henne från start-ups till stora teknikbolag. Med sin erfarenhet, i roller som konsult, projektledare, HR-chef och Global Supportchef gör att hon är en konsultativ Talent Advisor på Mpya Sci & Tech personifierad.

Josefine Wejerstrand

Josefine har fötterna på jorden och ett lugn som få är förunnade. Det är också en egenskap hon kan dra nytta av när produktionsavvikelser ska utredas och effektiviseringsprojekt genomföras. Josefine har valt Mpya eftersom hon precis som vi tycker att livet är mer än bara jobb. Välkommen hem till konsultteamet inom QA på Mpya Sci & Tech.  

Johanna Jonsson

Johanna kändes från första dagen som en självklar del av Mpya. Anledningen till det är att hon är sig själv. Hon visar att hon har skinn på näsan, med förmågan att läsa av situationer och snabbt ta till sig ny information.

Johanna tar plats i Konsultteamet med fokus på Kvalitet och bidrar inte bara med en kunskap inom QA för råvaror, utan även med engagemang och ett intresse för paddling.

Michael Taus

Michael är en systemutvecklare som pratar flera dussin språk, och inte bara datorrelaterade… Han har ett brett intresse inom naturvetenskap och humaniora med flera års erfarenhet av systemutveckling inom olika tillämpningar såsom fordonsindustri, automatisering, HR, betalningslösningar och likviditetsrisk. Med sig han har examen inom teknisk kemi, logistik, affärsinformatik och datasäkerhet och mer än tjugo års erfarenhet inom programmering. 

Lika mycket som Michaels frågvishet och kreativitet driver honom att lära nytt bjuder han generöst på sin kunskap till sin omgivning. Detta gäller för övrigt även i judoringen samt i diskussioner om gravitation.

Patrik Danielsson

Patrik är en smart och positiv ingenjör med passion för innovation och utveckling. Med en MSc i datateknik och ett stort intresse för datorers alla aspekter är Patrik vass på inbyggda system, mjukvaruutveckling och molntjänster med erfarenhet senast från säkerhetsbranschen. Patrik är mycket glad över att vara tillbaka i spårvagnarnas Göteborg, och efter att ha cyklat runt i Lund i sju år ser han nu chansen att kunna skylla på Göteborgs branta kullar.

Sanatkumar Mishra

Med gedigen erfarenhet av analytisk kemi från universitet i Indien, Storbritannien och Sverige tar Sanat en självklar plats i konsultteamet inom kemisk analys hos oss på Mpya Sci & Tech. Hans passion för kemisk analys och problemlösning kommer väl till pass i projekt som rör metodutveckling inom analytisk kemi. Som person är Sanat lugn, fokuserad och målorienterad. Det kanske starkaste personlighetsdraget är dock hans hjälpsamhet – Sanat hjälper dig alltid, oavsett om du behöver hjälp med HPLC, LC/MS, eller att utveckla badmintonserven. 

Roberto Di Meo

Roberto är vår nya italienska stjärna inom kemisk analys. Han har öga för detaljer och är prestigelös, vilket förde in honom på banan som analytisk kemist. Hans positiva och hjälpsamma attityd gör honom till en stor tillgång i vilket team som helst. Roberto är en social, lättsam och dynamisk Mpyan som bidrar till gänget med stor entusiasm och värdefull expertis, speciellt i brädspel. Provare per credere.  

Camilla Wallén

Camilla är en noggrann och positiv kemist med en civilingenjörsexamen inom kemiteknik i grunden och ett par års erfarenhet av laborativt arbete och dokumentation. Camilla är en organiserad och pålitlig person som alltid slutför det hon påbörjat. Hon sätter teamet före jag:et och ställer upp när kollegor behöver hjälp. Genom sin positivitet sprider hon glädje och ger energi i gruppen, något som är lika uppskattat på labbet som i kompisgänget! 

Anna Hugó

Anna är analytisk kemist med erfarenhet av metodutveckling och validering inom både läkemedel- och tillverkningsindustri. Hennes nyfikenhet, strukturerade arbetssätt, och sinne för problemlösning gör att Anna snabbt ser vad som behöver göras för att teamet hon jobbar i ska nå uppsatta mål. Annas målinriktade men samtidigt ödmjuka personlighet kommer väl till pass såväl på labb som på dansgolvet och vid akvarellmålningen. Vi ser fram emot en härlig svängom tillsammans inom life science branschen i Uppsala!

Bruno Fernando Fornari

Med 15 års erfarenhet som hårdvaruingenjör har Bruno hunnit samla på sig mycket gedigen erfarenhet inom elektronikkonstruktion såsom PCB-design, hårdvaruarkitektur, telekom-applikationer och andra kundnära utvecklingsprojekt inom elektronik. Bruno kommer ursprungligen från Brasilien och har hunnit resa runt i världen. I USA har han jobbat som bartender och i Norge som hårdvaruingenjör men han har till slut landat i Göteborg. I sitt hemland är han med och driver ett functional fitness-företag och dömer tävlingar. Bruno är en social figur som gärna pratar träning eller racingsimulatorer. Därutöver är han driven, ambitiös och med en härlig inställning!

Sohrab Yaghmaie

Sohrab är en lugn och problemlösande svensk-norsk ingenjör med gedigen kunskap inom digital ASIC / FPGA design och verifikation men även bildsensorer och bildbehandling. Inom det senare har Sohrab goda innovationsförmåga och erfarenhet resulterat i patent. Energi hämtar Sohrab även från musiken, i skidspåret eller med verktyg i näven i samband med renoveringsprojekt.

Samuel Löfström

Samuel är en förträfflig embedded-utvecklare som gärna sitter i labbet och pillar med något utvecklingsprojekt. Om du vill ha motorautomatik till din rullgardin eller skulle vilja att din kaffebryggare twittrar när den bryggt färdigt så hjälper han gärna till. Förutom att flippa ettor och nollor för att få saker att göra som han vill så påtar Samuel gärna i trädgården eller bakar bullar till sina vänner. På jobbet är Samuel en driven lagspelare med systemperspektiv som är mån om att teamet ska må och prestera bra.

Anna Gunnarsson

Anna är förutom en erfaren projektledare inom processutveckling även en tennisspelare på internationell nivå och en inbiten padel-spelare.

Med sin breda kunskap från metodutveckling inom tidig forskning till Life-cycle management av kommersiellt tillgängliga biopharma-produkter är Anna en enorm tillgång för oss som kollegor och för våra kunder inom forskning och utveckling. Som person är Anna resultatinriktad, välorganiserad och med ett stort mått av ödmjukhet.

Vi är väldigt glada att Anna valt att bli en del av Mpya Sci & Tech och ser fram emot tips inom såväl analytisk kemi som padeltaktik.

Pernilla Johansson

Pernilla har många års erfarenhet från företag inom både bioteknik, läkemedel och sedeltillverkning där hon främst jobbat med kvalitetsfrågor, vilket gör henne till en given del av vårt kvalitetsteam där hon bidrar med sin specialistkunskap inom QA.

Med en ständig nyfikenhet, positiv attityd och vilja att lära sig nya branscher och roller ser vi fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Pernilla i gänget. När Pernilla inte bidrar till den goda stämningen på kontoret läser hon gärna böcker, just nu är Isabel Alende favoriten, eller reser till Malaga med familjen.

Välkommen ombord Pernilla, vi är så glada över att du valt just oss som kollegor!

Maria Sandström

Maria är som klippt och skuren för QA rollen eftersom hon förutom att vara strukturerad och noggrann också har modet att ställa även de svåra frågorna. Det kombinerat med en lång erfarenhet av roller inom forskning och QC på stora och små bolag gör henne till en klippa i kvalitetsteamet.

Vi är stolta över att ännu en do:er och entreprenör hittat hem hos oss på Mpya. Varmt välkommen Maria!

Maria Andersson

Maria är analytisk kemist i grunden med mångårig efterenhet från arbete på laboratorier med ISO och GLP-certifikat samt som gruppchef på ett medicintekniskt bolag. Maria går nu in som en viktig del i vårt team inom Kemisk Analys. Med sin breda erfarenhet och kunskap från analytisk kemi, metodutveckling, validering och ledarskap bidrar hon starkt till vår och våra kunders utveckling.

Maria är en lugn, lösningsorienterad och engagerad kollega som gärna spenderar tid med familjen i stallet eller promenerar med hunden.  

Therese Schönborg

Therese är en go agronom med passion för mat och dryck, samt djur och natur. Hon har en MSc i husdjursvetenskap och har ett gediget intresse för processer kopplade till livsmedelsframställning och kvalitet. Therese är en ödmjuk och positiv person som tycker om att arbeta organiserat med högt siktade mål. När hon inte jobbar hittar man henne allt som oftast i stallet eller på en yogamatta, och så fort tillfälle ges - vid havet.

Lasse Saarenpää

Lasse är en sympatisk kvalitetsingenjör skolad i västsvensk bilindustri. Resan började på anrika Saab Automobile och fortsatte på både Volvo Cars och Volvo Group. Nu kommer Lasse att fortsätta resan genom att fokusera på kvalitetsarbete inom elektronik (för fordon såklart).

Lasse ger gärna utlopp för sina finska gener genom att spela finsk baseball eller genom att prata finska i tid och otid, inte bara med sin fru och sina vuxna barn. Och så klart följer han all sport med finsk representation.

Abed Zahed

Abed är en social och trygg optikingenjör, som har haft möjligheten att arbeta i flera länder och på så sätt lärt känna olika kulturer och människor. Med stark EQ kombinerat med gedigen teknisk grund tar sig Abed an alla tänkbara utmaningar. Abed är fascinerad av optiska system och antenner och för honom gäller inte att "the sky is the limit", tvärtom började han på Mpya Sci & Tech för att han såg att det kunde föra honom ett steg närmare hans ultimata mål - att bli astronaut.

Wictor Dahlström

Med sin nyfikenhet och underfundighet är Wictor ett uppskattat tillskott till Mpyas konsultteam inom kvalitet. Han brinner för kvalitetsstyrning och att skapa spårbara processer. Han har en bred erfarenhet från både tillverkande bolag och forskningsbolag och är en tillgång i både valideringsarbete, leverantörsbedömningar och på analyslabb. Sen är det aldrig trist att få en cykelmästare in i teamet som kan utmana oss andra i både Downhill och Enduro.

Vi är så glada att Wictor har hittat hem.

Soheil Noori

Soheil besitter dubbla ingenjörsexamina i robotik/automation och optik, imponerande! Mer specifikt har han erfarenhet inom vision systems design, sensorsystem och bildbehandling. Runt Soheil är det alltid full fart med en ständig strävan att lära sig och testa nya saker. Sport är en stor passion för Soheil, framförallt fotboll. Andra lediga stunder tillbringar han gärna genom att läsa böcker, lära sig nya språk och CGI - Datorgenererade bilder (vi ser fram emot att få en inblick i detta).

Visa fler

Kontakta oss.

010-209 16 40

Stockholm - Grev Turegatan 7, 114 46 Stockholm
Göteborg - Drottninggatan 5, 411 14 Göteborg

Har du en fråga eller vill kontakta oss?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!