Var den
du är.

Vår filosofi.

Vi tror att nytänkande, nya idéer och ny kunskap är vägen framåt. Att ständigt vilja lära sig mer på jobbet och ha en lärande kultur. Men vi tror samtidigt att livet är så mycket mer än bara arbete. Livet är lycka, utmaningar, arbete, intressen, familjer och ständiga överraskningar. Tricket är att blanda. Eller som vi säger – ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet.

Be excitedly curious.

Att vara nyfiken, eller som vi säger ivrigt nyfiken, är nyckeln till nya idéer och ny kunskap. Vill man, som vi, bidra till en bättre värld, måste man helt enkelt vara på tå.

Be inclusive and allowing.

Att skapa en kultur som är tillåtande och där vi engagerar oss i varandra, bygger på att vi ger varandra trygghet och förtroende. Och att vi delar med oss.

Be who you are.

Vi har redan pratat om att livet är så mycket mer än bara jobb. Men vi säger det igen. Här på Mpya Sci & Tech ser vi till hela människan och vi stöttar allas välmående och vardagsliv.

Med en stadig och välbyggd trampolin som Mpya kan du hoppa högre.

Vi är ingenjörskonsulter

David Rüdel

Talent Advisor, Göteborg

David är en varm ledare som ser till att få med alla i båten, inte bara för att han gillar båtar och salta bad. Med bakgrund som både ingenjör och ekonom, tillsammans med en nyfikenhet på människan, var entreprenörskap inom teknikrekrytering och konsultande kanske ingen högoddsare ändå. Det är ju här allt händer!

Johanna Engblom

Talent Advisor, Göteborg

Johanna är chalmeristen som älskade mötet med människor mer än tekniken. Typisk projektledare som delar in det mesta i start, mål och deluppgifter. Älskar att ticka boxar och att-göra listor. Affärsintresset tog riktig fart under åren som VD och hon har nu hittat hem i rollen som teknikrekryterare. Njuter av sociala sammanhang men den introverta sidan gör att Johanna hämtar energi i den tysta kantarellskogen eller under en löprunda.

Patrik Artman

Talent Advisor, Göteborg

Patrik är en levnadsglad ingenjör med passion för teknik och människor och berättelserna bakom varje individs utveckling. Alltid nyfiken på att lära känna kunders behov och att få möjligheten överträffa deras förväntningar.

Vid sidan om det stora intresset för bollar och brädor har han en Master i produkt- och processdesign. Med en bred erfarenhet från att arbeta som ingenjör hittade han till slut sitt kall i livet. Och sedan 2011 har han hjälpt ingenjörer att utvecklas genom att hjälpa dem att hitta sin nästa utmaning i livet. 

Britta Granath

Talent Advisor, Stockholm

Vi hittade Britta bland många ansökningar och när vi träffade henne blev vi omedelbart tagna av hennes höga närvaro och skarpa sinne. Det finns få detaljer som Britta missar och hon är alltid engagerad. Vi älskar att arbeta med Britta eftersom hon alltid levererar och tackar aldrig nej till en tävling oavsett om det är pingis, arga leken eller om det handlar om att hitta de bästa kandidaterna.

Britta är engagerad och inlyssnande med känsla att bedöma potentialen hos varje kandidat. Dessutom har hon en stark bakgrund inom immunologiforskning från AstraZeneca.

Johan Östman

Talent Advisor, Stockholm

Johan är en pålitlig och utmanande person med kunskap och erfarenhet inom rekrytering, ledarskap och affärsutveckling vilket han fått genom mer än tio års arbete inom Life Science som rekryteringskonsult, chef och VD.

Efter avlagd doktorsexamen i molekylärbiologi fortsatte Johan sin resa inom akademin i London. Under dessa år förstod Johan att hans kall är att rekrytera och hjälpa människor att hitta sin rätta plats i arbetslivet. Johan laddar batterierna genom att umgås med familj och vänner. 

Är du vår nästa kollega?

Att vara en del av Mpya Sci & Tech betyder att du är en del av en större gemenskap med en kultur som prioriterar personlig utveckling och kompetensutveckling. Hos oss få du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid. Vi tar hand om varandra och vi vet att livet är mer än bara jobb.

Vill du veta mer? Hör av dig:

Mattias Runevad

Talent Advisor, Göteborg

Vill du prata om svarta hål, ditt senaste Arduino-projekt eller kanske ditt nästa karriärdrag? Då har du hittat rätt! Mattias är en socialt driven elektroingenjör, som under sina masterstudier inom industriell ekonomi och åren som konsult och senare chef i rekryteringsbranschen, kommit fram till att matcha topptalanger med nya spännande möjligheter inom teknik är vad han gör allra bäst. Med ett varmt hjärta och ett öppet sinne tar sig Mattias an nya utmaningar!

Cecilia Karlsson

Talent Advisor, Göteborg

Cecilias nyfikenhet gör att hon gärna utmanar och utmanas även utanför sin trygghetszon. Med sin positiva attityd och sitt coachande förhållningssätt hjälper hon andra att inse sina möjligheter och utveckla sina styrkor, både i arbetslivet samt i sitt ideella volontärarbete. Cecilias intresse för människor och teknik har tagit henne från start-ups till stora teknikbolag. Med sin erfarenhet, i roller som konsult, projektledare, HR-chef och Global Supportchef gör att hon är en konsultativ Talent Advisor på Mpya Sci & Tech personifierad.

Josefine Wejerstrand

Talent Advisor, Stockholm

Josefine har fötterna på jorden och ett lugn som få är förunnade. Det är också en egenskap hon kan dra nytta av när produktionsavvikelser ska utredas och effektiviseringsprojekt genomföras. Josefine har valt Mpya eftersom hon precis som vi tycker att livet är mer än bara jobb. Välkommen hem till konsultteamet inom QA på Mpya Sci & Tech.  

Bruno Fernando Fornari

Med 15 års erfarenhet som hårdvaruingenjör har Bruno hunnit samla på sig mycket gedigen erfarenhet inom elektronikkonstruktion såsom PCB-design, hårdvaruarkitektur, telekom-applikationer och andra kundnära utvecklingsprojekt inom elektronik. Bruno kommer ursprungligen från Brasilien och har hunnit resa runt i världen. I USA har han jobbat som bartender och i Norge som hårdvaruingenjör men han har till slut landat i Göteborg. I sitt hemland är han med och driver ett functional fitness-företag och dömer tävlingar. Bruno är en social figur som gärna pratar träning eller racingsimulatorer. Därutöver är han driven, ambitiös och med en härlig inställning!

Pernilla Johansson

Pernilla har många års erfarenhet från företag inom både bioteknik, läkemedel och sedeltillverkning där hon främst jobbat med kvalitetsfrågor, vilket gör henne till en given del av vårt kvalitetsteam där hon bidrar med sin specialistkunskap inom QA.

Med en ständig nyfikenhet, positiv attityd och vilja att lära sig nya branscher och roller ser vi fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Pernilla i gänget. När Pernilla inte bidrar till den goda stämningen på kontoret läser hon gärna böcker, just nu är Isabel Alende favoriten, eller reser till Malaga med familjen.

Välkommen ombord Pernilla, vi är så glada över att du valt just oss som kollegor!

Abed Zahed

Abed är en social och trygg optikingenjör, som har haft möjligheten att arbeta i flera länder och på så sätt lärt känna olika kulturer och människor. Med stark EQ kombinerat med gedigen teknisk grund tar sig Abed an alla tänkbara utmaningar. Abed är fascinerad av optiska system och antenner och för honom gäller inte att "the sky is the limit", tvärtom började han på Mpya Sci & Tech för att han såg att det kunde föra honom ett steg närmare hans ultimata mål - att bli astronaut.

Sofie Kvarnström

Sofie är utbildad Biokemist med bred arbetslivserfarenhet från olika roller inom läkemedelsindustrin. Att hon lyckats i roller inom process, som laboratorieingenjör och som QA visar att hon är lättlärd, kommunikativ och adaptiv. Vad än Sofie tar sig an så strävar hon alltid efter kvalitativ leverans men också till att skapa en positiv och engagerad atmosfär. Vi är så glada att Sofie hittat hem till konsultteamet inom Kvalitet på Mpya & Tech.

Karin Fors

Karin är en problemlösare som visar stort ansvar och engagemang för de uppgifter som hamnar på hennes bord. Att Karin har erfarenhet både inom aseptisk-, tablett-tillverkning, råvaror och förpackningsmaterial visar hennes långa och gedigna erfarenhet av kvalitetsarbete. Att Karin är klippt och skuren för en QA-roll råder det inget tvivel om, hon trivs med ett arbete med högt tempo där man följer ledtider. Hon har lätt för att samarbeta, är hjälpsam, rolig och har glimten i ögat men kan snabbt switcha om till skarp QA. Vi är stolta över att få vara dina kollegor. Välkommen till Mpya Sci & Tech.

Matilda Brink

Talent Advisor, Stockholm

Matilda är social och mår bra i en roll där hon får hämta in information för att sedan bidra till att problem får nya lösningar. Det får gärna vara många bollar i luften samtidigt och mycket interaktion. Är den övergripande målsättningen dessutom att hjälpa andra utvecklas och hitta hem, då vet vi att Matilda kommer trivas. Med en Civilingenjörsutbildning inom bioteknik och arbetslivserfarenhet inom QA kommer Matilda passa som hand i handske i rollen som Talent Manager på Mpya Sci & Tech. 

Isabell Hultman

Isabell är QA Specialist med erfarenhet från frisläppning och avvikelseutredningar. Hon trivs i roller med mycket interaktion och tvärfunktionellt samarbete där hon uppskattas för sin förmåga att sprida positiv energi. Hon är inte den som backar för en utmaning utan låter sin nyfikenhet och vetgirighet styra valet av uppdrag. Arbetet inom QA är viktigt men minst lika viktigt är möjligheten att kunna resa och arbetet som Yogalärare. 

Daniel Jakobsson

Daniel är en pigg, skarp och hungrig teknisk fysiker med inriktning mot beräkningsteknik. Efter gästspel i Luleå för studier och i Oslo för solforskning med simulering och dataanalys så har Daniel nu hittat hem till Västsverige. Fartfyllda aktiviteter faller Daniel i smaken så som snowboard och klättring men han trivs även med att bara ta det lugnt vid havet. Eller varför inte glida fram på havskajak i januarisolen?

Charlott Rydström

Att Charlott är nyfiken och modig förstår man direkt när man ser henens CV. Hon har naturligt rört sig mellan landstinget, universitetet och industrin där utveckling och kvalitetssäkring varit den röda tråden.

På Mpya Sci & Tech kommer Charlott gå in i Kvalitetsteamet i Stockholm och bidra med kunskap relaterad till stabilitetsstudier och QA. Att hon dessutom har båtliv och idrott som fritidsintresse och beskrivs som en glädjespridare ser vi som en bonus. 

Mats Petersson

När Mats inte jobbar med att integrera mjukvara kopplat till hårdvaruriggar i fordonsindustrin så frestar han gärna sina smaklökar med ett gott vin från Rhône-dalen, eller något annat välsmakande från Châteauneuf-du-Pape. Något annat Mats gärna spenderar sin tid på är sommarstället i Värmland nära norska gränsen där projekten avlöser varandra. Mats är annars ett riktigt klurigt multigeni som tidigare bl.a. jobbat inom det mycket nischade området med att utveckla kortläsare för bank! Han kan applicera sina systemkunskaper i många olika sammanhang och kommer i sitt nya uppdrag addera både värde och trivsel med sin varma sociala stil.

Wasim Daqqaq

Wasim är vår nya flinka Electronic Systems Engineer. Hans stora teknikintresse förde honom till en utbildning inom elektronik och mjukvara. Efter 13 verksamma år i Abu Dhabi inom HW/SW-området kom han till Sverige med sin familj. När Wasim grillar med vänner och familj vid havet är livet som bäst, eller när han får utbilda sina barn i språk, teknik och att man aldrig kan grilla för mycket! Om man vill få någonting gjort i hemmet, inom elinstallationer, så är han även en handyman som löser allt från det enklaste till det mest högteknologiska. Hårda klappar tack!

Johanna Lundqvist

Johanna startade sin yrkesbana inom processutveckling och har med åren fördjupat sig inom kvalitetsvärdering och QA. På Mpya Sci & Tech stärker hon upp Kvalitetsteamet och kommer bidra med värdefull kunskap inom QA råvaror men också generellt inom granskning och frisläppning.

Johanna tror, precis som vi, att de flesta problem har en lösning och att samarbete är vägen dit. Vi är glada att kunna välkomna ännu en social och engagerad do:er till gänget.  

Jonas Bonn

Jonas är ingenjören och analytiska kemisten som hittat hem i rollen som QA med fokus på datoriserade system. Han har förmågan att göra det obekväma bekvämt och utmanar ständigt sig själv och sina kollegor att tänka nytt. Förutom validering, är fotografering och träning Jonas grej. Vi tror precis som Jonas referenser att det här är en kanonrekrytering.

Darius Najmi

Darius är en energisk analytiker med förmågan att alltid se det som händer ur ett positivt perspektiv. Med lång erfarenhet från olika roller inom forskning och utveckling är han nu specialisten du ringer när HPLC:n strular. Han ligger inte på soffan om han får några dagar över utan ser det som en möjlighet att förkovra sig i teknik och utveckling. Darius har alltid ett leende på läpparna och bidrar till Mpya Sci & Techs konsultteam med trygghet, glädje och erfarenhet. 

Amanda Barrow

Amanda är en nyfiken och engagerad person med en färgrik bakgrund. Hon har de senaste åren arbetat som analytisk kemist och utvecklingsingenjör inom industrin. Men är innan det erfaren som filmproducent och illustratör, och har examen i biomedicin och en journalistutbildning. Att diskutera analystekniker och husrenoveringar väcker hennes intresse, och att få hjälpa kollegor eller lyfta någons humör är en självklar booster. Intresset för att utvecklas inom Life Science ledde henne till Mpya, och vi är glada att hon valde resan framåt med oss. 

Mo Chen

Som den lösningsorienterade innovatör Mo är, strävar han passionerat efter att hitta de rätta tekniska verktygen för att hjälpa sina kunder och kollegor den närmaste vägen till optimum. Med sin mångåriga erfarenhet från forskning och systemutveckling inom automation har han ett bra utgångsläge för att konvertera idéer till produkter. Resor, musik och mat är några av Mos intressen. Språk är en annan passion, inte minst så är go gôteborska en av Mos talanger.

Elise Arnberg

Elise är kemist med en masterexamen i analytisk kemi och en fascination för analytiska metoder med högupplösande detektorer. Hon bidrar till gänget på labb med hög arbetsmoral och mycket energi, och vi välkomnar henne med värme till vårt konsultteam inom kemisk analys på Mpya Sci & Tech. När hon inte jobbar hänger hon gärna på hästryggen, engagerar sig ideellt i olika föreningar, eller njuter av att hänga vid havet.

Norberto Muñoz

Nyfikenhet och att lära nytt är Norbertos signum. Syftet med att studera elektronik, och att ta en doktorsexamen i robotik och automatisering, var att kombinera denna kunskap med sin analytiska och kreativa sida för lösa komplexa problem för en bättre framtid för kommande generationer. Han har femton års erfarenhet från flygindustrin där han har utvecklat mjukvara för inbyggda kontrollsystem. Utanför jobbet kan du säkert hitta honom spendera tid med sin familj eller odla sin talang i en rad olika hobbys såsom pingis och ölbryggning.

Lucía Diego Solana

Lucías gebit maskininlärning förändrar just nu de flesta branscher. Sedan examen från Chalmers har hon arbetat med neurala nätverk, djupinlärning och datavetenskap, med målet att göra verklighet av självkörande fordon. Som Mployee tar Lucía sig an nya utmaningar; det finns alltid klurigare problem att lösa och möjlighet att lära nytt. Därutöver njuter hon av att klättra, upptäcka Göteborg och att förbereda sig för en svensk klassiker.

Rickard Edler-Wirén

Här har ni Rickard – som nu tar plats i team kemisk analys på Mpya Sci & Tech! I Rickard har vi en lugn analytisk kemist som gärna utvecklar såväl arbetet på labbet som arbetet vid kontorsplatsen. Han är en trygg person som drivs av att jobba strukturerat och effektivt, och som värdesätter sin tid med familjen, en löptur, eller en stund med gitarren. 

Rajesh Jayavelu

Rajesh är en sann teknikentusiast med ambition att bidra till en ljus och hållbar framtid för människan och vår planet. Han praktiserar sitt motto ’att hålla det enkelt’ i de flesta situationer och ser det som nyckeln till att lösa komplexa problem på ett effektivt sätt. Han besitter en master i datorvetenskap och har gedigen erfarenhet som DevOps och Cloud Architect. I sitt ledarskap experimenterar Rajesh gärna för att finna nya vägar för gruppen att utvecklas och nå nästa nivå. På helgerna älskar Rajesh att ta med familjen på bilutflykt eller att spela fotboll med goda vänner.

Nanna Sjöstrand

Nanna är en positiv och social civilingenjör i bioteknik med erfarenhet inom tillverkning av biologiska och kemiska läkemedel. Hon trivs som bäst i produktionsmiljö där processer ska förbättras eller system valideras in.

Fritiden spenderar hon tillsammans med vänner och familj, kanske tar en matresa till Italien eller en båttur i skärgården. Eller så utmanar hon dig i en tennismatch. 

Karin Gelotte

Karin har en MSc i kemiteknik från Chalmers och har därefter skaffat sig lång erfarenhet av kvalitetsarbete, både vad gäller produktkvalitet och verksamhetskvalitet. Hon har jobbat inom produktutveckling i fordonsindustrin och där hon verkat i olika ledande kvalitetsroller. Karin gillar att strukturera upp arbetet samt att coacha och guida kollegor för att förstå vad som behöver göras. Hon sätter sig snabbt in i nya situationer och har en god helhetssyn. Sport är en stor del av Karins liv då hon gärna tittar på och diskuterar sport, dessutom är hon själv en aktiv orienterare.

Niklas Handin

Niklas är en initiativtagande och positiv ingenjör med bakgrund inom bioteknik och bioinformatik. Han kommer precis från en anställning som doktorand på institutionen för farmaci på Uppsala universitet, där han byggt upp specialistkunskap genom att ha utvecklat och optimerat flera metoder inom LC-MS/MS för både små och stora molekyler. Nu ser han med stor förväntan fram emot att få komma ut i industrin och bidra med sin expertis även där. På fritiden gillar Niklas att resa, gärna på sin motorcykel samt att spela brädspel med polarna. 

Lisa Dolfe

Med en bakgrund som civilingenjör i kemiteknik, en doktorsgrad fokuserad på behandling av amyloida sjukdomar, och efterföljande arbete som QA associate inom läkemedelsbranschen så har Lisa verkligen bevisat att hon brinner för utveckling och livslångt lärande – något som passar väl in i den kultur vi vill bygga här på Mpya Sci & Tech. Lisa är nyfiken, frågvis och alltid öppen för en utmaning och vi är otroligt glada att hon nu blir en del av vårt kvalitetsteam i Stockholm! 

Anna Hofvenstam Struik

Anna Hofvenstam Struik har en gedigen erfarenhet av läkemedelsbranschen där hon bland annat arbetat i diverse kvalitetsfunktioner inom hygien och steril tillverkning. Anna  bidrar med expertis, trygghet och positivitet till kvalitetsteamet. Något som utmärker henne är att hon gärna tar sig an nya utmaningar och projekt med fullt engagemang, på jobbet såväl som på hemmaplan – här görs ingenting halvdant! Fritiden spenderas gärna utomhus med familjen, i löparspåret eller på tennisbanan. 

Linnéa Andersson

Talent Advisor, Stockholm

Linnéa trivs när hon får utmana sig själv och ta sig an nya arbetsuppgifter, situationer och projekt. Senast var det rollen som valideringsingenjör i uppbyggnaden av en fyllnings- och förpackningsfabrik, nu gäller det jobbet som Talent Advisor och byggandet av team process i Mälardalen.Hon beskriver sig själv som lite hektisk, ambitiös och glad. Vi drar slutsatsen att hon med största sannolikhet kommer att känna sig hemma på Mpya Sci & Tech.

Jasmin Sandberg

Jasmin är utbildad kemist med lång erfarenhet av arbete som projektledare och expert inom kemiska miljöanalyser. Hon har arbetat i många varierande projekt som har krävt kreativitet och god problemlösningsförmåga i syfte att hitta rätt arbetssätt och den optimala analysmetoden. Jasmin är lojal, positiv och ambitiös och är därmed en uppskattad kollega och en riktig glädjespridare såväl på labbet som i fikarummet. På fritiden njuter Jasmin av en aktiv vardag, gärna utomhus i blåbärsskogen, i löpspåret eller på skidor. 

Ramu Sathesh

Ramu är en lugn person som inte hetsar upp sig i onödan! Det han inte redan kan lär han sig fort och han vet inget bättre än att ständigt lära sig nya saker. Inbyggda system och testutveckling är Ramus hemmaplan nummer ett om man inte räknar in fotbolls- eller cricket-planen. Sociala sammanhang, mat och att resa gör honom extra glad!

Oliver Freiholtz

Oliver drivs av sin nyfikenhet och antar nya utmaningar med ett leende på läpparna. Med en civilingenjörsexamen i teknisk kemi med specialisering inom kemiska analystekniker är han redo att bidra i kvalitetsarbetet och med metodutveckling, i projekt där han kan dra nytta av sin problemlösningsförmåga och vilja att lära sig ännu mer. Oliver är uthållig inte bara på labbet utan också i löpspåret.

Ida Björs

Ida är en snäll och initiativtagande civilingenjör med arbetslivserfarenhet inom kvalitetssäkring av läkemedel. Hon motiveras av att få identifiera och arbeta med förbättringar och att få bidra till en positiv stämning i gruppen. Ida är kreativt lagd och när hon inte skapar smarta lösningar på arbetsplatsen sitter hon gärna i keramikverkstaden och skapar.

Henann Algilany

Med en apotekarexamen och erfarenhet från extempore tillverkning, ombyggnation av läkemedelsrum och QA rollen i läkemedelsbranschen är vi övertygade om att Henann Algilany kommer bidra till både vår och våra kunders verksamhet.

Hon utstrålar en självsäkerhet och ett lugn som smittar av sig och bidrar till att hon får med sig kollegorna i arbetet mot enklare och smartare lösningar. Vem vill inte ha en kollega som lyssnar, coachar och stöttar?

När hon inte ägnar sig åt kvalitetsdokumentation står fika med vännerna högt på listan men också en och annan hotellfrukost för att lyxa till vardagen. 

Anna Thaung

Anna är QA experten ingen kund klarar sig utan. Hon har stor erfarenhet både från life science branschen och livet. När Anna inte utreder avvikelser eller granskar valideringsrapporter eller sitter som QA expert i projekt njuter hon med en stickning i händerna framför brasan eller med vänner över en god middag. Vi hälsar Anna varmt välkommen till kvalitetsteamet i Stockholm/Uppsala.

Moa Waara

Nyfiken, noggrann och jordnära är ord som beskriver Moa väl. Med 10 års erfarenhet inom QA, QC och Product Transfer på AstraZeneca och senast på Cepheid AB är hon nu redo att ta sig an rollen som konsult i team kvalitet på Mpya Sci & Tech. 

Moa värdesätter teamkänslan och möjligheten till kompetensutveckling på en arbetsplats. Brinner gör hon för valideringsprojekt, compliance-frågor, riskbedömning och kluriga avvikelseutredningar. På fritiden påtar hon helst i trädgården, umgås med familj och vänner, läser böcker och lyssnar på jazz.

Emelie Gralberg

Talent Advisor

Emelie är kemiingenjör med en master i avancerad kemi och har en bred QC-erfarenhet. I hennes senaste roll som gruppchef på AstraZenecas råvarulabb ansvarade hon för att utveckla strategier för att hitta sätt att effektivisera processer och arbeta smartare.

Det som karaktäriserar Emelie är en positiv attityd, nyfikenhet och att hon alltid arbetar med fokus och målinriktning, vilket lett henne till Mpya Sci & Tech. I hennes nya roll som Talent Advisor ser hon fram emot att rekrytera, bygga och utveckla team.

Emelies intresse för att resa och upptäcka nya kulturer tog henne under studietiden till studier i både Sverige, Spanien och USA. När hon inte arbetar avnjuter hon gärna en god tapasmiddag med familj och vänner i soliga och varma Spanien.  

Ardeshir Anbarestani

Ardeshir är en problemlösare som visar stort ansvar och engagemang för de uppgifter han får. Han har gedigen erfarenhet inom kvalitetsledningssystem baserat på ISO 9001:2015, LabWare LIMS och kvalitetssäkring av förpackningsmaterial (primärt/sekundärt/tertiärt) samt mycket goda kunskaper inom validering av analysinstrument, datoriserade system och granskning/frisläppning av förpackningsmaterial och råvaror.

Han är positiv, hjälpsam och har lätt för att arbeta både självständigt och i team.  

Jeffrey Mason

Vad har rollen som landslagsdomare i rugby och projektledning gemensamt? Det vet vår nya kollega Jeff och utifrån vår bild av honom har det säkerligen att göra med driv, förmågan att vara snabbtänkt och ett stort mått av social kompetens. Jeff är organkemist i grunden och har mångårig erfarenhet av tech-transfer, upp-skalning och internationell expansion. Välkommen till team Process i Stockholm/Uppsala.  

Karin Nygren

Karin är senior kvalitetssäkrare med bred kompetens och gedigen erfarenhet inom området kvalitetssäkring av läkemedelsutveckling och produktion. Hon har 20 års erfarenhet och kan därför det mesta om tech transfer, ändringssäranden, inspektioner, frisläppning ur ett QA perspektiv. Karin beskrivs som otroligt strukturerad och den som alltid leverera. Hon är inte den som hörs mest men säkerligen en av dem som gör mest. När hon inte jobbar hittar du henne på en promenadstig eller en vandringsled. 

Deepa Shanmugaraj

Deepa har en kandidatexamen i elektronik och kommunikationsteknik och åtta års erfarenhet inom mjukvarutestning. Hon är initiativtagande, målinriktad och en utpräglad lagspelare som brinner för att dela med sig av och tillgodogöra sig kunskap om nya teknik. Sin fritid spenderar hon gärna med familjen och med att läsa böcker.

Therecia Lindqvist

Therecia har ett stort intresse för läkemedel och framförallt att säkerställa god säkerhet och kvalitet. Hennes främsta egenskaper är att hon är noggrann och strukturerad, därmed trivs hon mycket bra i rollen som kvalitetssäkrare. Therecia har i grunden en apotekarexamen som hon byggt på med erfarenhet från olika uppdrag inom QA.

Therecia har en aktiv och social personlighet och när hon inte jobbar spenderar hon helst sin tid på vattnet i form av segling där hon tränar och tävlar i ett team i Match Racing.  

Eric Rösth

Eric älskar att ta sig an tekniska problem och är väldigt tekniskt intresserad. Därför är det kanske inte förvånande att han hittat hem i rollen som Processingenjör i Life Science branschen. Han är ingenjör i grunden och har därefter arbetat ett par år inom produktion och testning/verifiering av system samt som produktionsingenjör där han har gjort allt från produktionsplanering, processutveckling, och daglig produktion.

Han är en lagspelare som ställer upp för sina kollegor och inte räds för att bolla komplexa problem eller potentiella förbättringar med kollegor. Eric beskrivs som pålitlig, lugn och ansvarstagande.

Vijay Kanipakam

Vijay har styva 15 års gedigen kunskap om applikationsdesign, utveckling, implementering och testning. Han har jobbat med ny teknik såsom 5G NR och molnplattformar och har designat och satt upp molntjänstmodeller såsom IaaS med RHV och Openstack. Vijay kommer från Indien och flyttade till Göteborg för fyra år sedan. Han älskar att spela cricket, åka på roadtrip, det spirituella och att umgås med sin familj. Han är driven, ambitiös och självklart är han en gooo kille.

Nadine Gneiser de Sousa e Brito

Talent Advisor, Göteborg

Nadine har en bakgrund som projektledare inom event och marknadsföring och har genomgående under sitt yrkesliv jobbat med människan och relationsbyggande i centrum. Närmast kommer hon från att ha varit med och drivit en SaaS-startup. Hon är en nyfiken doer som lever efter devisen ”det här har jag aldrig gjort så det ska jag nog klara av”. Utanför arbetet tillbringar Nadine mycket av sin tid med att resa runt i världen för att dansa och undervisa brasiliansk samba – hennes stora passion i livet.

Lamya Ericsson

Lamya är QC-Specialist med mångårig erfarenhet av rollen i olika branscher. Hon har en bred kunskapsbas och har hittat hem i den GMP-reglerade miljön i läkemedelsbranschen. Hon är en klippa i labbet och delar gärna med sig av sin kunskap.

Som person är hon känd för sin energi, positiva inställning och vilja att alltid lära sig mer. När hon inte jobbar på labbet hittar du henne i trädgården eller i skogen med trädgårdsverktygen eller svampkorgen i högsta hugg. 

Oktay Alizeda

Oktay är "AI-ingenjör" med över 13 års erfarenhet inom områden såsom mjukvaruutveckling, datateknik och datavetenskap. Han har en MSc i datavetenskap från Birmingham University. Oktay älskar att resa och utforska nya delar av världens hörn och dess matkultur. Han är också på en resa inom kontinuerligt lärande och brinner för att skaffa sig ny kunskap och utveckla nya färdigheter. Oktay trivs i diskussioner om simuleringsteori och filosofiska ämnen kring AI. Sin fritid ägnar Oktay åt att spela padel tennis, , vandra, läsa och titta på samt spela schack.

Fredrik Boldizar

Fredrik är mjukvaruingenjör med ett par års erfarenhet av teknik-Göteborg. Hans lugna och fokuserade arbetssätt sprider sig lätt i de team han jobbar med. Fredrik har bred erfarenhet av olika sidor av utveckling i mjukvaruprojekt och medicinsk teknik ligger honom extra varmt om hjärtat. Fredrik är helt klart lite av en nörd som brinner för böcker, spel och film. Han spenderar också mycket av sin fritid med ett flertal mindre projekt, där de senaste inkluderar hydroponi och träbearbetning.

Ajit J. Karki

Ajit är en erfaren analytisk kemist med specialistintresse inom masspektroskopi och kärnmagnetisk resonansspektroskopi. Är du intresserad av en uppdatering avseende de senaste framstegen inom analytisk vetenskap är Ajit rätt person. Han är insatt!

Ajit är hängiven och väldigt uppskattad i labbet. När han inte jobbar umgås han med vänner, reser och läser böcker.

Anna Gartz

Anna är utbildad i molekylärbiologi och bioteknik och har ett brinnande intresse för naturvetenskap. Som person är hon glad, positiv och gillar att lära sig nya saker. Fritiden spenderar hon helst i naturen, utövandes  yoga eller  fotografering. Anna drivs av sin nyfikenhet och ser fram emot spännande uppdrag där hon får utnyttja sin kompetens.

Simon Karlsson

Simons ambition är att alltid försöka se essensen i det han gör, oavsett om det gäller tekniska aspekter eller i vardagen. Detta tillför mening i det han gör och samtidigt blir det roligare och mer spännande. Hans övertygelse är att det bästa sättet att inspirera andra är genom att ha genuint intresse, passion och nyfikenhet för det man gör. Med bakgrund i Teknisk fysik och mjukvarutestning är hans mål att med hjälp av analys och Data Science bidra med kunskap, nya idéer och utveckling. Simon har passion för god vegetarisk mat, och har nyligen upptäckt tjusningen med att vandra.

Maja Palmqvist

Talent Advisor, Göteborg

Maja är en glad och energisk person med stort intresse av att lära känna nya människor. Hennes passion för att interagera med människor har gjort henne till en duktig och erfaren rekryterare som gillar att sortera i människors kompetenser och bakgrunder.

Hon är en vinnarskalle som går in med stort fokus och vilja att göra sitt bästa i allt hon tar sig för, från att hitta rätt person till rätt uppdrag till att lyfta tyngst vikter på gymmet.

Maja visste tidigt att hon ville arbeta med människor och valde därför att plugga vidare inom personalvetenskap. Det har senare lett till en vilja att stötta människor i att utvecklas och växa i arbetslivet. 

Susan Bekhradnia

Susan är en målinriktad, självständigt och pålitlig person med lång erfarenhet som QA inom läkemedels- och medtech-branschen. Susans erfarenhet i kombination med hennes flexibilitet och ödmjukhet gör henne till en värdefull teamarbetare. När Susan inte jobbar spenderar hon tid med familj/vänner och reser. 

Ylva Hedeland

Ylva är en driven analytisk kemist med passion för separationsvetenskap och teknik. Med en doktorsexamen, elva år på Farmaceutiska fakulteten och fem år som sjukhuskemist är kunskapsnivån inom läkemedelsanalys och metodutveckling rätt så hög. Ylva trivs i ett högt tempo och räds inte teknisk eller praktisk problemlösning. Som många andra drivna och ansvarsfulla människor hittar ni Ylva i stallet på fritiden. 

Bengt Svedling Cruz

Bakom ett av de mest svenskklingande namnen i bolaget döljer sig en världsmedborgare som talar fyra olika språk! Och är vår alldeles egna ”polyglott”. Bengt är en varm och öppensinnad ingenjör som inte är rädd för att kasta sig in i nya sociala sammanhang eller jobba med den nyaste tekniken inom fordonsindustrin. Men solida kunskaper inom lågnivåprogrammering och inbyggda system tar han sig dagligen an tekniska utmaningar med nyfiken passion och ett stort leende på läpparna!

Jojin Francis

Jojin är en mjukvaruingenjör med gedigen erfarenhet och särskilt skicklig inom modellbaserad mjukvaruutveckling och testning. Han brinner för ADAS, drivlina och agil arbetsmetodik. När han inte är på jobbet tycker han mycket om att laga mat och använda sina gröna fingrar i trädgården. Han är också en väldigt social och en trevlig person att hänga med, oavsett om det är en tidig promenad i morgonsolen eller en sen kväll på kickoff i Sitges. 

Khanh Le

Khanh är vår nya stjärna från Vietnam. Han har ett inlyssnande och detaljorienterat tankesätt och är en mycket skicklig utvecklare inom inbyggda system. Med sex år under bältet är han en bevisad tillgång när det gäller att utveckla mjukvara för fordonsindustrin. Khanh ser sig själv som disciplinerad, noggrann och alltid ivrig att lära sig nya saker! Khanh är också en stor historiefantast och gillar särskilt att läsa böcker om vikingar och krigshistoria. Så om du vill veta vem Kung Arthur verkligen var, fråga Khanh!

Felicia Löw

Talent Advisor, Göteborg

Felicia är uppvuxen på fotbollsplanen vilket gör att hon är prestigelös och sätter laget före jaget. Hon har förmågan att engagera och inkludera de hon arbetar tillsammans med. Hon ställer höga krav på sig själv och håller en hög kvalitet på det arbetet hon utför. Felicia älskar att bidra med glädje och skratt och hon ser alltid möjligheter och triggas av utmaningar. Med tio års erfarenhet av rekrytering har hon nu hittat hem i rollen som Talent Advisor på Mpya Sci & Tech!  

Margerit Lagerlund

Margerit har gedigen kunskap inom projektledning, CMC, process, stability och R&D inom läkemedelsindustrin. Hon trivs i ledarrollen där hon tillsammans med sitt team får jobba effektivt mot uppsatta mål. För visst finns det inget som går upp emot att lösa problem, socialisera med kollegorna och dela varandras framgångar. Margerit är social, har ett sprudlande skratt och tar som hennes CV vittnar om gärna sig an nya projekt och roller. 

Shuhad Choudhury

Med en bred farmaceutisk bakgrund som apotekare på flera olika apotekskedjor tar sig Shuhad nu an QA-rollen i läkemedelsindustrin. Shuhad har från sina tidigare roller lång erfarenhet inom GDP, reklamationer, kundkontakt, farmaceutisk rådgivning och aseptiskt arbetssätt.

Som person beskrivs han ofta av sina kollegor som inspirerande och enkel att ha att göra med. Shuhad strävar efter en karriär inom life science med roller där han får möjlighet att växa genom att ständigt ta sig an nya utmaningar och sprida sin positiva energi genom att bygga relationer och gemenskap.

Utöver jobbet har han ett stort intresse för fotboll och försöker hålla sig uppdaterad om det mesta som händer i fotbollsvärlden när han inte spenderar tid med familj och vänner.

Isak Mikkola

Isak är kvalificeringsexperten som frodas i utmanande situationer där inga enkla lösningar finns. Han lägger helst fokus på förbättring av kvalificeringsprocesser, hantering av datoriserade system eller frågor inom dataintegritet. Frågar man någon av Isaks kollegor nämns sannolikt följande; drivande, inspirerande och pragmatisk. På fritiden är sannolikheten hög att ni stöter på Isak i någon sorts rackethall. 

Olle Strindlund

Olle är en driven och lösningsorienterad kemiingenjör med stort intresse för kromatografiska analystekniker. Han trivs bäst på labbet och har sedan tidigare erfarenhet av arbete på bland annat bryggeri och kosmetikföretag. Som person beskrivs Olle som vetgirig, kvicktänkt och en riktig lagspelare som gärna hjälper till att tackla stora som små problem. Utöver jobbet så är fokus på familj och vänner, matlagning eller ett och annat parti schack.

Faizan Bashir

Faizan har erfarenhet från telekombranschen och en utbildningsbakgrund inom elektronik samt snart även en MSc i Robotik och Automation. Han har arbetat med programmering av inbyggda system främst C++, simulering av automatiserade produktionssystem inom robotik och bildbehandling. Han brinner för att lära sig nya mjukvarutekniker och har stort intresse av att resa för att utforska ny natur och kultur. Om du vill utmana honom i sport, föreslå inte badminton, för han kommer att äga banan.

Susanne Karlsson

Susanne är QA-experten med lång erfarenhet av läkemedelsbranschen men som fortsatt drivs av sin nyfikenhet att fortsatt utvecklas. Hon har en bred erfarenhet från roller som processingenjör, valideringsingenjör och som reklamationsutredare men har hittade hem i rollen som QA i projekt.

Susanne är hjälpsam och kännetecknas av sitt lugn och sin förmåga att bidra under inspektioner. Att QA-rollen passar perfekt för Susanne visar sig genom att hon är strukturerad, noggrann och alltid levererar i tid. 

Milka Iyassu

Milka är i grunden biomedicinsk analytiker, men har sedan kompletterat med fristående kurser för att bli miljö-och hälsoskyddsinspektör. Hon har expertkunskap inom mikrobiologi och har erfarenhet av omgivningshygien och arbeta med sterila produkter i renrumklassade lokaler.

Hon trivs i ett högt arbetstempo och i en tvärfunktionell funktion med mycket samarbete. Som person är hon social, omtänksam och organiserad. På fritiden sker återhämtning genom att umgås med familjen, gå promenader med hunden, läsa böcker och att resa. 

Ann-Marie Hamreby

Ann-Marie är en otroligt kunnig QA experten och en person som andra gärna vänder sig till med frågor. Hon brinner för ständiga förbättringar och har drivit igenom förbättringar både i linjearbetet och i arbetsmiljön Hon finner lösningar i stället för att se hinder och gillar att samarbeta med kollegorna.

Hon upplevs som lugn och positiv och är helt enkelt den typen av kollega man vill ha på sin sida. På fritiden vistas Ann-Marie gärna i naturen eller reser med familj och vänner. 

Fakhri Sajadi

Fakhri är en begåvad, ambitiös och hårt arbetande individ, med bred kompetens. En kunnig mjukvaruutvecklare med lång erfarenhet av telekombranschen. Duktig inom agila metoder och tycker om att arbeta i rollen som Scrum master samt med tekniker såsom C++, Qt, Linux och Algoritmdesign. Hon är en initiativtagare som agerar när det behövs för att se till att projekt löper smidigt. Hon är också en lagspelare som tycker om dynamiska roller i agila miljöer och vet att god kommunikation är nyckeln till framgång och bästa sättet att bygga goda arbetsrelationer med kollegor. Fakhri är modig och nyfiken på ny teknik, nya upplevelser och utmaningar och hon älskar att resa gärna med en dyr kamera i sin hand!

Hatem Elmongy

Hatem har en doktorsexamen i analytisk kemi med inriktning läkemedelsanalys och läkemedelskemi. Han har en mångårig erfarenhet av analytisk metodutveckling och validering i enlighet med de regulatoriska riktlinjerna GMP och GLP. Han utrivs i labbet men har även stor erfarenhet av analysarbete och tech-transfer.

Som person är han varm, lätt att arbeta med och öppensinnad. När han inte arbetar hittar du Hatem simmandes eller på gymmet.

Linda Redmond

Linda har över 15 års erfarenhet från läkemedelsbranschen, där hon främst arbetat som sektionschef, projektledare och processingenjör. Hon har varit involverad i flertalet processförbättringar, valideringar, omorganisationer, myndighetsinspektioner och uppskalningar av tillverkningsprocesser, främst inom cellodling. 

Som person är Linda engagerad, ansvarstagande och motiverad att göra verklig skillnad i projekt och arbetsprocesser. Av sina kollegor beskrivs hon som prestigelös, empatisk och tydlig i sitt sätt att kommunicera.

Ellinor Björnsson

Ellinor är utbildad analytisk kemist med flera års erfarenhet av olika laborativa roller inom läkemedelsindustrin, både inom kvalitetskontroll och FoU. Hon lever efter devisen "lätt att göra rätt" och LEAN-anpassar gärna såväl labbet som hemmet. 

Ellinor är en energisk person med hög drivkraft, som gärna tar sig an nya utmaningar. Utanför jobbet lagar hon gärna nya maträtter att skämma bort sina vänner med, eller tränar inför sitt nästa marathonlopp.

Sevil Atari

Sevil är en flexibel projektledare som trivs i roller där hon får agera spindeln i nätet. Hon har lång erfarenhet av att arbete med förpackningar och har projektlett utvecklingsarbete, inköp och implementering av utrustning. Hon har en masterexamen inom materialbearbetning och en doktorsexamen från KTH inom polymerteknologi. Hon sedan examen arbetat i kvalitetsreglerad verksamhet och har goda kunskaper inom GMP.

Sevil är social och uppskattas för sin förmåga att bygga varaktiga relationer. Hon är lojal, team-player, samarbetsvillig och gillar problemlösning. 

Halala Pirooti

Halala är utbildad kemist med bred yrkeskarriär inom läkemedelsbranschen. Hon har lång erfarenhet av laborativt roller men har under den senaste åren arbetat som chef för arbetsgrupper verksamma inom QC, produktion och QA. 

Halala tror starkt på ett närvarande ledarskap för att kunna utveckla individen och gruppen. Gruppdynamik är därför en hjärtefråga och hon har många goda exempel på hur hon skapat trygghet och därmed starka team. Som person är hon kommunikativ, social och engagerad. En självklarhet för henne är att ständigt förbättra och utmana sig själv både i sitt arbete och i det privata.

Meron Solomon

Meron är utbildad civilingenjör i bioteknik med en master inom polymerkemi. Hon har några års erfarenhet av läkemedelstillverkning där hon arbetat som processingenjör och har därmed god kunskap inom GMP. Meron har tidigare även arbetat som test- och utvecklingsingenjör inom materialteknik.

Meron drivs av utveckling och är en riktig problemlösare som arbetar bra i team där hon är en uppskattad kollega som alltid tar sig tid att hjälpa andra. Hon är noggrann och strukturerad och trivs med varierande arbetsuppgifter. På sin fritid tycker Meron om att resa och äta god mat! 

Jasmin Khatibi

Associate Talent Advisor, Stockholm

Jasmin drivs av känslan att vilja bidra och att hjälpa människor att uppnå nya mål i livet. Efter en avslutad utbildning inom HR och personalfrågor strävar hon efter att utöka sina kunskaper inom arbetslivet samt vara med och påverka. Intresset för psykosocial arbetsmiljö, hälsa och välmående går som en röd tråd i hennes val av utbildning och arbetsplats. Som person upplevs hon som nyfiken och med viljan att ständigt lära sig mer. Vi tror att Mpya Sci & Tech och Life Science branschen är helt rätt plats just nu. 

Arda Araz

Arda har en civilingenjörsexamen inom maskinteknik. Efter att han under de första åren i karriären utvecklade sin kunskap inom fordonsdynamik, styrteori, mekatronik och signalbehandling, jobbar han numera med utveckling och integration av intelligenta transporttekniker som ADAS och autonom körning. Tack vare hans starka vilja att alltid lära sig mer är han nu redo för nya utmaningar. Han gillar också att upptäcka nya ställen, gärna till fots, testa nya maträtter och läsa romaner.  

Dũng Đinh Văn

Sedan Dung var liten grabb i Vietnam ville han bli ingenjör. För då skulle han kunna fixa det som inte var bra, även ärr orsakade av krig. Han valde inriktning som mjukvaruingenjör och inbyggda system på grund av passionen att skapa produkter för att förbättra människors vardag och en strävan mot en hållbar värld. Under sina åtta år i arbetslivet har han lärt sig en frisk kropp och själ är nyckeln till att utvecklas. Så, är du intresserad av att förbättra din badmintonserve eller att lära dig att njuta av varje ögonblick av livet? Kontakta Dung!

Tommy Phung

Strävan för optimering, effektivisering och självförbättring är några grundpelare som gör Tommy till den ideala kollegan. I kombination med sin chalmersexamen från Complex Adaptive Systems är det inte konstigt att Tommy har gjort lite allt möjligt med bravur. Detta inkluderar data science, skriva automatiseringsskript, enhetstestare och mycket mer. För att upprätthålla jobbprestandan tränar Tommy calisthenics, läser klassiker/filosofi, håller/deltar i egna ”Halv åtta hos mig”-kvällar och gör programmeringsutmaningar med sina vänner.

Debbie van der Burg

Debbie är  analytisk kemist och har erfarenhet av metodutveckling, validering och tech-transfer. Hennes passion för vetenskap och naturliga nyfikenhet driver henne att ta sig an nya utmaningar. 

Hon har fem års erfarenhet inom biopharma och är alltid angelägen om att lära sig mer och utöka sin kompetens.  Hennes positiva attityd och vilja att hjälpa andra gör henne till en värdefull medlem i vilket team som helst.

Omar Saeed

Omar har levt ett internationellt livoch har bott i fyra olika länder och rest mycket. Detta bottnar i en nyfikenhet för att utforska andra kulturer och för att skapa en mer mogen förståelse för världen. Hans passion för elektronik ledde honom till universitet i Edinburgh där ha också har en inghenjörsexamen i elektronik. 

När Omar inte leker runt med ett oscilloskop, hittar du honom mest troligt i full gång med att fixa en gammal bil (eller göra sönder dem…, men hallå det är ju så man lär sig), läsandes en sci-fi bok eller letandes efter en ny utmanade träningsövning som kan pusha hans kropp ännu mer; för vi alla vet ju att ett hälsosamt sinne och en hälsosam kropp går hand i hand. 

Sanna Andrén

Talent Advisor, Göteborg

Sanna är energiknippet med glöd i blicken och ett ständigt leende! Hon hittade snabbt till konsultbranschen efter sin examen i arbetsvetenskap och har sedan dess samlat på sig erfarenhet inom allt från ledarskap till affärsutveckling och rekrytering i såväl små som stora tech-konsultbolag. Som gammal ryttare är hon skicklig på att kontrollera situationer och med sitt nytänkande mindset ser hon till att optimera allt som går. Som den sociala person Sanna är ser hon mycket fram emot alla nya möten rollen som Talent advisor kommer att bringa.

Korhan Mutludoğan

Korhan är en entusiastisk mjukvaruingenjör som är ständigt ivrig att lära sig nya koncept. Han har mer än fem års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt har en MSc i datateknik. Han brinner för artificiell intelligens, computer vision och autonomous driving. På fritiden gillar han att spela gitarr och titta på motorsport samt att förbättra sig inom mjukvaruutveckling.

Christine Wilhelmsson

Christine är molekylärbiolog med en doktorsexamen inom medfödd immunitet och koagulation men som därefter hittat hem inom kvalitetsområdet i läkemedelsindustrin. Hon har gjort några års gästspel som medicinsk utredare på en statlig myndighet men ser hon nu fram emot uppdrag som QA-specialist. Christines specialistområden är inom avvikelsehantering, stabilitetsstudier och metodvalidering på laboratoriet.

Som person är Christine positiv, ambitiös och prestigelös och gillar att sätta sig in i nya områden. Utanför arbetstid umgås hon gärna med familj och vänner, bakar eller tränar - då gärna ute i naturen.

Paolo Teta

Paolo är en dynamisk och framåtblickande ingenjör med passion för fordonsindustrin, AD/ADAS-fordon, elektronik, modellering och simulering, optimering, robotik, maskininlärning och speciellt AI. Han gillar att planera aktiviteter och resursförvaltning i syfte att hitta bästa möjliga lösning. Som ingenjör gillar han att utmana sina kunskaper och färdigheter, arbeta i olika team och organisera arbetsbördan smidigt. Dessutom gillar han att spela bordtennis och vara socialt proaktiv! 

 

Utöver sina passioner är Paolo en utexaminerad EIT Digital Master School-student i autonoma system vid KTH Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och han har en MSc i mekatronikteknik vid University of Trento i Italien. Ge honom ett problem, han kommer att hitta rätt lösning!

Furkan Bek

Furkan är en mångsidig ingenjör med en Master i AV Motion Planning and Control Algorithms. Han är skicklig i de moderna C-språken samt MATLAB/Simulink och kombinerar gärna sin programmeringsexpertis med sin mångvetenskapliga bakgrund. Med en naturlig nyfikenhet på teknik och snabb med att lära in nya tekniker håller han sig uppdaterad inom sina teknikområden. Furkans flerdimensionella bakgrund och passion för lärande gör honom till en värdefull tillgång i alla typer av utvecklingsprojekt.

Utöver sin yrkesroll spenderar Furkans gärna tid med att läsa historia, utforska kulturer, titta på schack-blunders och njuta av dyra armbandsur :)

Nam Vu

Nam är en hängiven och nyfiken ingenjör inom inbyggda system. Han är lär sig snabbt och är en uthållig problemlösare, som aldrig backar från svåra utmaningar. Han har över tre års erfarenhet inom telekom- och gruvindustrin, där han arbetade som C/C++ funktionsutvecklare för mobiltelefonnät och borrmaskiner.

Genom dessa erfarenheter, tillsammans med en gedigen bakgrund inom system, styrning och mekatronik, har Nam visat sig vara en värdefull ingenjör och en bra lagspelare. Utanför jobbet ägnar han sig ofta åt konstnärliga hobbys, såsom musikproduktion eller akvarellmålning. Eller kanske bara tittar på kattvideor på Youtube.

Mateusz Koziróg

Mateusz är en passionerad individ med stort intresse för maskiner, teknik och programmering. Han är också en fotbollsspelare som har utvecklat strategiskt tänkande, lekfullhet & kreativitet såväl på fotbollsplanen som på jobbet. Med kunskap i bland annat C/C++ kan han programmera smarta system och brinner för elektroniska lösningar och applikationer för automatiserad produktion. En engagerad lagspelare som strävar efter innovativa lösningar helt enkelt.

Kanchan Singh

Kanchan är en erfaren backend-utvecklare med bakgrund inom bank och telekommunikation. Hennes imponerande bakgrund inkluderar roll som tech lead i Indien och två år som konsult i Sverige. Hon är inte bara tekniskt begåvad utan också en passionerad globetrotter och reser gärna. Kanchan ser till att alltid vara uppdaterad kring senaste tekniken och är uppskattad för sin positiva inställning, motivation och driv. Med henne i laget kan du förvänta dig teknisk briljans och inspirerande resultat!

Anders Hansson

Anders är ifrån Göteborg och hans stora intresse är teknik samt kodning. Hans modersmål är svenska och C++. Som teknisk fysiker älskar Anders att sätta sig in i nya tekniker och han brinner för programmering, matematisk modellering, maskininlärning och problemlösning i allmänhet. Tidigare i karriären har Anders arbetat med luftburna sensorer inom försvarsindustrin och självkörande bilar.

På fritiden gillar Anders att springa hinderbanelopp, lyssna på poddar och bada i medelhavet. Hans filosofi är att med nyfikenhet, vilja och samarbete är inget hinder oöverkomligt.

Susann Sandström

Susann är en driven och kunskapstörstande biomedicinare med mycket energi. Hon har under de senaste åren jobbat med QA, framförallt frisläppning, avvikelser och ändringsärenden. Med några år som säljare inom medtech har hon en unik erfarenhet av att ha jobbat med försäljning och utbildning av vårdpersonal. Fritiden ägnar hon åt sin familj; två små pojkar och make, sina vänner eller lyfter gärna skrot. 

Sheetalkumar Vandakudri

Sheetalkumar är en erfaren ingenjör, med en passion för teknik och innovation. Han har en kandidatexamen i elektronik och kommunikation och har samlat på sig 13 års erfarenhet av mjukvarudesign och utveckling. Sheetalkumar är känd för sin starka problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga och har framgångsrikt levererat flera komplexa projekt som har bidragit till hans teams och företagets framgång. På fritiden tycker han om löpning och badminton. Gillar du gamla mynt? Då är Sheetal personen att prata med. Han har samlat på sig en mångfald av mynt och frimärken från många länder, några av mynten har en betydande ålder, åtminstone ett par århundraden tillbaka.

Kristine Bylund

Kristine flyttade till Sverige från Wisconsin, USA, för snart 20 år sedan. Nu lever hon livet i Stockholm med sina två, mycket långa, tonårssöner, sin man och en söt katt. Hennes passion är resor och att få spendera tid med familj och vänner. De senaste 30 åren har Kristine arbetat på labb där hon bland annat lett uppbyggnaden av ett helt nytt FoU-labb på en GMP anläggning, utfört operationer på möss för optogenteknikstudier och verkat inom ATMP-området här i Stockholm. "Jag har förstått att oavsett vad projektet handlar om, kommer man långt med tvärfunktionell kommunikation och gemensam planering. Om du dessutom kombinerar detta med skickliga engagerade forskare, ett support team och en ledare, är allt i princip möjligt."

Johan Persäter

Johan är molekylärbiolog i grunden och har en lång karriär inom life sciencebranchen bakom sig. Han är alltid hungrig på att göra affärer och har en förmåga att hantera alla typer av situationer och människor. Johan stärker upp Unit Process i Uppsala och ser fram emot att få fortsätta skapa värde för branschen men numera som Talent Advisor och rekryteringskonsult.

Om du tvivlar på hans kapacitet kan vi nämna att han har 4 barn, biodling och ett antal projekt igång där majoriteten tas i mål.

Sayeh Khoogar

Sayeh är en driven, noggrann och kunskapssökande civilingenjör inom Medical engineering. Som person är hon nyfiken och kommunikativ. Hon har varit ansvarig för tillverkningsprocesser och produktionslinjer mellan olika siter, både som projektledare och delprojektledare. Hon har även erfarenhet som process ingenjör med fokusering på valideringar, ändringsärende, riskanalyser och avvikelseutredningar.

På fritiden ägnar hon tid till att skapa liv ute på trädgården, umgås med vänner och familjen

Ahmad Wahba

Ahmad är en självutvecklande och passionerad ingenjör med en gedigen bakgrund inom mjukvaroutveckling. Med erfarenhet och skicklighet inom inbyggda system, autonoma system, sensorfusion och perception, har Ahmad blivit en oumbärlig tillgång för MPYA. Ahmad brinner för ny teknologi, särskilt inom maskininlärning, uppfattning och problemlösning. Med en akademisk bakgrund i system, reglerteknik och mekatronik, har Ahmad utrustats med  goda kunskaper för att bemästra komplexa utmaningar.

Ahmad har lätt att kommunicera med alla och är en mångsidig problemlösare som tycker om att göra arbetet roligt samtidigt som han levererar betydelsefulla resultat. Han har ett stort intresse för att resa, och en filosofi att det finns utvecklingsmöjligheter där det finns utmaningar är Ahmad redo att fortsätta leverera högkvalitativa resultat.

Umesh Akella

Umesh Akella är en senior mjukvaruingenjör med över åtta års erfarenhet inom områden såsom mjukvaruutveckling, DevOps, Cloud, Lead. Han har dubbla examen, både en Master i telekommunikationssystem och en MBA i industriell ekonomi. Han är energisk, ivrig, nyfiken och entusiastisk att lära sig ny teknik. På fritiden är Umesh väldigt aktiv och gillar vandring, fotografering och frisbee. Umesh har grundat och driver ett Ultimate frisbee-team, Solklar Frisbee. Laget har representerat Sverige i olika nationella och internationella tävlingar. Umesh gillar också att resa och nätverka med människor.

Stefan Areback

Stefan är en ambitiös ingenjör med ett brinnande intresse för problemlösning och intellektuella utmaningar. Han har en civilingenjörsexamen inom Teknisk Matematik och har arbetat inom telekom i några år och kommer nu prova en ny bransch. Stefan är personen man vänder sig till när man vill diskutera svåra matte- och kodutmaningar. Utöver sin passion för problemlösning, matematik och programmering, gillar han att utmana sig själv på gymmet eller koppla av med en bra bok.

Nuria Navas

Detta är Nuria, en driftig person från det soliga Málaga, Spanien. Efter att ha jobbat som sjukgymnast, bytte hon inriktning och jobbade som mjukvaruingenjör, innan hon fann sitt riktiga intresse inom teknisk projektledning. Med en stark bakgrund inom bilindustrin och ett växande intresse för medicinteknik, är Nurias styrka att effektivt leda komplicerade projekt, föra människor samman och övervinna utmaningar.

När hon inte är involverad i teknikvärlden, kan du hitta Nuria på konserter, med vänner eller när hon försöker hålla sig i form på gymmet eller vid poolen.

Visa fler

Kontakta oss.

010-209 16 40

Stockholm - Birger Jarlsgatan 41A, 111 45 Stockholm
Göteborg - Drottninggatan 5, 411 14 Göteborg

Har du en fråga eller vill kontakta oss?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!