Var den
du är.

Vår filosofi.

Vi tror att nytänkande, nya idéer och ny kunskap är vägen framåt. Att ständigt vilja lära sig mer på jobbet och ha en lärande kultur. Men vi tror samtidigt att livet är så mycket mer än bara arbete. Livet är lycka, utmaningar, arbete, intressen, familjer och ständiga överraskningar. Tricket är att blanda. Eller som vi säger – ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet.

Be excitedly curious.

Att vara nyfiken, eller som vi säger ivrigt nyfiken, är nyckeln till nya idéer och ny kunskap. Vill man, som vi, bidra till en bättre värld, måste man helt enkelt vara på tå.

Be inclusive and allowing.

Att skapa en kultur som är tillåtande och där vi engagerar oss i varandra, bygger på att vi ger varandra trygghet och förtroende. Och att vi delar med oss.

Be who you are.

Vi har redan pratat om att livet är så mycket mer än bara jobb. Men vi säger det igen. Här på Mpya Sci & Tech ser vi till hela människan och vi stöttar allas välmående och vardagsliv.

Med en stadig och välbyggd trampolin som Mpya kan du hoppa högre.

Vi är ingenjörskonsulter

David Rüdel

Talent Advisor, Göteborg

David är en varm ledare som ser till att få med alla i båten, inte bara för att han gillar båtar och salta bad. Med bakgrund som både ingenjör och ekonom, tillsammans med en nyfikenhet på människan, var entreprenörskap inom teknikrekrytering och konsultande kanske ingen högoddsare ändå. Det är ju här allt händer!

Johanna Engblom

Talent Advisor, Göteborg

Johanna är chalmeristen som älskade mötet med människor mer än tekniken. Typisk projektledare som delar in det mesta i start, mål och deluppgifter. Älskar att ticka boxar och att-göra listor. Affärsintresset tog riktig fart under åren som VD och hon har nu hittat hem i rollen som teknikrekryterare. Njuter av sociala sammanhang men den introverta sidan gör att Johanna hämtar energi i den tysta kantarellskogen eller under en löprunda.

Patrik Artman

Talent Advisor, Göteborg

Patrik är en levnadsglad ingenjör med passion för teknik och människor och berättelserna bakom varje individs utveckling. Alltid nyfiken på att lära känna kunders behov och att få möjligheten överträffa deras förväntningar.

Vid sidan om det stora intresset för bollar och brädor har han en Master i produkt- och processdesign. Med en bred erfarenhet från att arbeta som ingenjör hittade han till slut sitt kall i livet. Och sedan 2011 har han hjälpt ingenjörer att utvecklas genom att hjälpa dem att hitta sin nästa utmaning i livet. 

Ellinor Crafoord

Talent Advisor, Stockholm

Ellinor är en talangjägare av rang och har förmågan att matcha kandidat mot tjänst som få. Hon har 1290 loggade dyk och ungefär lika manga genomförda intervjuer vilket visar både på hennes äventyrlighet och intresse för människor. Professionellt har Ellinor åtta års erfarenhet av rekrytering inom främst Life Science men även teknik. Tittar man längre bak i tiden hittar man både en Fil. Lic. i molekylärbiologi och en dykinstruktörsbana. Ellinor är passionerad och påhittig och älskar att komma med nya idéer.

Britta Granath

Talent Advisor, Stockholm

Vi hittade Britta bland många ansökningar och när vi träffade henne blev vi omedelbart tagna av hennes höga närvaro och skarpa sinne. Det finns få detaljer som Britta missar och hon är alltid engagerad. Vi älskar att arbeta med Britta eftersom hon alltid levererar och tackar aldrig nej till en tävling oavsett om det är pingis, arga leken eller om det handlar om att hitta de bästa kandidaterna.

Britta är engagerad och inlyssnande med känsla att bedöma potentialen hos varje kandidat. Dessutom har hon en stark bakgrund inom immunologiforskning från AstraZeneca.

Johan Östman

Talent Advisor, Stockholm

Johan är en pålitlig och utmanande person med kunskap och erfarenhet inom rekrytering, ledarskap och affärsutveckling vilket han fått genom mer än tio års arbete inom Life Science som rekryteringskonsult, chef och VD.

Efter avlagd doktorsexamen i molekylärbiologi fortsatte Johan sin resa inom akademin i London. Under dessa år förstod Johan att hans kall är att rekrytera och hjälpa människor att hitta sin rätta plats i arbetslivet. Johan laddar batterierna genom att umgås med familj och vänner. 

Är du vår nästa kollega?

Att vara en del av Mpya Sci & Tech betyder att du är en del av en större gemenskap med en kultur som prioriterar personlig utveckling och kompetensutveckling. Hos oss få du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid. Vi tar hand om varandra och vi vet att livet är mer än bara jobb.

Vill du veta mer? Hör av dig:

Mattias Runevad

Talent Advisor, Göteborg

Vill du prata om svarta hål, ditt senaste Arduino-projekt eller kanske ditt nästa karriärdrag? Då har du hittat rätt! Mattias är en socialt driven elektroingenjör, som under sina masterstudier inom industriell ekonomi och åren som konsult och senare chef i rekryteringsbranschen, kommit fram till att matcha topptalanger med nya spännande möjligheter inom teknik är vad han gör allra bäst. Med ett varmt hjärta och ett öppet sinne tar sig Mattias an nya utmaningar!

Sandra Bydell Sveder

Talent Advisor, Stockholm

Sandra är det glada yrvädret från Stockholm som älskar såväl struktur som handling, och den i gänget som får oss tillbaka till ämnet med en kärleksfull knuff när vi svävar iväg på sidospår.

Genom att kombinera sin grund som molekylärbiolog med sin passion för människor och effektiva arbetssätt har hon utvecklat en osviklig förmåga att hitta rätt person till rätt uppdrag, och hon personifierar dessutom guldkanten på våra arbetsdagar genom att strössla high fives i både med-och motgångar. 

Charlotte Duvefelt

Talent Advisor, Stockholm

Charlotte är bollkonstnären som efter sin avhandling landade på AstraZeneca men som nu hittat hem inom rekrytering och konsultbranschen. Med en känsla för detaljer tillsammans med en stark tävlingsanda landar Charlotte sina utmaningar med målmedvetenhet och framgång. I Charlotte har vi en skarp och godhjärtad kollega som i kombination med en stark forskarbakgrund och avgörande erfarenhet från läkemedelsindustrin utgör en vass Talent Advisor.

Johanne Brochmann

Johanne är inte bara elektroingenjör, hon har varit operasångerska också! Med över 300 föreställningar med Phantom of the Opera under bältet vet hon verkligen hur man fångar en publik. Johanne är ett nyfiket energiknippe som alltid strävar efter att hitta lösningar och beskriver sig själv som ”löjligt strukturerad”. Det här är goda egenskaper som kommer väl till pass när hon nu tar sig an nya utmaningar inom fordonsbranschen!

Cecilia Karlsson

Talent Advisor, Göteborg

Cecilias nyfikenhet gör att hon gärna utmanar och utmanas även utanför sin trygghetszon. Med sin positiva attityd och sitt coachande förhållningssätt hjälper hon andra att inse sina möjligheter och utveckla sina styrkor, både i arbetslivet samt i sitt ideella volontärarbete. Cecilias intresse för människor och teknik har tagit henne från start-ups till stora teknikbolag. Med sin erfarenhet, i roller som konsult, projektledare, HR-chef och Global Supportchef gör att hon är en konsultativ Talent Advisor på Mpya Sci & Tech personifierad.

Josefine Wejerstrand

Talent Advisor, Stockholm

Josefine har fötterna på jorden och ett lugn som få är förunnade. Det är också en egenskap hon kan dra nytta av när produktionsavvikelser ska utredas och effektiviseringsprojekt genomföras. Josefine har valt Mpya eftersom hon precis som vi tycker att livet är mer än bara jobb. Välkommen hem till konsultteamet inom QA på Mpya Sci & Tech.  

Bruno Fernando Fornari

Med 15 års erfarenhet som hårdvaruingenjör har Bruno hunnit samla på sig mycket gedigen erfarenhet inom elektronikkonstruktion såsom PCB-design, hårdvaruarkitektur, telekom-applikationer och andra kundnära utvecklingsprojekt inom elektronik. Bruno kommer ursprungligen från Brasilien och har hunnit resa runt i världen. I USA har han jobbat som bartender och i Norge som hårdvaruingenjör men han har till slut landat i Göteborg. I sitt hemland är han med och driver ett functional fitness-företag och dömer tävlingar. Bruno är en social figur som gärna pratar träning eller racingsimulatorer. Därutöver är han driven, ambitiös och med en härlig inställning!

Pernilla Johansson

Pernilla har många års erfarenhet från företag inom både bioteknik, läkemedel och sedeltillverkning där hon främst jobbat med kvalitetsfrågor, vilket gör henne till en given del av vårt kvalitetsteam där hon bidrar med sin specialistkunskap inom QA.

Med en ständig nyfikenhet, positiv attityd och vilja att lära sig nya branscher och roller ser vi fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Pernilla i gänget. När Pernilla inte bidrar till den goda stämningen på kontoret läser hon gärna böcker, just nu är Isabel Alende favoriten, eller reser till Malaga med familjen.

Välkommen ombord Pernilla, vi är så glada över att du valt just oss som kollegor!

Abed Zahed

Abed är en social och trygg optikingenjör, som har haft möjligheten att arbeta i flera länder och på så sätt lärt känna olika kulturer och människor. Med stark EQ kombinerat med gedigen teknisk grund tar sig Abed an alla tänkbara utmaningar. Abed är fascinerad av optiska system och antenner och för honom gäller inte att "the sky is the limit", tvärtom började han på Mpya Sci & Tech för att han såg att det kunde föra honom ett steg närmare hans ultimata mål - att bli astronaut.

Soheil Noori

Soheil besitter dubbla ingenjörsexamina i robotik/automation och optik, imponerande! Mer specifikt har han erfarenhet inom vision systems design, sensorsystem och bildbehandling. Runt Soheil är det alltid full fart med en ständig strävan att lära sig och testa nya saker. Sport är en stor passion för Soheil, framförallt fotboll. Andra lediga stunder tillbringar han gärna genom att läsa böcker, lära sig nya språk och CGI - Datorgenererade bilder (vi ser fram emot att få en inblick i detta).

Erik Abrahamsson

Erik är den typen av person som tryggt rör sig i alla miljöer och tar sig an nya uppgifter med lätthet. Han är dessutom positiv och en problemlösare som trivs i så väl små som stora projekt. Med en ingenjörsutbildning inom bioteknik i bagaget och mångårig erfarenhet inom industrin har han en bred kunskapsbas inom kvalitet, produktionsteknik och processutveckling.

Erik kan stötta upp i uppskalningsprojekt och är nyfiken på att lära sig ännu mer om utveckling av kvalitetsledningssystem. Vill du också lära dig lösa en Rubiks kub är Erik rätt person. Vi välkomnar Erik till teamet Kvalitet och Process på Mpya Sci & Tech

Sofie Kvarnström

Sofie är utbildad Biokemist med bred arbetslivserfarenhet från olika roller inom läkemedelsindustrin. Att hon lyckats i roller inom process, som laboratorieingenjör och som QA visar att hon är lättlärd, kommunikativ och adaptiv. Vad än Sofie tar sig an så strävar hon alltid efter kvalitativ leverans men också till att skapa en positiv och engagerad atmosfär. Vi är så glada att Sofie hittat hem till konsultteamet inom Kvalitet på Mpya & Tech.

Karin Fors

Karin är en problemlösare som visar stort ansvar och engagemang för de uppgifter som hamnar på hennes bord. Att Karin har erfarenhet både inom aseptisk-, tablett-tillverkning, råvaror och förpackningsmaterial visar hennes långa och gedigna erfarenhet av kvalitetsarbete. Att Karin är klippt och skuren för en QA-roll råder det inget tvivel om, hon trivs med ett arbete med högt tempo där man följer ledtider. Hon har lätt för att samarbeta, är hjälpsam, rolig och har glimten i ögat men kan snabbt switcha om till skarp QA. Vi är stolta över att få vara dina kollegor. Välkommen till Mpya Sci & Tech.

Matilda Brink

Talent Advisor, Stockholm

Matilda är social och mår bra i en roll där hon får hämta in information för att sedan bidra till att problem får nya lösningar. Det får gärna vara många bollar i luften samtidigt och mycket interaktion. Är den övergripande målsättningen dessutom att hjälpa andra utvecklas och hitta hem, då vet vi att Matilda kommer trivas. Med en Civilingenjörsutbildning inom bioteknik och arbetslivserfarenhet inom QA kommer Matilda passa som hand i handske i rollen som Talent Manager på Mpya Sci & Tech. 

Isabell Hultman

Isabell är QA Specialist med erfarenhet från frisläppning och avvikelseutredningar. Hon trivs i roller med mycket interaktion och tvärfunktionellt samarbete där hon uppskattas för sin förmåga att sprida positiv energi. Hon är inte den som backar för en utmaning utan låter sin nyfikenhet och vetgirighet styra valet av uppdrag. Arbetet inom QA är viktigt men minst lika viktigt är möjligheten att kunna resa och arbetet som Yogalärare. 

Daniel Jakobsson

Daniel är en pigg, skarp och hungrig teknisk fysiker med inriktning mot beräkningsteknik. Efter gästspel i Luleå för studier och i Oslo för solforskning med simulering och dataanalys så har Daniel nu hittat hem till Västsverige. Fartfyllda aktiviteter faller Daniel i smaken så som snowboard och klättring men han trivs även med att bara ta det lugnt vid havet. Eller varför inte glida fram på havskajak i januarisolen?

Lina Löfstedt

Lina personifierar ordning och reda och kanske är det en av anledningarna till att hon hittat hem i just rollen som QA Specialist. Hon har stor integritet och en nyfikenhet som driver henne att ständigt utvecklas som ledare och specialist. Det är en ynnest att få välkomna ännu en väldigt kunnig Mployee till Kvalitetsteamet i Stockholm. 

Charlott Rydström

Att Charlott är nyfiken och modig förstår man direkt när man ser henens CV. Hon har naturligt rört sig mellan landstinget, universitetet och industrin där utveckling och kvalitetssäkring varit den röda tråden.

På Mpya Sci & Tech kommer Charlott gå in i Kvalitetsteamet i Stockholm och bidra med kunskap relaterad till stabilitetsstudier och QA. Att hon dessutom har båtliv och idrott som fritidsintresse och beskrivs som en glädjespridare ser vi som en bonus. 

Mats Petersson

När Mats inte jobbar med att integrera mjukvara kopplat till hårdvaruriggar i fordonsindustrin så frestar han gärna sina smaklökar med ett gott vin från Rhône-dalen, eller något annat välsmakande från Châteauneuf-du-Pape. Något annat Mats gärna spenderar sin tid på är sommarstället i Värmland nära norska gränsen där projekten avlöser varandra. Mats är annars ett riktigt klurigt multigeni som tidigare bl.a. jobbat inom det mycket nischade området med att utveckla kortläsare för bank! Han kan applicera sina systemkunskaper i många olika sammanhang och kommer i sitt nya uppdrag addera både värde och trivsel med sin varma sociala stil.

Duygu Cinar

Duygu har en MSc i Quality & Operations Management från Chalmers och sex års erfarenhet av kvalitetsledning. Hennes strukturerade arbetssätt och självmotivation har tagit henne från uppdrag inom statistik och Six Sigma-förbättringsprojekt till revisionsledare inom kvalitets- & miljöstandarder för bilindustrin. Duygu kommer ursprungligen från Turkiet men har bott några år i Japan, USA och sedan 2013 i Sverige. Duygu tycker om att vara en del av ett team där hon kan bidra med sin erfarenhet, lära sig nya saker och möta nya bekantskaper. En löprunda i skogen, Yoga & Pilates och pussel är några av hennes favoritsysselsättningar.

Wasim Daqqaq

Wasim är vår nya flinka Electronic Systems Engineer. Hans stora teknikintresse förde honom till en utbildning inom elektronik och mjukvara. Efter 13 verksamma år i Abu Dhabi inom HW/SW-området kom han till Sverige med sin familj. När Wasim grillar med vänner och familj vid havet är livet som bäst, eller när han får utbilda sina barn i språk, teknik och att man aldrig kan grilla för mycket! Om man vill få någonting gjort i hemmet, inom elinstallationer, så är han även en handyman som löser allt från det enklaste till det mest högteknologiska. Hårda klappar tack!

Johanna Lundqvist

Johanna startade sin yrkesbana inom processutveckling och har med åren fördjupat sig inom kvalitetsvärdering och QA. På Mpya Sci & Tech stärker hon upp Kvalitetsteamet och kommer bidra med värdefull kunskap inom QA råvaror men också generellt inom granskning och frisläppning.

Johanna tror, precis som vi, att de flesta problem har en lösning och att samarbete är vägen dit. Vi är glada att kunna välkomna ännu en social och engagerad do:er till gänget.  

Teresita Karlsson

Teresita är en omtänksam kollega med ett stort hjärta. Yrkesmässigt har hon stor nytta av sin långa erfarenhet från skilda områden inom läkemedelsbranschen och av sitt intresse för processutveckling, produktion och effektivisering. Hennes entusiasm brukar kunna smitta av sig och motivera även andra till en ökad insats. På fritiden är det cardio-träning av olika slag som gäller.

Jonas Bonn

Jonas är ingenjören och analytiska kemisten som hittat hem i rollen som QA med fokus på datoriserade system. Han har förmågan att göra det obekväma bekvämt och utmanar ständigt sig själv och sina kollegor att tänka nytt. Förutom validering, är fotografering och träning Jonas grej. Vi tror precis som Jonas referenser att det här är en kanonrekrytering.

Darius Najmi

Darius är en energisk analytiker med förmågan att alltid se det som händer ur ett positivt perspektiv. Med lång erfarenhet från olika roller inom forskning och utveckling är han nu specialisten du ringer när HPLC:n strular. Han ligger inte på soffan om han får några dagar över utan ser det som en möjlighet att förkovra sig i teknik och utveckling. Darius har alltid ett leende på läpparna och bidrar till Mpya Sci & Techs konsultteam med trygghet, glädje och erfarenhet. 

Amanda Barrow

Amanda är en nyfiken och engagerad person med en färgrik bakgrund. Hon har de senaste åren arbetat som analytisk kemist och utvecklingsingenjör inom industrin. Men är innan det erfaren som filmproducent och illustratör, och har examen i biomedicin och en journalistutbildning. Att diskutera analystekniker och husrenoveringar väcker hennes intresse, och att få hjälpa kollegor eller lyfta någons humör är en självklar booster. Intresset för att utvecklas inom Life Science ledde henne till Mpya, och vi är glada att hon valde resan framåt med oss. 

Mo Chen

Som den lösningsorienterade innovatör Mo är, strävar han passionerat efter att hitta de rätta tekniska verktygen för att hjälpa sina kunder och kollegor den närmaste vägen till optimum. Med sin mångåriga erfarenhet från forskning och systemutveckling inom automation har han ett bra utgångsläge för att konvertera idéer till produkter. Resor, musik och mat är några av Mos intressen. Språk är en annan passion, inte minst så är go gôteborska en av Mos talanger.

Elise Arnberg

Elise är kemist med en masterexamen i analytisk kemi och en fascination för analytiska metoder med högupplösande detektorer. Hon bidrar till gänget på labb med hög arbetsmoral och mycket energi, och vi välkomnar henne med värme till vårt konsultteam inom kemisk analys på Mpya Sci & Tech. När hon inte jobbar hänger hon gärna på hästryggen, engagerar sig ideellt i olika föreningar, eller njuter av att hänga vid havet.

Norberto Muñoz

Nyfikenhet och att lära nytt är Norbertos signum. Syftet med att studera elektronik, och att ta en doktorsexamen i robotik och automatisering, var att kombinera denna kunskap med sin analytiska och kreativa sida för lösa komplexa problem för en bättre framtid för kommande generationer. Han har femton års erfarenhet från flygindustrin där han har utvecklat mjukvara för inbyggda kontrollsystem. Utanför jobbet kan du säkert hitta honom spendera tid med sin familj eller odla sin talang i en rad olika hobbys såsom pingis och ölbryggning.

Lucía Diego Solana

Lucías gebit maskininlärning förändrar just nu de flesta branscher. Sedan examen från Chalmers har hon arbetat med neurala nätverk, djupinlärning och datavetenskap, med målet att göra verklighet av självkörande fordon. Som Mployee tar Lucía sig an nya utmaningar; det finns alltid klurigare problem att lösa och möjlighet att lära nytt. Därutöver njuter hon av att klättra, upptäcka Göteborg och att förbereda sig för en svensk klassiker.

Dilan Durmaz

Dilan är en lugn och stabil person som med ett nyfiket sätt tar sig an nya uppgifter. Hon är noga med ett öga för detaljer och ödmjuk framtoning. Med en bakgrund från både QC och processteknik tar hon nu klivet mer mot QA. När hon inte jobbar ägnar hon sig åt att vara i naturen och laga nya maträtter. Vi är så glad att få Dilan som vårt nästa tillskott till Mpya Sci &Tech familjen.

Rickard Edler-Wirén

Här har ni Rickard – som nu tar plats i team kemisk analys på Mpya Sci & Tech! I Rickard har vi en lugn analytisk kemist som gärna utvecklar såväl arbetet på labbet som arbetet vid kontorsplatsen. Han är en trygg person som drivs av att jobba strukturerat och effektivt, och som värdesätter sin tid med familjen, en löptur, eller en stund med gitarren. 

Rajesh Jayavelu

Rajesh är en sann teknikentusiast med ambition att bidra till en ljus och hållbar framtid för människan och vår planet. Han praktiserar sitt motto ’att hålla det enkelt’ i de flesta situationer och ser det som nyckeln till att lösa komplexa problem på ett effektivt sätt. Han besitter en master i datorvetenskap och har gedigen erfarenhet som DevOps och Cloud Architect. I sitt ledarskap experimenterar Rajesh gärna för att finna nya vägar för gruppen att utvecklas och nå nästa nivå. På helgerna älskar Rajesh att ta med familjen på bilutflykt eller att spela fotboll med goda vänner.

Marie Runerås

Marie är en positiv, stabil och ödmjuk person som alltid ser till teamets bästa. Hon är i grunden utbildad civilingenjör i kemiteknik med inriktning läkemedel och har jobbat inom kvalitetskontroll av läkemedel under större delen av hennes yrkesverksamma liv. Senaste åren har hon arbetat med läkemedelsutveckling och har lång erfarenhet av att jobba med olika analystekniker enligt GMP. Fritiden spenderar hon helst med familjen, hemma eller på resande fot. Ett riktigt kanontillskott till oss på Mpya Sci & Tech om ni frågar oss!  

Nanna Sjöstrand

Nanna är en positiv och social civilingenjör i bioteknik med erfarenhet inom tillverkning av biologiska och kemiska läkemedel. Hon trivs som bäst i produktionsmiljö där processer ska förbättras eller system valideras in.

Fritiden spenderar hon tillsammans med vänner och familj, kanske tar en matresa till Italien eller en båttur i skärgården. Eller så utmanar hon dig i en tennismatch. 

Jimmy Hägglund

Talent Advisor, Talent Advisor

Jimmy är en jordnära och nyfiken person som efter en tid som lärare hittat hem i rekryteringsbranschen. Han räds inte life science branschens tekniska tjänster utan erövrar förkortning efter förkortning. Vi som sitter bredvid förstår varför hans referenser beskrev honom som analytisk, strukturerad och lättlärd. Men jobbet är inte allt i Jimmys liv utan vid 17 snåret stängs datorn ner för att i stället ge utrymme åt lek med barnen och gitarrspelande.

Karin Gelotte

Karin har en MSc i kemiteknik från Chalmers och har därefter skaffat sig lång erfarenhet av kvalitetsarbete, både vad gäller produktkvalitet och verksamhetskvalitet. Hon har jobbat inom produktutveckling i fordonsindustrin och där hon verkat i olika ledande kvalitetsroller. Karin gillar att strukturera upp arbetet samt att coacha och guida kollegor för att förstå vad som behöver göras. Hon sätter sig snabbt in i nya situationer och har en god helhetssyn. Sport är en stor del av Karins liv då hon gärna tittar på och diskuterar sport, dessutom är hon själv en aktiv orienterare.

Pratyusha Vempati

Pratyusha är en glad och positiv ingenjör med passion för clean tech. Med en MSc i elektroteknik, och en härlig kombo av programmering och organisk termoelektronik i bagaget, står Pratyusha med ena benet i mjukvara och det andra i hårdvara och materialvetenskap. Pratyushas samarbetsförmåga har hon förfinat genom att plugga och jobba på två olika kontinenter, Asien och Nordamerika (och nu ligger Europa för hennes fötter). Vid University of Cincinnati undervisade hon 300 studenter i C ++ och här kom hennes lugna och målinriktade personlighet väl till pass. Pratyusha slappnar av och samlar energi genom att vandra, resa, läsa och baka tillsammans med sin familj.

Niklas Handin

Niklas är en initiativtagande och positiv ingenjör med bakgrund inom bioteknik och bioinformatik. Han kommer precis från en anställning som doktorand på institutionen för farmaci på Uppsala universitet, där han byggt upp specialistkunskap genom att ha utvecklat och optimerat flera metoder inom LC-MS/MS för både små och stora molekyler. Nu ser han med stor förväntan fram emot att få komma ut i industrin och bidra med sin expertis även där. På fritiden gillar Niklas att resa, gärna på sin motorcykel samt att spela brädspel med polarna. 

Lisa Dolfe

Med en bakgrund som civilingenjör i kemiteknik, en doktorsgrad fokuserad på behandling av amyloida sjukdomar, och efterföljande arbete som QA associate inom läkemedelsbranschen så har Lisa verkligen bevisat att hon brinner för utveckling och livslångt lärande – något som passar väl in i den kultur vi vill bygga här på Mpya Sci & Tech. Lisa är nyfiken, frågvis och alltid öppen för en utmaning och vi är otroligt glada att hon nu blir en del av vårt kvalitetsteam i Stockholm! 

Anna Hofvenstam Struik

Anna Hofvenstam Struik har en gedigen erfarenhet av läkemedelsbranschen där hon bland annat arbetat i diverse kvalitetsfunktioner inom hygien och steril tillverkning. Anna  bidrar med expertis, trygghet och positivitet till kvalitetsteamet. Något som utmärker henne är att hon gärna tar sig an nya utmaningar och projekt med fullt engagemang, på jobbet såväl som på hemmaplan – här görs ingenting halvdant! Fritiden spenderas gärna utomhus med familjen, i löparspåret eller på tennisbanan. 

Delaram Afshari

Med lång erfarenhet av cellodling under aseptiska förhållanden och proteinproduktion i olika utvecklingsprojekt kompletterar Delaram resten av gänget i team kemisk analys hos oss på Mpya Sci & Tech i Stockholm/Uppsala. Med sitt driv, kunnande, hjälpsamhet och sin positiva personlighet är Delaram en mycket uppskattad kollega och vän. Fritiden spenderar hon gärna på en promenad med vänner, eller hemma vid skrivbordet där hon arbetar med sitt kreativa skrivande.

Linnéa Andersson

Talent Advisor, Stockholm

Linnéa trivs när hon får utmana sig själv och ta sig an nya arbetsuppgifter, situationer och projekt. Senast var det rollen som valideringsingenjör i uppbyggnaden av en fyllnings- och förpackningsfabrik, nu gäller det jobbet som Talent Advisor och byggandet av team process i Mälardalen.Hon beskriver sig själv som lite hektisk, ambitiös och glad. Vi drar slutsatsen att hon med största sannolikhet kommer att känna sig hemma på Mpya Sci & Tech.

Jasmin Sandberg

Jasmin är utbildad kemist med lång erfarenhet av arbete som projektledare och expert inom kemiska miljöanalyser. Hon har arbetat i många varierande projekt som har krävt kreativitet och god problemlösningsförmåga i syfte att hitta rätt arbetssätt och den optimala analysmetoden. Jasmin är lojal, positiv och ambitiös och är därmed en uppskattad kollega och en riktig glädjespridare såväl på labbet som i fikarummet. På fritiden njuter Jasmin av en aktiv vardag, gärna utomhus i blåbärsskogen, i löpspåret eller på skidor. 

Sara Andersson

Talent Advisor, Uppsala

Sara är en kreativ optimist med stor vana att hantera många bollar i luften. Hon brinner för brainstorming, karriärsutveckling, nätverkande och att kicka igång projekt – något som kommer väl till pass i rollen som Talent Advisor. Med en bakgrund som företagsekonom, farmaceut och en doktorsexamen inom farmaceutisk vetenskap har hon god förståelse för läkemedelsbranschen. Kunskap som hon nu vill kombinera med sitt stora intresse för verksamhetsutveckling och strategiarbete. Men vad är strategier i förhållande till människor, det är i mötet med andra människor som Sara trivs allra bäst. På fritiden umgås Sara med familj och vänner, upptäcker nya platser, går på inspirerande event eller tar en avkopplande skogspromenad.

Ramu Sathesh

Ramu är en lugn person som inte hetsar upp sig i onödan! Det han inte redan kan lär han sig fort och han vet inget bättre än att ständigt lära sig nya saker. Inbyggda system och testutveckling är Ramus hemmaplan nummer ett om man inte räknar in fotbolls- eller cricket-planen. Sociala sammanhang, mat och att resa gör honom extra glad!

Oliver Freiholtz

Oliver drivs av sin nyfikenhet och antar nya utmaningar med ett leende på läpparna. Med en civilingenjörsexamen i teknisk kemi med specialisering inom kemiska analystekniker är han redo att bidra i kvalitetsarbetet och med metodutveckling, i projekt där han kan dra nytta av sin problemlösningsförmåga och vilja att lära sig ännu mer. Oliver är uthållig inte bara på labbet utan också i löpspåret.

Ida Björs

Ida är en snäll och initiativtagande civilingenjör med arbetslivserfarenhet inom kvalitetssäkring av läkemedel. Hon motiveras av att få identifiera och arbeta med förbättringar och att få bidra till en positiv stämning i gruppen. Ida är kreativt lagd och när hon inte skapar smarta lösningar på arbetsplatsen sitter hon gärna i keramikverkstaden och skapar.

Henann Algilany

Med en apotekarexamen och erfarenhet från extempore tillverkning, ombyggnation av läkemedelsrum och QA rollen i läkemedelsbranschen är vi övertygade om att Henann Algilany kommer bidra till både vår och våra kunders verksamhet.

Hon utstrålar en självsäkerhet och ett lugn som smittar av sig och bidrar till att hon får med sig kollegorna i arbetet mot enklare och smartare lösningar. Vem vill inte ha en kollega som lyssnar, coachar och stöttar?

När hon inte ägnar sig åt kvalitetsdokumentation står fika med vännerna högt på listan men också en och annan hotellfrukost för att lyxa till vardagen. 

Anna Thaung

Anna är QA experten ingen kund klarar sig utan. Hon har stor erfarenhet både från life science branschen och livet. När Anna inte utreder avvikelser eller granskar valideringsrapporter eller sitter som QA expert i projekt njuter hon med en stickning i händerna framför brasan eller med vänner över en god middag. Vi hälsar Anna varmt välkommen till kvalitetsteamet i Stockholm/Uppsala.

Moa Waara

Nyfiken, noggrann och jordnära är ord som beskriver Moa väl. Med 10 års erfarenhet inom QA, QC och Product Transfer på AstraZeneca och senast på Cepheid AB är hon nu redo att ta sig an rollen som konsult i team kvalitet på Mpya Sci & Tech. 

Moa värdesätter teamkänslan och möjligheten till kompetensutveckling på en arbetsplats. Brinner gör hon för valideringsprojekt, compliance-frågor, riskbedömning och kluriga avvikelseutredningar. På fritiden påtar hon helst i trädgården, umgås med familj och vänner, läser böcker och lyssnar på jazz.

Emelie Gralberg

Talent Advisor

Emelie är kemiingenjör med en master i avancerad kemi och har en bred QC-erfarenhet. I hennes senaste roll som gruppchef på AstraZenecas råvarulabb ansvarade hon för att utveckla strategier för att hitta sätt att effektivisera processer och arbeta smartare.

Det som karaktäriserar Emelie är en positiv attityd, nyfikenhet och att hon alltid arbetar med fokus och målinriktning, vilket lett henne till Mpya Sci & Tech. I hennes nya roll som Talent Advisor ser hon fram emot att rekrytera, bygga och utveckla team.

Emelies intresse för att resa och upptäcka nya kulturer tog henne under studietiden till studier i både Sverige, Spanien och USA. När hon inte arbetar avnjuter hon gärna en god tapasmiddag med familj och vänner i soliga och varma Spanien.  

Ardeshir Anbarestani

Ardeshir är en problemlösare som visar stort ansvar och engagemang för de uppgifter han får. Han har gedigen erfarenhet inom kvalitetsledningssystem baserat på ISO 9001:2015, LabWare LIMS och kvalitetssäkring av förpackningsmaterial (primärt/sekundärt/tertiärt) samt mycket goda kunskaper inom validering av analysinstrument, datoriserade system och granskning/frisläppning av förpackningsmaterial och råvaror.

Han är positiv, hjälpsam och har lätt för att arbeta både självständigt och i team.  

Magnus Hellstrandh

Engagerad, driven, resultat- och kvalitetsfokuserad med 20 års erfarenhet från forskning, utveckling och produktion inom läkemedelsbranschen. Magnus har varit delaktig i ett stort antal läkemedelsprojekt och bidragit med avgörande analytiska resultat för deras utveckling och fortskridande enligt uppsatta tidsmål. 

Han arbetat med och behärskar ett antal olika analytiska tekniker, så som LC/MS, HPLC/UPLC och SFC och har stort kunnande inom hantering, styrning och sammankoppling av den komplexa verksamheten utifrån olika analysinstrument, applikationer och IT/IS-system.

 Fritiden domineras av sport och då utövas padel, innebandy och löpning. Resor är något som är prioriterat och oftast är en resa inbokad. Alpin skidåkning är också en omtyckt aktivitet. Nämnde vi att han också är nyfiken, positiv och riktigt trevlig. 

Jeffrey Mason

Vad har rollen som landslagsdomare i rugby och projektledning gemensamt? Det vet vår nya kollega Jeff och utifrån vår bild av honom har det säkerligen att göra med driv, förmågan att vara snabbtänkt och ett stort mått av social kompetens. Jeff är organkemist i grunden och har mångårig erfarenhet av tech-transfer, upp-skalning och internationell expansion. Välkommen till team Process i Stockholm/Uppsala.  

Sofia Mogensen

Sofia har gedigen kunskap inom projektledning, Tech Transfer, kommersiell produktion och GMP men också inom områden som produktvård och registreringsarbetet. Hon har arbetat inom läkemedelsutvecklingens olika faser och har stor vana av att leda arbete både internt och tillsammans med externa parter. Att hon är strukturerad, analytisk och målinriktad förstår man ganska omgående, att hon också gillar att sy kläder och sticka tog lite längre tid att lista ut.  

Johan Schaerer

Johan är en engagerad projektledare som för komplexa projekt och som även gärna driver organisationsförändringar.  Med ena foten i fordonsbranschen och den andra inom förändringsledning och organisationsförvandling är Johan kameleonten som trivs med höga krav och stora utmaningar. Med en nyfikenhet och lättsam attityd gillar Johan att interagera och stärka teamet runt honom för att få ut det bästa ur varje person. Såklart gäller detta även när du hänger med Johan en bra dag i skidbacken?

Karin Nygren

Karin är senior kvalitetssäkrare med bred kompetens och gedigen erfarenhet inom området kvalitetssäkring av läkemedelsutveckling och produktion. Hon har 20 års erfarenhet och kan därför det mesta om tech transfer, ändringssäranden, inspektioner, frisläppning ur ett QA perspektiv. Karin beskrivs som otroligt strukturerad och den som alltid leverera. Hon är inte den som hörs mest men säkerligen en av dem som gör mest. När hon inte jobbar hittar du henne på en promenadstig eller en vandringsled. 

Deepa Shanmugaraj

Deepa har en kandidatexamen i elektronik och kommunikationsteknik och åtta års erfarenhet inom mjukvarutestning. Hon är initiativtagande, målinriktad och en utpräglad lagspelare som brinner för att dela med sig av och tillgodogöra sig kunskap om nya teknik. Sin fritid spenderar hon gärna med familjen och med att läsa böcker.

Hoda Taratniya

Hoda är utbildad molekylärbiolog med flera års arbetslivserfarenhet inom mikrobiologi. Hon är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad och trivs i så väl små som stora projekt. Hon drivs av sin nyfikenhet att lära sig mer och ser fram emot varierade uppdrag där hon kan nyttja sin erfarenhetsbakgrund.

Seyedserajoddin Razavizadeh

Seraj är en experimentell forskare inom fotonik och plasmafysik. Han har gedigen erfarenhet av att arbeta med olika optiska system och högspänningsplasmaenheter. Seraj brinner för dataanalys och bildbehandling och grundade ett tech-startup i Iran efter sin doktorsexamen. Seraj tror på att om du inte agerar på dina idéer kommer de aldrig att bli verklighet!

Seraj är initiativrik och motiverad i sitt arbete och han är ofta den som tar de första stegen mot att hitta nya lösningar för att lösa problem.

Therecia Lindqvist

Therecia har ett stort intresse för läkemedel och framförallt att säkerställa god säkerhet och kvalitet. Hennes främsta egenskaper är att hon är noggrann och strukturerad, därmed trivs hon mycket bra i rollen som kvalitetssäkrare. Therecia har i grunden en apotekarexamen som hon byggt på med erfarenhet från olika uppdrag inom QA.

Therecia har en aktiv och social personlighet och när hon inte jobbar spenderar hon helst sin tid på vattnet i form av segling där hon tränar och tävlar i ett team i Match Racing.  

Eric Rösth

Eric älskar att ta sig an tekniska problem och är väldigt tekniskt intresserad. Därför är det kanske inte förvånande att han hittat hem i rollen som Processingenjör i Life Science branschen. Han är ingenjör i grunden och har därefter arbetat ett par år inom produktion och testning/verifiering av system samt som produktionsingenjör där han har gjort allt från produktionsplanering, processutveckling, och daglig produktion.

Han är en lagspelare som ställer upp för sina kollegor och inte räds för att bolla komplexa problem eller potentiella förbättringar med kollegor. Eric beskrivs som pålitlig, lugn och ansvarstagande.

Vijay Kanipakam

Vijay har styva 15 års gedigen kunskap om applikationsdesign, utveckling, implementering och testning. Han har jobbat med ny teknik såsom 5G NR och molnplattformar och har designat och satt upp molntjänstmodeller såsom IaaS med RHV och Openstack. Vijay kommer från Indien och flyttade till Göteborg för fyra år sedan. Han älskar att spela cricket, åka på roadtrip, det spirituella och att umgås med sin familj. Han är driven, ambitiös och självklart är han en gooo kille.

Nadine Gneiser de Sousa e Brito

Talent Advisor, Göteborg

Nadine har en bakgrund som projektledare inom event och marknadsföring och har genomgående under sitt yrkesliv jobbat med människan och relationsbyggande i centrum. Närmast kommer hon från att ha varit med och drivit en SaaS-startup. Hon är en nyfiken doer som lever efter devisen ”det här har jag aldrig gjort så det ska jag nog klara av”. Utanför arbetet tillbringar Nadine mycket av sin tid med att resa runt i världen för att dansa och undervisa brasiliansk samba – hennes stora passion i livet.

Lamya Ericsson

Lamya är QC-Specialist med mångårig erfarenhet av rollen i olika branscher. Hon har en bred kunskapsbas och har hittat hem i den GMP-reglerade miljön i läkemedelsbranschen. Hon är en klippa i labbet och delar gärna med sig av sin kunskap.

Som person är hon känd för sin energi, positiva inställning och vilja att alltid lära sig mer. När hon inte jobbar på labbet hittar du henne i trädgården eller i skogen med trädgårdsverktygen eller svampkorgen i högsta hugg. 

Oktay Alizeda

Oktay är "AI-ingenjör" med över 13 års erfarenhet inom områden såsom mjukvaruutveckling, datateknik och datavetenskap. Han har en MSc i datavetenskap från Birmingham University. Oktay älskar att resa och utforska nya delar av världens hörn och dess matkultur. Han är också på en resa inom kontinuerligt lärande och brinner för att skaffa sig ny kunskap och utveckla nya färdigheter. Oktay trivs i diskussioner om simuleringsteori och filosofiska ämnen kring AI. Sin fritid ägnar Oktay åt att spela padel tennis, , vandra, läsa och titta på samt spela schack.

Fredrik Boldizar

Fredrik är mjukvaruingenjör med ett par års erfarenhet av teknik-Göteborg. Hans lugna och fokuserade arbetssätt sprider sig lätt i de team han jobbar med. Fredrik har bred erfarenhet av olika sidor av utveckling i mjukvaruprojekt och medicinsk teknik ligger honom extra varmt om hjärtat. Fredrik är helt klart lite av en nörd som brinner för böcker, spel och film. Han spenderar också mycket av sin fritid med ett flertal mindre projekt, där de senaste inkluderar hydroponi och träbearbetning.

Filip Åslin

Som mjukvaruingenjör inriktad på data science så drivs Filip av nya utmaningar. Han bidrar med sitt kunnande inom både programmering och maskininlärning. Med erfarenhet av dataanalys, bildanalys och att kombinera rekommendationsmodeller ser han nu fram emot att utnyttja sina kompetenser men även utveckla nya. Filip spenderar oftast sin fritid i löpspåret eller framför en fotbollsmatch, men har även en bakgrund som längskidåkare på elitnivå. Han tycker om att träffa nya människor och att upptäcka nya delar av Sverige och världen.

Ajit J. Karki

Ajit är en erfaren analytisk kemist med specialistintresse inom masspektroskopi och kärnmagnetisk resonansspektroskopi. Är du intresserad av en uppdatering avseende de senaste framstegen inom analytisk vetenskap är Ajit rätt person. Han är insatt!

Ajit är hängiven och väldigt uppskattad i labbet. När han inte jobbar umgås han med vänner, reser och läser böcker.

Anna Gartz

Anna är utbildad i molekylärbiologi och bioteknik och har ett brinnande intresse för naturvetenskap. Som person är hon glad, positiv och gillar att lära sig nya saker. Fritiden spenderar hon helst i naturen, utövandes  yoga eller  fotografering. Anna drivs av sin nyfikenhet och ser fram emot spännande uppdrag där hon får utnyttja sin kompetens.

Visa fler

Kontakta oss.

010-209 16 40

Stockholm - Birger Jarlsgatan 41A, 111 45 Stockholm
Göteborg - Drottninggatan 5, 411 14 Göteborg

Har du en fråga eller vill kontakta oss?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!