Var den
du är.

Vår filosofi.

Vi tror att nytänkande, nya idéer och ny kunskap är vägen framåt. Att ständigt vilja lära sig mer på jobbet och ha en lärande kultur. Men vi tror samtidigt att livet är så mycket mer än bara arbete. Livet är lycka, utmaningar, arbete, intressen, familjer och ständiga överraskningar. Tricket är att blanda. Eller som vi säger – ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet.

Be excitedly curious.

Att vara nyfiken, eller som vi säger ivrigt nyfiken, är nyckeln till nya idéer och ny kunskap. Vill man, som vi, bidra till en bättre värld, måste man helt enkelt vara på tå.

Be inclusive and allowing.

Att skapa en kultur som är tillåtande och där vi engagerar oss i varandra, bygger på att vi ger varandra trygghet och förtroende. Och att vi delar med oss.

Be who you are.

Vi har redan pratat om att livet är så mycket mer än bara jobb. Men vi säger det igen. Här på Mpya Sci & Tech ser vi till hela människan och vi stöttar allas välmående och vardagsliv.

Med en stadig och välbyggd trampolin som Mpya kan du hoppa högre.

Vi är ingenjörskonsulter

David Rüdel

Talent Advisor, Göteborg

David är en varm ledare som ser till att få med alla i båten, inte bara för att han gillar båtar och salta bad. Med bakgrund som både ingenjör och ekonom, tillsammans med en nyfikenhet på människan, var entreprenörskap inom teknikrekrytering och konsultande kanske ingen högoddsare ändå. Det är ju här allt händer!

Johanna Engblom

Talent Advisor, Göteborg

Johanna är chalmeristen som älskade mötet med människor mer än tekniken. Typisk projektledare som delar in det mesta i start, mål och deluppgifter. Älskar att ticka boxar och att-göra listor. Affärsintresset tog riktig fart under åren som VD och hon har nu hittat hem i rollen som teknikrekryterare. Njuter av sociala sammanhang men den introverta sidan gör att Johanna hämtar energi i den tysta kantarellskogen eller under en löprunda.

Patrik Artman

Talent Advisor, Göteborg

Patrik är en levnadsglad ingenjör med passion för teknik och människor och berättelserna bakom varje individs utveckling. Alltid nyfiken på att lära känna kunders behov och att få möjligheten överträffa deras förväntningar.

Vid sidan om det stora intresset för bollar och brädor har han en Master i produkt- och processdesign. Med en bred erfarenhet från att arbeta som ingenjör hittade han till slut sitt kall i livet. Och sedan 2011 har han hjälpt ingenjörer att utvecklas genom att hjälpa dem att hitta sin nästa utmaning i livet. 

Ellinor Crafoord

Talent Advisor, Stockholm

Ellinor är en talangjägare av rang och har förmågan att matcha kandidat mot tjänst som få. Hon har 1290 loggade dyk och ungefär lika manga genomförda intervjuer vilket visar både på hennes äventyrlighet och intresse för människor. Professionellt har Ellinor åtta års erfarenhet av rekrytering inom främst Life Science men även teknik. Tittar man längre bak i tiden hittar man både en Fil. Lic. i molekylärbiologi och en dykinstruktörsbana. Ellinor är passionerad och påhittig och älskar att komma med nya idéer.

Britta Granath

Talent Advisor, Stockholm

Vi hittade Britta bland många ansökningar och när vi träffade henne blev vi omedelbart tagna av hennes höga närvaro och skarpa sinne. Det finns få detaljer som Britta missar och hon är alltid engagerad. Vi älskar att arbeta med Britta eftersom hon alltid levererar och tackar aldrig nej till en tävling oavsett om det är pingis, arga leken eller om det handlar om att hitta de bästa kandidaterna.

Britta är engagerad och inlyssnande med känsla att bedöma potentialen hos varje kandidat. Dessutom har hon en stark bakgrund inom immunologiforskning från AstraZeneca.

Johan Östman

Talent Advisor, Stockholm

Johan är en pålitlig och utmanande person med kunskap och erfarenhet inom rekrytering, ledarskap och affärsutveckling vilket han fått genom mer än tio års arbete inom Life Science som rekryteringskonsult, chef och VD.

Efter avlagd doktorsexamen i molekylärbiologi fortsatte Johan sin resa inom akademin i London. Under dessa år förstod Johan att hans kall är att rekrytera och hjälpa människor att hitta sin rätta plats i arbetslivet. Johan laddar batterierna genom att umgås med familj och vänner. 

Är du vår nästa kollega?

Att vara en del av Mpya Sci & Tech betyder att du är en del av en större gemenskap med en kultur som prioriterar personlig utveckling och kompetensutveckling. Hos oss få du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid. Vi tar hand om varandra och vi vet att livet är mer än bara jobb.

Vill du veta mer? Hör av dig:

Mattias Runevad

Talent Advisor, Göteborg

Vill du prata om svarta hål, ditt senaste Arduino-projekt eller kanske ditt nästa karriärdrag? Då har du hittat rätt! Mattias är en socialt driven elektroingenjör, som under sina masterstudier inom industriell ekonomi och åren som konsult och senare chef i rekryteringsbranschen, kommit fram till att matcha topptalanger med nya spännande möjligheter inom teknik är vad han gör allra bäst. Med ett varmt hjärta och ett öppet sinne tar sig Mattias an nya utmaningar!

Sandra Bydell Sveder

Talent Advisor, Stockholm

Sandra är det glada yrvädret från Stockholm som älskar såväl struktur som handling, och den i gänget som får oss tillbaka till ämnet med en kärleksfull knuff när vi svävar iväg på sidospår.

Genom att kombinera sin grund som molekylärbiolog med sin passion för människor och effektiva arbetssätt har hon utvecklat en osviklig förmåga att hitta rätt person till rätt uppdrag, och hon personifierar dessutom guldkanten på våra arbetsdagar genom att strössla high fives i både med-och motgångar. 

Charlotte Duvefelt

Talent Advisor, Stockholm

Charlotte är bollkonstnären som efter sin avhandling landade på AstraZeneca men som nu hittat hem inom rekrytering och konsultbranschen. Med en känsla för detaljer tillsammans med en stark tävlingsanda landar Charlotte sina utmaningar med målmedvetenhet och framgång. I Charlotte har vi en skarp och godhjärtad kollega som i kombination med en stark forskarbakgrund och avgörande erfarenhet från läkemedelsindustrin utgör en vass Talent Advisor.

Johanne Brochmann

Johanne är inte bara elektroingenjör, hon har varit operasångerska också! Med över 300 föreställningar med Phantom of the Opera under bältet vet hon verkligen hur man fångar en publik. Johanne är ett nyfiket energiknippe som alltid strävar efter att hitta lösningar och beskriver sig själv som ”löjligt strukturerad”. Det här är goda egenskaper som kommer väl till pass när hon nu tar sig an nya utmaningar inom fordonsbranschen!

Tobias Assander

Tobias är senior processutvecklare. Det som kännetecknar Tobias är hans driv och målmedvetenhet att förstå processer och hitta lösningar för samspelet mellan maskin och människa. Han har ett skarpt sinne, hög energi och tar sig med självklarhet an nya arbetsuppgifter och sociala miljöer. Arbetet genomförs med glimten i ögat och på ett lösningsorienterat sätt.

Vi, hans kollegor, uppskattar Tobias kunskaper om österrikiskt vin och möjligheten att haka på i mountainbikespåret efter jobbet. Vi välkomnar Tobias till Mpya Sci & Tech-familjen och är glada över att satt grundstommen till ett framtida team inom processutveckling, uppskalning och Tech Transfer inom läkemedel- och livsmedelsindustrin.

Emily Chamberlain

Emily älskar att destillera fram essensen i det komplexa – oavsett om det rör sig om smaknotarna i en skotsk singel malt whisky eller att applicera värdeflödesanalys på komplexa läkemedels- eller medtechprocesser. Hennes gedigna bakgrund inom biofarmaceutisk utveckling och medtech hjälper henne lägga pussel och koordinera projekt inom analytisk metodutveckling, tech transfer och validering. Emilys entusiasm för allt livet har att erbjuda smittar av sig, hon har en kuslig förmåga att få alla runtomkring henne att känna likadant.

Man hittar henne bland bokhyllorna i närmsta bokhandel, målandes, eller skrattande åt roliga djurklipp på Instagram.

Cecilia Karlsson

Talent Advisor, Göteborg

Cecilias nyfikenhet gör att hon gärna utmanar och utmanas även utanför sin trygghetszon. Med sin positiva attityd och sitt coachande förhållningssätt hjälper hon andra att inse sina möjligheter och utveckla sina styrkor, både i arbetslivet samt i sitt ideella volontärarbete. Cecilias intresse för människor och teknik har tagit henne från start-ups till stora teknikbolag. Med sin erfarenhet, i roller som konsult, projektledare, HR-chef och Global Supportchef gör att hon är en konsultativ Talent Advisor på Mpya Sci & Tech personifierad.

Josefine Wejerstrand

Josefine har fötterna på jorden och ett lugn som få är förunnade. Det är också en egenskap hon kan dra nytta av när produktionsavvikelser ska utredas och effektiviseringsprojekt genomföras. Josefine har valt Mpya eftersom hon precis som vi tycker att livet är mer än bara jobb. Välkommen hem till konsultteamet inom QA på Mpya Sci & Tech.  

Johanna Jonsson

Johanna kändes från första dagen som en självklar del av Mpya. Anledningen till det är att hon är sig själv. Hon visar att hon har skinn på näsan, med förmågan att läsa av situationer och snabbt ta till sig ny information.

Johanna tar plats i Konsultteamet med fokus på Kvalitet och bidrar inte bara med en kunskap inom QA för råvaror, utan även med engagemang och ett intresse för paddling.

Patrik Danielsson

Patrik är en smart och positiv ingenjör med passion för innovation och utveckling. Med en MSc i datateknik och ett stort intresse för datorers alla aspekter är Patrik vass på inbyggda system, mjukvaruutveckling och molntjänster med erfarenhet senast från säkerhetsbranschen. Patrik är mycket glad över att vara tillbaka i spårvagnarnas Göteborg, och efter att ha cyklat runt i Lund i sju år ser han nu chansen att kunna skylla på Göteborgs branta kullar.

Sanatkumar Mishra

Med gedigen erfarenhet av analytisk kemi från universitet i Indien, Storbritannien och Sverige tar Sanat en självklar plats i konsultteamet inom kemisk analys hos oss på Mpya Sci & Tech. Hans passion för kemisk analys och problemlösning kommer väl till pass i projekt som rör metodutveckling inom analytisk kemi. Som person är Sanat lugn, fokuserad och målorienterad. Det kanske starkaste personlighetsdraget är dock hans hjälpsamhet – Sanat hjälper dig alltid, oavsett om du behöver hjälp med HPLC, LC/MS, eller att utveckla badmintonserven. 

Camilla Wallén

Camilla är en noggrann och positiv kemist med en civilingenjörsexamen inom kemiteknik i grunden och ett par års erfarenhet av laborativt arbete och dokumentation. Camilla är en organiserad och pålitlig person som alltid slutför det hon påbörjat. Hon sätter teamet före jag:et och ställer upp när kollegor behöver hjälp. Genom sin positivitet sprider hon glädje och ger energi i gruppen, något som är lika uppskattat på labbet som i kompisgänget! 

Anna Hugó

Anna är analytisk kemist med erfarenhet av metodutveckling och validering inom både läkemedel- och tillverkningsindustri. Hennes nyfikenhet, strukturerade arbetssätt, och sinne för problemlösning gör att Anna snabbt ser vad som behöver göras för att teamet hon jobbar i ska nå uppsatta mål. Annas målinriktade men samtidigt ödmjuka personlighet kommer väl till pass såväl på labb som på dansgolvet och vid akvarellmålningen. Vi ser fram emot en härlig svängom tillsammans inom life science branschen i Uppsala!

Bruno Fernando Fornari

Med 15 års erfarenhet som hårdvaruingenjör har Bruno hunnit samla på sig mycket gedigen erfarenhet inom elektronikkonstruktion såsom PCB-design, hårdvaruarkitektur, telekom-applikationer och andra kundnära utvecklingsprojekt inom elektronik. Bruno kommer ursprungligen från Brasilien och har hunnit resa runt i världen. I USA har han jobbat som bartender och i Norge som hårdvaruingenjör men han har till slut landat i Göteborg. I sitt hemland är han med och driver ett functional fitness-företag och dömer tävlingar. Bruno är en social figur som gärna pratar träning eller racingsimulatorer. Därutöver är han driven, ambitiös och med en härlig inställning!

Sohrab Yaghmaie

Sohrab är en lugn och problemlösande svensk-norsk ingenjör med gedigen kunskap inom digital ASIC / FPGA design och verifikation men även bildsensorer och bildbehandling. Inom det senare har Sohrab goda innovationsförmåga och erfarenhet resulterat i patent. Energi hämtar Sohrab även från musiken, i skidspåret eller med verktyg i näven i samband med renoveringsprojekt.

Samuel Löfström

Samuel är en förträfflig embedded-utvecklare som gärna sitter i labbet och pillar med något utvecklingsprojekt. Om du vill ha motorautomatik till din rullgardin eller skulle vilja att din kaffebryggare twittrar när den bryggt färdigt så hjälper han gärna till. Förutom att flippa ettor och nollor för att få saker att göra som han vill så påtar Samuel gärna i trädgården eller bakar bullar till sina vänner. På jobbet är Samuel en driven lagspelare med systemperspektiv som är mån om att teamet ska må och prestera bra.

Pernilla Johansson

Pernilla har många års erfarenhet från företag inom både bioteknik, läkemedel och sedeltillverkning där hon främst jobbat med kvalitetsfrågor, vilket gör henne till en given del av vårt kvalitetsteam där hon bidrar med sin specialistkunskap inom QA.

Med en ständig nyfikenhet, positiv attityd och vilja att lära sig nya branscher och roller ser vi fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Pernilla i gänget. När Pernilla inte bidrar till den goda stämningen på kontoret läser hon gärna böcker, just nu är Isabel Alende favoriten, eller reser till Malaga med familjen.

Välkommen ombord Pernilla, vi är så glada över att du valt just oss som kollegor!

Maria Sandström

Maria är som klippt och skuren för QA rollen eftersom hon förutom att vara strukturerad och noggrann också har modet att ställa även de svåra frågorna. Det kombinerat med en lång erfarenhet av roller inom forskning och QC på stora och små bolag gör henne till en klippa i kvalitetsteamet.

Vi är stolta över att ännu en do:er och entreprenör hittat hem hos oss på Mpya. Varmt välkommen Maria!

Maria Andersson

Maria är analytisk kemist i grunden med mångårig efterenhet från arbete på laboratorier med ISO och GLP-certifikat samt som gruppchef på ett medicintekniskt bolag. Maria går nu in som en viktig del i vårt team inom Kemisk Analys. Med sin breda erfarenhet och kunskap från analytisk kemi, metodutveckling, validering och ledarskap bidrar hon starkt till vår och våra kunders utveckling.

Maria är en lugn, lösningsorienterad och engagerad kollega som gärna spenderar tid med familjen i stallet eller promenerar med hunden.  

Therese Schönborg

Therese är en go agronom med passion för mat och dryck, samt djur och natur. Hon har en MSc i husdjursvetenskap och har ett gediget intresse för processer kopplade till livsmedelsframställning och kvalitet. Therese är en ödmjuk och positiv person som tycker om att arbeta organiserat med högt siktade mål. När hon inte jobbar hittar man henne allt som oftast i stallet eller på en yogamatta, och så fort tillfälle ges - vid havet.

Lasse Saarenpää

Lasse är en sympatisk kvalitetsingenjör skolad i västsvensk bilindustri. Resan började på anrika Saab Automobile och fortsatte på både Volvo Cars och Volvo Group. Nu kommer Lasse att fortsätta resan genom att fokusera på kvalitetsarbete inom elektronik (för fordon såklart).

Lasse ger gärna utlopp för sina finska gener genom att spela finsk baseball eller genom att prata finska i tid och otid, inte bara med sin fru och sina vuxna barn. Och så klart följer han all sport med finsk representation.

Abed Zahed

Abed är en social och trygg optikingenjör, som har haft möjligheten att arbeta i flera länder och på så sätt lärt känna olika kulturer och människor. Med stark EQ kombinerat med gedigen teknisk grund tar sig Abed an alla tänkbara utmaningar. Abed är fascinerad av optiska system och antenner och för honom gäller inte att "the sky is the limit", tvärtom började han på Mpya Sci & Tech för att han såg att det kunde föra honom ett steg närmare hans ultimata mål - att bli astronaut.

Wictor Dahlström

Med sin nyfikenhet och underfundighet är Wictor ett uppskattat tillskott till Mpyas konsultteam inom kvalitet. Han brinner för kvalitetsstyrning och att skapa spårbara processer. Han har en bred erfarenhet från både tillverkande bolag och forskningsbolag och är en tillgång i både valideringsarbete, leverantörsbedömningar och på analyslabb. Sen är det aldrig trist att få en cykelmästare in i teamet som kan utmana oss andra i både Downhill och Enduro.

Vi är så glada att Wictor har hittat hem.

Soheil Noori

Soheil besitter dubbla ingenjörsexamina i robotik/automation och optik, imponerande! Mer specifikt har han erfarenhet inom vision systems design, sensorsystem och bildbehandling. Runt Soheil är det alltid full fart med en ständig strävan att lära sig och testa nya saker. Sport är en stor passion för Soheil, framförallt fotboll. Andra lediga stunder tillbringar han gärna genom att läsa böcker, lära sig nya språk och CGI - Datorgenererade bilder (vi ser fram emot att få en inblick i detta).

Erik Abrahamsson

Erik är den typen av person som tryggt rör sig i alla miljöer och tar sig an nya uppgifter med lätthet. Han är dessutom positiv och en problemlösare som trivs i så väl små som stora projekt. Med en ingenjörsutbildning inom bioteknik i bagaget och mångårig erfarenhet inom industrin har han en bred kunskapsbas inom kvalitet, produktionsteknik och processutveckling.

Erik kan stötta upp i uppskalningsprojekt och är nyfiken på att lära sig ännu mer om utveckling av kvalitetsledningssystem. Vill du också lära dig lösa en Rubiks kub är Erik rätt person. Vi välkomnar Erik till teamet Kvalitet och Process på Mpya Sci & Tech

Gayane Hovhannisyan

Här har ni en riktig klippa i labbet! Gayane har många års erfarenhet från diverse GMP-reglerade miljöer och kommer bli en viktig del av teamet inom kemisk analys. Med sin omtänksamhet och passionen för hantverket på labb bidrar Gayane till en hög nivå inom kvalitetskontroll av läkemedel hos våra kunder inom Life Science.

När Gayane inte kör analyser eller hanterar avvikelser spenderar hon gärna tid tillsammans med vänner och familjen eller simmar långa och många pass i badhuset.  

Sofie Kvarnström

Sofie är utbildad Biokemist med bred arbetslivserfarenhet från olika roller inom läkemedelsindustrin. Att hon lyckats i roller inom process, som laboratorieingenjör och som QA visar att hon är lättlärd, kommunikativ och adaptiv. Vad än Sofie tar sig an så strävar hon alltid efter kvalitativ leverans men också till att skapa en positiv och engagerad atmosfär. Vi är så glada att Sofie hittat hem till konsultteamet inom Kvalitet på Mpya & Tech.

Karin Fors

Karin är en problemlösare som visar stort ansvar och engagemang för de uppgifter som hamnar på hennes bord. Att Karin har erfarenhet både inom aseptisk-, tablett-tillverkning, råvaror och förpackningsmaterial visar hennes långa och gedigna erfarenhet av kvalitetsarbete. Att Karin är klippt och skuren för en QA-roll råder det inget tvivel om, hon trivs med ett arbete med högt tempo där man följer ledtider. Hon har lätt för att samarbeta, är hjälpsam, rolig och har glimten i ögat men kan snabbt switcha om till skarp QA. Vi är stolta över att få vara dina kollegor. Välkommen till Mpya Sci & Tech.

Matilda Brink

Talent Advisor, Stockholm

Matilda är social och mår bra i en roll där hon får hämta in information för att sedan bidra till att problem får nya lösningar. Det får gärna vara många bollar i luften samtidigt och mycket interaktion. Är den övergripande målsättningen dessutom att hjälpa andra utvecklas och hitta hem, då vet vi att Matilda kommer trivas. Med en Civilingenjörsutbildning inom bioteknik och arbetslivserfarenhet inom QA kommer Matilda passa som hand i handske i rollen som Talent Manager på Mpya Sci & Tech. 

Isabell Hultman

Isabell är QA Specialist med erfarenhet från frisläppning och avvikelseutredningar. Hon trivs i roller med mycket interaktion och tvärfunktionellt samarbete där hon uppskattas för sin förmåga att sprida positiv energi. Hon är inte den som backar för en utmaning utan låter sin nyfikenhet och vetgirighet styra valet av uppdrag. Arbetet inom QA är viktigt men minst lika viktigt är möjligheten att kunna resa och arbetet som Yogalärare. 

Daniel Jakobsson

Daniel är en pigg, skarp och hungrig teknisk fysiker med inriktning mot beräkningsteknik. Efter gästspel i Luleå för studier och i Oslo för solforskning med simulering och dataanalys så har Daniel nu hittat hem till Västsverige. Fartfyllda aktiviteter faller Daniel i smaken så som snowboard och klättring men han trivs även med att bara ta det lugnt vid havet. Eller varför inte glida fram på havskajak i januarisolen?

Lina Löfstedt

Lina personifierar ordning och reda och kanske är det en av anledningarna till att hon hittat hem i just rollen som QA Specialist. Hon har stor integritet och en nyfikenhet som driver henne att ständigt utvecklas som ledare och specialist. Det är en ynnest att få välkomna ännu en väldigt kunnig Mployee till Kvalitetsteamet i Stockholm. 

Charlott Rydström

Att Charlott är nyfiken och modig förstår man direkt när man ser henens CV. Hon har naturligt rört sig mellan landstinget, universitetet och industrin där utveckling och kvalitetssäkring varit den röda tråden.

På Mpya Sci & Tech kommer Charlott gå in i Kvalitetsteamet i Stockholm och bidra med kunskap relaterad till stabilitetsstudier och QA. Att hon dessutom har båtliv och idrott som fritidsintresse och beskrivs som en glädjespridare ser vi som en bonus. 

Mikael Aspelin

Talent Advisor, Göteborg

Mikael är den goa och glada Göteborgaren med sinne för humor och lätt till skratt. Med sin ingenjörsutbildning och fleråriga erfarenhet inom flyg- och fordonsindustrin är hans passion och driv för produktutveckling och ledarskap svår att ta miste på. Han är alltid nyfiken på att prova och lära sig nya saker, både professionellt och personligt eftersom han älskar utmaningar, oavsett om handlar om att den hitta perfekta matchen för medarbetare och kund eller att slå den perfekta Bandejan. 

Mats Petersson

När Mats inte jobbar med att integrera mjukvara kopplat till hårdvaruriggar i fordonsindustrin så frestar han gärna sina smaklökar med ett gott vin från Rhône-dalen, eller något annat välsmakande från Châteauneuf-du-Pape. Något annat Mats gärna spenderar sin tid på är sommarstället i Värmland nära norska gränsen där projekten avlöser varandra. Mats är annars ett riktigt klurigt multigeni som tidigare bl.a. jobbat inom det mycket nischade området med att utveckla kortläsare för bank! Han kan applicera sina systemkunskaper i många olika sammanhang och kommer i sitt nya uppdrag addera både värde och trivsel med sin varma sociala stil.

Duygu Cinar

Duygu har en MSc i Quality & Operations Management från Chalmers och sex års erfarenhet av kvalitetsledning. Hennes strukturerade arbetssätt och självmotivation har tagit henne från uppdrag inom statistik och Six Sigma-förbättringsprojekt till revisionsledare inom kvalitets- & miljöstandarder för bilindustrin. Duygu kommer ursprungligen från Turkiet men har bott några år i Japan, USA och sedan 2013 i Sverige. Duygu tycker om att vara en del av ett team där hon kan bidra med sin erfarenhet, lära sig nya saker och möta nya bekantskaper. En löprunda i skogen, Yoga & Pilates och pussel är några av hennes favoritsysselsättningar.

Wasim Daqqaq

Wasim är vår nya flinka Electronic Systems Engineer. Hans stora teknikintresse förde honom till en utbildning inom elektronik och mjukvara. Efter 13 verksamma år i Abu Dhabi inom HW/SW-området kom han till Sverige med sin familj. När Wasim grillar med vänner och familj vid havet är livet som bäst, eller när han får utbilda sina barn i språk, teknik och att man aldrig kan grilla för mycket! Om man vill få någonting gjort i hemmet, inom elinstallationer, så är han även en handyman som löser allt från det enklaste till det mest högteknologiska. Hårda klappar tack!

Irma Schulz

Irma har 20 års arbetslivserfarenhet inom utveckling och kvalitetssäkring av läkemedel, vilket gett en bred kunskapsgrund inom QA området. Hon drivs av att kunna bidra till en ökad kvalitet i arbets- och tillverkningsprocesser och därmed reducera kvalitetsbrister och kostnader.

Med den bakgrunden finns knappast behovet av beskrivningar som noggrann och strukturerad så vi fokuserar i stället på att lyfta Irmas nyfikenhet och socialförmåga att bidra till en positiv stämning i arbetsgruppen.

Välkommen till Kvalitetsteamet i Stockholm! 

Marlene Andersson

Talent Advisor, Stockholm

Marlene är forskare i hjärnan och Talent Advisor i hjärtat. Att hon ska bidra till forskning och utveckling av nya innovationer är en självklarhet men hur hon bäst bidrar blev en självklarhet först nu. Få är så bra som hon på att hjälpa andra hitta hem på jobb. Marlene är ödmjuk, hjälpsam och effektiv som få. Välkommen tillbaka!

Johanna Lundqvist

Johanna startade sin yrkesbana inom processutveckling och har med åren fördjupat sig inom kvalitetsvärdering och QA. På Mpya Sci & Tech stärker hon upp Kvalitetsteamet och kommer bidra med värdefull kunskap inom QA råvaror men också generellt inom granskning och frisläppning.

Johanna tror, precis som vi, att de flesta problem har en lösning och att samarbete är vägen dit. Vi är glada att kunna välkomna ännu en social och engagerad do:er till gänget.  

Teresita Karlsson

Teresita är en omtänksam kollega med ett stort hjärta. Yrkesmässigt har hon stor nytta av sin långa erfarenhet från skilda områden inom läkemedelsbranschen och av sitt intresse för processutveckling, produktion och effektivisering. Hennes entusiasm brukar kunna smitta av sig och motivera även andra till en ökad insats. På fritiden är det cardio-träning av olika slag som gäller.

Daniel Andrén

Daniel Andrén är en inkluderande person som tycker om att få människor i sin omgivning att trivas på jobbet. Det han inte vet om optik är inte värt att veta, så fråga honom gärna om optiska pincetter eller platt optik, då går han igång. För han har lätt att gå igång, och nörda ner sig i saker såsom att baka surdegspizza, spela beachvolleyboll eller att träna inför en Ironman. Men han kan också softa, vilket han gärna gör på väg till jobbet på sin skateboard!

Jonas Bonn

Jonas är ingenjören och analytiska kemisten som hittat hem i rollen som QA med fokus på datoriserade system. Han har förmågan att göra det obekväma bekvämt och utmanar ständigt sig själv och sina kollegor att tänka nytt. Förutom validering, är fotografering och träning Jonas grej. Vi tror precis som Jonas referenser att det här är en kanonrekrytering.

Darius Najmi

Darius är en energisk analytiker med förmågan att alltid se det som händer ur ett positivt perspektiv. Med lång erfarenhet från olika roller inom forskning och utveckling är han nu specialisten du ringer när HPLC:n strular. Han ligger inte på soffan om han får några dagar över utan ser det som en möjlighet att förkovra sig i teknik och utveckling. Darius har alltid ett leende på läpparna och bidrar till Mpya Sci & Techs konsultteam med trygghet, glädje och erfarenhet. 

Amanda Barrow

Amanda är en nyfiken och engagerad person med en färgrik bakgrund. Hon har de senaste åren arbetat som analytisk kemist och utvecklingsingenjör inom industrin. Men är innan det erfaren som filmproducent och illustratör, och har examen i biomedicin och en journalistutbildning. Att diskutera analystekniker och husrenoveringar väcker hennes intresse, och att få hjälpa kollegor eller lyfta någons humör är en självklar booster. Intresset för att utvecklas inom Life Science ledde henne till Mpya, och vi är glada att hon valde resan framåt med oss. 

Mo Chen

Som den lösningsorienterade innovatör Mo är, strävar han passionerat efter att hitta de rätta tekniska verktygen för att hjälpa sina kunder och kollegor den närmaste vägen till optimum. Med sin mångåriga erfarenhet från forskning och systemutveckling inom automation har han ett bra utgångsläge för att konvertera idéer till produkter. Resor, musik och mat är några av Mos intressen. Språk är en annan passion, inte minst så är go gôteborska en av Mos talanger.

Caroline Lilliebjörn

Problemlösning, optimism och nyfikenhet är tre nyckelord som beskriver Carolines sätt att vara. Vi kan inte tänka oss några bättre egenskaper när man ska jobba med analytisk kemi inom läkemedelsindustrin! Somrarna i Carolines liv spenderas på kusten, där hon delar med sig av sin passion och sitt kunnande kring segling, och när vindarna drar för kallt så hänger hon hellre i löparspåret eller på tennisbanan. Vi ser fram mot att följa Carolines fortsatta karriär med oss på Mpya Sci & Tech! 

Linnéa Andersson

Linnéa är en positiv, lojal och engagerad person som hittat hem i kemins värld. Med en masterexamen inom analytisk kemi och erfarenhet av laborativa roller med fokus på små molekyler kommer hon nu till Mpya Sci & Tech som välkommen förstärkning till konsultteamet. Linnéas otroliga tålamod och kämparglöd syns såväl på kemilabbet som i hennes arbete med att rädda hundar, och i hennes maratonlöpning. Vi ser fram mot många mil tillsammans framåt i karriären! 

Elise Arnberg

Elise är kemist med en masterexamen i analytisk kemi och en fascination för analytiska metoder med högupplösande detektorer. Hon bidrar till gänget på labb med hög arbetsmoral och mycket energi, och vi välkomnar henne med värme till vårt konsultteam inom kemisk analys på Mpya Sci & Tech. När hon inte jobbar hänger hon gärna på hästryggen, engagerar sig ideellt i olika föreningar, eller njuter av att hänga vid havet.

Visa fler

Kontakta oss.

010-209 16 40

Stockholm - Grev Turegatan 7, 114 46 Stockholm
Göteborg - Drottninggatan 5, 411 14 Göteborg

Har du en fråga eller vill kontakta oss?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!