Var den
du är.

Vår filosofi.

Vi tror att nytänkande, nya idéer och ny kunskap är vägen framåt. Att ständigt vilja lära sig mer på jobbet och ha en lärande kultur. Men vi tror samtidigt att livet är så mycket mer än bara arbete. Livet är lycka, utmaningar, arbete, intressen, familjer och ständiga överraskningar. Tricket är att blanda. Eller som vi säger – ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet.

Be excitedly curious.

Att vara nyfiken, eller som vi säger ivrigt nyfiken, är nyckeln till nya idéer och ny kunskap. Vill man, som vi, bidra till en bättre värld, måste man helt enkelt vara på tå.

Be inclusive and allowing.

Att skapa en kultur som är tillåtande och där vi engagerar oss i varandra, bygger på att vi ger varandra trygghet och förtroende. Och att vi delar med oss.

Be who you are.

Vi har redan pratat om att livet är så mycket mer än bara jobb. Men vi säger det igen. Här på Mpya Sci & Tech ser vi till hela människan och vi stöttar allas välmående och vardagsliv.

Med en stadig och välbyggd trampolin som Mpya kan du hoppa högre.

Vi är ingenjörskonsulter

David Rüdel

Talent Advisor, Göteborg

David är en varm ledare som ser till att få med alla i båten, inte bara för att han gillar båtar och salta bad. Med bakgrund som både ingenjör och ekonom, tillsammans med en nyfikenhet på människan, var entreprenörskap inom teknikrekrytering och konsultande kanske ingen högoddsare ändå. Det är ju här allt händer!

Johanna Engblom

Talent Advisor, Göteborg

Johanna är chalmeristen som älskade mötet med människor mer än tekniken. Typisk projektledare som delar in det mesta i start, mål och deluppgifter. Älskar att ticka boxar och att-göra listor. Affärsintresset tog riktig fart under åren som VD och hon har nu hittat hem i rollen som teknikrekryterare. Njuter av sociala sammanhang men den introverta sidan gör att Johanna hämtar energi i den tysta kantarellskogen eller under en löprunda.

Patrik Artman

Talent Advisor, Göteborg

Patrik är en levnadsglad ingenjör med passion för teknik och människor och berättelserna bakom varje individs utveckling. Alltid nyfiken på att lära känna kunders behov och att få möjligheten överträffa deras förväntningar.

Vid sidan om det stora intresset för bollar och brädor har han en Master i produkt- och processdesign. Med en bred erfarenhet från att arbeta som ingenjör hittade han till slut sitt kall i livet. Och sedan 2011 har han hjälpt ingenjörer att utvecklas genom att hjälpa dem att hitta sin nästa utmaning i livet. 

Ellinor Crafoord

Talent Advisor, Stockholm

Ellinor är en talangjägare av rang och har förmågan att matcha kandidat mot tjänst som få. Hon har 1290 loggade dyk och ungefär lika manga genomförda intervjuer vilket visar både på hennes äventyrlighet och intresse för människor. Professionellt har Ellinor åtta års erfarenhet av rekrytering inom främst Life Science men även teknik. Tittar man längre bak i tiden hittar man både en Fil. Lic. i molekylärbiologi och en dykinstruktörsbana. Ellinor är passionerad och påhittig och älskar att komma med nya idéer.

Britta Granath

Talent Advisor, Stockholm

Vi hittade Britta bland många ansökningar och när vi träffade henne blev vi omedelbart tagna av hennes höga närvaro och skarpa sinne. Det finns få detaljer som Britta missar och hon är alltid engagerad. Vi älskar att arbeta med Britta eftersom hon alltid levererar och tackar aldrig nej till en tävling oavsett om det är pingis, arga leken eller om det handlar om att hitta de bästa kandidaterna.

Britta är engagerad och inlyssnande med känsla att bedöma potentialen hos varje kandidat. Dessutom har hon en stark bakgrund inom immunologiforskning från AstraZeneca.

Johan Östman

Talent Advisor, Stockholm

Johan är en pålitlig och utmanande person med kunskap och erfarenhet inom rekrytering, ledarskap och affärsutveckling vilket han fått genom mer än tio års arbete inom Life Science som rekryteringskonsult, chef och VD.

Efter avlagd doktorsexamen i molekylärbiologi fortsatte Johan sin resa inom akademin i London. Under dessa år förstod Johan att hans kall är att rekrytera och hjälpa människor att hitta sin rätta plats i arbetslivet. Johan laddar batterierna genom att umgås med familj och vänner. 

Är du vår nästa kollega?

Att vara en del av Mpya Sci & Tech betyder att du är en del av en större gemenskap med en kultur som prioriterar personlig utveckling och kompetensutveckling. Hos oss få du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid. Vi tar hand om varandra och vi vet att livet är mer än bara jobb.

Vill du veta mer? Hör av dig:

Mattias Runevad

Talent Advisor, Göteborg

Vill du prata om svarta hål, ditt senaste Arduino-projekt eller kanske ditt nästa karriärdrag? Då har du hittat rätt! Mattias är en socialt driven elektroingenjör, som under sina masterstudier inom industriell ekonomi och åren som konsult och senare chef i rekryteringsbranschen, kommit fram till att matcha topptalanger med nya spännande möjligheter inom teknik är vad han gör allra bäst. Med ett varmt hjärta och ett öppet sinne tar sig Mattias an nya utmaningar!

Sandra Bydell Sveder

Talent Advisor, Stockholm

Sandra är det glada yrvädret från Stockholm som älskar såväl struktur som handling, och den i gänget som får oss tillbaka till ämnet med en kärleksfull knuff när vi svävar iväg på sidospår.

Genom att kombinera sin grund som molekylärbiolog med sin passion för människor och effektiva arbetssätt har hon utvecklat en osviklig förmåga att hitta rätt person till rätt uppdrag, och hon personifierar dessutom guldkanten på våra arbetsdagar genom att strössla high fives i både med-och motgångar. 

Charlotte Duvefelt

Talent Advisor, Stockholm

Charlotte är bollkonstnären som efter sin avhandling landade på AstraZeneca men som nu hittat hem inom rekrytering och konsultbranschen. Med en känsla för detaljer tillsammans med en stark tävlingsanda landar Charlotte sina utmaningar med målmedvetenhet och framgång. I Charlotte har vi en skarp och godhjärtad kollega som i kombination med en stark forskarbakgrund och avgörande erfarenhet från läkemedelsindustrin utgör en vass Talent Advisor.

Marlene Andersson

Talent Advisor, Uppsala

Man känner igen en stjärna när man stöter på en, och Marlene kände vi igen så fort hon klev in genom dörren. Hon är en naturbegåvning när det gäller kommunikation och kan stoltsera med att vara den första personen någonsin att spinna spindeltråd på labb. Marlene har en PhD i biokemi och hade nog tänkt stanna på labbet ett tag till men fann istället en ny passion i att nätverka med kandidater, och hon trivs numer lika bra i talarstolen som mitt i nätet internt. Det är vi oerhört glada för! Nämnde vi att hon är en fena på nät?

Emma Paulsson

Talent Advisor, Stockholm

Man älskar Emma för hennes sprudlande energi, smittande skratt och för att hon är en kick ass doer. Hon är djärv, nyfiken och konstmusiknörd på samma gång. Med sig har hon en examen inom ekonomi och management och flera års erfarenhet av försäljning och rekrytering inom industrisektorn.

Känslan när allt stämmer, när en person hittar hem i ett nytt team och växer som människa är anledningen till varför Emma brinner för rekrytering.

På Mpya Sci & Tech har Emma hittat sitt hem och kompletterar vårt gäng med mod och utifrånperspektiv. Ring henne för att pröva dina tankar.

Liz Torneport

Liz är en nyfiken och positiv person som med lång erfarenhet från roller som bland annat kvalitetsingenjör och avdelningschef inom läkemedelsbranschen bidrar med gedigen kunskap till konsultteamet på Mpya Sci & Tech. Med värme och engagemang som smittar av sig brinner Liz såväl för sitt jobb som för sina hönor och sina garner.  

Simon Björkén

Simon är i slutskedet av kandidatprogrammet i biomedicin och är i upptakten av sin professionella karriär. Med en bakgrund inom retail, teknik och undervisning tar han med sig detaljintresse och en nyfikenhet som kommer väl till hands som Talent Assistant.

Simon är en kille som lika gärna pratar om framsteg inom forskning som inredning och nya musikreleaser.

Linn Johansson

Linn är en strukturerad, nyfiken och glad civilingenjör inom Teknisk Biologi. Industriell Bioteknik och produktion är hennes specialistområden och hon drivs av ständig utveckling och nya erfarenheter. Linn är en aktiv person som sporras av att sätta upp delmål, inom såväl sin träning på gymmet som på jobbet. Linns ambition är att genom sitt arbete kunna göra skillnad i samhället och för människor. Vi är så glada att ha Linn i vårt Team!

Johanne Brochmann

Johanne är inte bara elektroingenjör, hon har varit operasångerska också! Med över 300 föreställningar med Phantom of the Opera under bältet vet hon verkligen hur man fångar en publik. Johanne är ett nyfiket energiknippe som alltid strävar efter att hitta lösningar och beskriver sig själv som ”löjligt strukturerad”. Det här är goda egenskaper som kommer väl till pass när hon nu tar sig an nya utmaningar inom fordonsbranschen!

Tobias Assander

Tobias är senior process specialist. Det som kännetecknar Tobias är hans driv och målmedvetenhet att förstå processer och hitta lösningar för samspelet mellan maskin och människa. Han har ett skarpt sinne, hög energi och tar med självklarhet sig an nya arbetsuppgifter och sociala miljöer. Arbetet genomförs med glimten i ögat och på ett lösningsorienterat sätt.

Vi, hans kollegor uppskattar Tobias kunskaper om österrikiskt vin och möjligheten att haka på i mountainbikespåret efter jobbet. Vi välkomnar Tobias till Mpya Sci & Tech familjen och är glada över att satt grundstommen till ett framtida team inom processutveckling, uppskalning och Tech Transfer inom läkemedel- och livsmedelsindustrin.

Emily Chamberlain

Emily älskar att destillera fram essensen i det komplexa – oavsett om det rör sig om smaknotarna i en skotskt singel malt whisky eller att applicera värdeflödesanalys på komplexa läkemedels eller medtech processer. Hennes gedigna bakgrund inom biofarmaceutisk utveckling och medtech hjälper henne lägga pussel och koordinera projekt inom analytiskmetodutveckling, tech transfer och validering.  Emilys entusiasm för allt livet har att erbjuda smittar av sig, hon har en kuslig förmåga att få alla runtomkring henne att känna likadant.

Man hittar henne bland bokhyllorna i närmsta bokhandel, målandes eller skrattande åt roliga djurklipp på Instagram.

Cecilia Karlsson

Talent Advisor, Göteborg

Cecilias nyfikenhet gör att hon gärna utmanar och utmanas även utanför sin trygghetszon. Med sin positiva attityd och sitt coachande förhållningssätt hjälper hon andra att inse sina möjligheter och utveckla sina styrkor, både i arbetslivet samt i sitt ideella volontärarbete. Cecilias intresse för människor och teknik har tagit henne från start-ups till stora teknikbolag. Med sin erfarenhet, i roller som konsult, projektledare, HR-chef och Global Supportchef gör att hon är en konsultativ Talent Advisor på Mpya Sci & Tech personifierad.

Josefine Wejerstrand

Josefine har fötterna på jorden och ett lugn som få är förunnade. Det är också en egenskap hon kan dra nytta av när produktionsavvikelser ska utredas och effektiviseringsprojekt genomföras. Josefine har valt Mpya eftersom hon precis som vi tycker att livet är mer än bara jobb. Välkommen hem till konsultteamet inom QA på Mpya Sci & Tech.  

Johanna Jonsson

Johanna kändes från första dagen som en självklar del av Mpya. Anledningen till det är att hon är sig själv. Hon visar att hon har skinn på näsan, med förmågan att läsa av situationer och snabbt ta till sig ny information.

Johanna tar plats i Konsultteamet med fokus på Kvalitet och bidrar inte bara med en kunskap inom QA för råvaror, utan även med engagemang och ett intresse för paddling.

Michael Taus

Michael är en systemutvecklare som pratar flera dussin språk, och inte bara datorrelaterade… Han har ett brett intresse inom naturvetenskap och humaniora med flera års erfarenhet av systemutveckling inom olika tillämpningar såsom fordonsindustri, automatisering, HR, betalningslösningar och likviditetsrisk. Med sig han har examen inom teknisk kemi, logistik, affärsinformatik och datasäkerhet och mer än tjugo års erfarenhet inom programmering. 

Lika mycket som Michaels frågvishet och kreativitet driver honom att lära nytt bjuder han generöst på sin kunskap till sin omgivning. Detta gäller för övrigt även i judoringen samt i diskussioner om gravitation.

Patrik Danielsson

Patrik är en smart och positiv ingenjör med passion för innovation och utveckling. Med en MSc i datateknik och ett stort intresse för datorers alla aspekter är Patrik vass på inbyggda system, mjukvaruutveckling och molntjänster med erfarenhet senast från säkerhetsbranschen. Patrik är mycket glad över att vara tillbaka i spårvagnarnas Göteborg, och efter att ha cyklat runt i Lund i sju år ser han nu chansen att kunna skylla på Göteborgs branta kullar.

Sanatkumar Mishra

Med gedigen erfarenhet av analytisk kemi från universitet i Indien, Storbritannien och Sverige tar Sanat en självklar plats i konsultteamet inom kemisk analys hos oss på Mpya Sci & Tech. Hans passion för kemisk analys och problemlösning kommer väl till pass i projekt som rör metodutveckling inom analytisk kemi. Som person är Sanat lugn, fokuserad och målorienterad. Det kanske starkaste personlighetsdraget är dock hans hjälpsamhet – Sanat hjälper dig alltid, oavsett om du behöver hjälp med HPLC, LC/MS, eller att utveckla badmintonserven. 

Roberto Di Meo

Roberto är vår nya italienska stjärna inom kemisk analys. Han har öga för detaljer och är prestigelös, vilket förde in honom på banan som analytisk kemist. Hans positiva och hjälpsamma attityd gör honom till en stor tillgång i vilket team som helst. Roberto är en social, lättsam och dynamisk Mpyan som bidrar till gänget med stor entusiasm och värdefull expertis, speciellt i brädspel. Provare per credere.  

Camilla Wallén

Camilla är en noggrann och positiv kemist med en civilingenjörsexamen inom kemiteknik i grunden och ett par års erfarenhet av laborativt arbete och dokumentation. Camilla är en organiserad och pålitlig person som alltid slutför det hon påbörjat. Hon sätter teamet före jag:et och ställer upp när kollegor behöver hjälp. Genom sin positivitet sprider hon glädje och ger energi i gruppen, något som är lika uppskattat på labbet som i kompisgänget! 

Visa fler

Kontakta oss.

010-209 16 40

Stockholm - Grev Turegatan 7, 114 46 Stockholm
Göteborg - Drottninggatan 5, 411 14 Göteborg

Behöver du rekrytera idag?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!