Var den
du är.

Vår filosofi.

Vi tror att nytänkande, nya idéer och ny kunskap är vägen framåt. Att ständigt vilja lära sig mer på jobbet och ha en lärande kultur. Men vi tror samtidigt att livet är så mycket mer än bara arbete. Livet är lycka, utmaningar, arbete, intressen, familjer och ständiga överraskningar. Tricket är att blanda. Eller som vi säger – ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet.

Be excitedly curious.

Att vara nyfiken, eller som vi säger ivrigt nyfiken, är nyckeln till nya idéer och ny kunskap. Vill man, som vi, bidra till en bättre värld, måste man helt enkelt vara på tå.

Be inclusive and allowing.

Att skapa en kultur som är tillåtande och där vi engagerar oss i varandra, bygger på att vi ger varandra trygghet och förtroende. Och att vi delar med oss.

Be who you are.

Vi har redan pratat om att livet är så mycket mer än bara jobb. Men vi säger det igen. Här på Mpya Sci & Tech ser vi till hela människan och vi stöttar allas välmående och vardagsliv.

Med en stadig och välbyggd trampolin som Mpya kan du hoppa högre.

Vi är ingenjörskonsulter

David Rüdel

Talent Advisor, Göteborg

David är en varm ledare som ser till att få med alla i båten, inte bara för att han gillar båtar och salta bad. Med bakgrund som både ingenjör och ekonom, tillsammans med en nyfikenhet på människan, var entreprenörskap inom teknikrekrytering och konsultande kanske ingen högoddsare ändå. Det är ju här allt händer!

Johanna Engblom

Talent Advisor, Göteborg

Johanna är chalmeristen som älskade mötet med människor mer än tekniken. Typisk projektledare som delar in det mesta i start, mål och deluppgifter. Älskar att ticka boxar och att-göra listor. Affärsintresset tog riktig fart under åren som VD och hon har nu hittat hem i rollen som teknikrekryterare. Njuter av sociala sammanhang men den introverta sidan gör att Johanna hämtar energi i den tysta kantarellskogen eller under en löprunda.

Patrik Artman

Talent Advisor, Göteborg

Patrik är en levnadsglad ingenjör med passion för teknik och människor och berättelserna bakom varje individs utveckling. Alltid nyfiken på att lära känna kunders behov och att få möjligheten överträffa deras förväntningar.

Vid sidan om det stora intresset för bollar och brädor har han en Master i produkt- och processdesign. Med en bred erfarenhet från att arbeta som ingenjör hittade han till slut sitt kall i livet. Och sedan 2011 har han hjälpt ingenjörer att utvecklas genom att hjälpa dem att hitta sin nästa utmaning i livet. 

Britta Granath

Talent Advisor, Stockholm

Vi hittade Britta bland många ansökningar och när vi träffade henne blev vi omedelbart tagna av hennes höga närvaro och skarpa sinne. Det finns få detaljer som Britta missar och hon är alltid engagerad. Vi älskar att arbeta med Britta eftersom hon alltid levererar och tackar aldrig nej till en tävling oavsett om det är pingis, arga leken eller om det handlar om att hitta de bästa kandidaterna.

Britta är engagerad och inlyssnande med känsla att bedöma potentialen hos varje kandidat. Dessutom har hon en stark bakgrund inom immunologiforskning från AstraZeneca.

Johan Östman

Talent Advisor, Stockholm

Johan är en pålitlig och utmanande person med kunskap och erfarenhet inom rekrytering, ledarskap och affärsutveckling vilket han fått genom mer än tio års arbete inom Life Science som rekryteringskonsult, chef och VD.

Efter avlagd doktorsexamen i molekylärbiologi fortsatte Johan sin resa inom akademin i London. Under dessa år förstod Johan att hans kall är att rekrytera och hjälpa människor att hitta sin rätta plats i arbetslivet. Johan laddar batterierna genom att umgås med familj och vänner. 

Är du vår nästa kollega?

Att vara en del av Mpya Sci & Tech betyder att du är en del av en större gemenskap med en kultur som prioriterar personlig utveckling och kompetensutveckling. Hos oss få du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid. Vi tar hand om varandra och vi vet att livet är mer än bara jobb.

Vill du veta mer? Hör av dig:

Erik Düring

Erik har arbetat nästan 25 år inom life science med allt från utveckling av hjärtkatetrar, försäljning samt som VD för bolag inom pre-klinisk forskningsutrustning och klinisk diagnostik. Senaste 8 åren har han jobbat med rekrytering i Norden inom life science. Ett stort intresse för teknik och mötet med människor har varit en bra kombination för att hitta rätt matchning mellan kandidat och företag.

När han inte är på jobbet hittar man honom med familjen och hunden. Vinprovning och god mat eller i skogen på sin cykel är favoritsysslor.

Mattias Runevad

Talent Advisor, Göteborg

Vill du prata om svarta hål, ditt senaste Arduino-projekt eller kanske ditt nästa karriärdrag? Då har du hittat rätt! Mattias är en socialt driven elektroingenjör, som under sina masterstudier inom industriell ekonomi och åren som konsult och senare chef i rekryteringsbranschen, kommit fram till att matcha topptalanger med nya spännande möjligheter inom teknik är vad han gör allra bäst. Med ett varmt hjärta och ett öppet sinne tar sig Mattias an nya utmaningar!

Perjohan Säfström

Perjohan är kemiingenjör från LTH och har flertalet års erfarenhet från Läkemedelsindustrin. Både i rollen som ingenjör och i olika roller som ledare/chef. Han hittar sin energi i att ha mycket interaktion med kollegor, medarbetare, kunder och olika samarbetspartners. Att hitta nästa uppdrag och att se vad kunderna behöver har visat sig framgångsrikt genom att kombinera intresset för individers utveckling i kombination med branscherfarenheten. 

Cecilia Karlsson

Talent Advisor, Göteborg

Cecilias nyfikenhet gör att hon gärna utmanar och utmanas även utanför sin trygghetszon. Med sin positiva attityd och sitt coachande förhållningssätt hjälper hon andra att inse sina möjligheter och utveckla sina styrkor, både i arbetslivet samt i sitt ideella volontärarbete. Cecilias intresse för människor och teknik har tagit henne från start-ups till stora teknikbolag. Med sin erfarenhet, i roller som konsult, projektledare, HR-chef och Global Supportchef gör att hon är en konsultativ Talent Advisor på Mpya Sci & Tech personifierad.

Bruno Fernando Fornari

Med 15 års erfarenhet som hårdvaruingenjör har Bruno hunnit samla på sig mycket gedigen erfarenhet inom elektronikkonstruktion såsom PCB-design, hårdvaruarkitektur, telekom-applikationer och andra kundnära utvecklingsprojekt inom elektronik. Bruno kommer ursprungligen från Brasilien och har hunnit resa runt i världen. I USA har han jobbat som bartender och i Norge som hårdvaruingenjör men han har till slut landat i Göteborg. I sitt hemland är han med och driver ett functional fitness-företag och dömer tävlingar. Bruno är en social figur som gärna pratar träning eller racingsimulatorer. Därutöver är han driven, ambitiös och med en härlig inställning!

Pernilla Johansson

Pernilla har många års erfarenhet från företag inom både bioteknik, läkemedel och sedeltillverkning där hon främst jobbat med kvalitetsfrågor, vilket gör henne till en given del av vårt kvalitetsteam där hon bidrar med sin specialistkunskap inom QA.

Med en ständig nyfikenhet, positiv attityd och vilja att lära sig nya branscher och roller ser vi fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Pernilla i gänget. När Pernilla inte bidrar till den goda stämningen på kontoret läser hon gärna böcker, just nu är Isabel Alende favoriten, eller reser till Malaga med familjen.

Välkommen ombord Pernilla, vi är så glada över att du valt just oss som kollegor!

Abed Zahed

Abed är en social och trygg optikingenjör, som har haft möjligheten att arbeta i flera länder och på så sätt lärt känna olika kulturer och människor. Med stark EQ kombinerat med gedigen teknisk grund tar sig Abed an alla tänkbara utmaningar. Abed är fascinerad av optiska system och antenner och för honom gäller inte att "the sky is the limit", tvärtom började han på Mpya Sci & Tech för att han såg att det kunde föra honom ett steg närmare hans ultimata mål - att bli astronaut.

Sofie Kvarnström

Sofie är utbildad Biokemist med bred arbetslivserfarenhet från olika roller inom läkemedelsindustrin. Att hon lyckats i roller inom process, som laboratorieingenjör och som QA visar att hon är lättlärd, kommunikativ och adaptiv. Vad än Sofie tar sig an så strävar hon alltid efter kvalitativ leverans men också till att skapa en positiv och engagerad atmosfär. Vi är så glada att Sofie hittat hem till konsultteamet inom Kvalitet på Mpya & Tech.

Karin Fors

Karin är en problemlösare som visar stort ansvar och engagemang för de uppgifter som hamnar på hennes bord. Att Karin har erfarenhet både inom aseptisk-, tablett-tillverkning, råvaror och förpackningsmaterial visar hennes långa och gedigna erfarenhet av kvalitetsarbete. Att Karin är klippt och skuren för en QA-roll råder det inget tvivel om, hon trivs med ett arbete med högt tempo där man följer ledtider. Hon har lätt för att samarbeta, är hjälpsam, rolig och har glimten i ögat men kan snabbt switcha om till skarp QA. Vi är stolta över att få vara dina kollegor. Välkommen till Mpya Sci & Tech.

Matilda Brink

Talent Advisor, Stockholm

Matilda är social och mår bra i en roll där hon får hämta in information för att sedan bidra till att problem får nya lösningar. Det får gärna vara många bollar i luften samtidigt och mycket interaktion. Är den övergripande målsättningen dessutom att hjälpa andra utvecklas och hitta hem, då vet vi att Matilda kommer trivas. Med en Civilingenjörsutbildning inom bioteknik och arbetslivserfarenhet inom QA kommer Matilda passa som hand i handske i rollen som Talent Manager på Mpya Sci & Tech. 

Isabell Hultman

Isabell är QA Specialist med erfarenhet från frisläppning och avvikelseutredningar. Hon trivs i roller med mycket interaktion och tvärfunktionellt samarbete där hon uppskattas för sin förmåga att sprida positiv energi. Hon är inte den som backar för en utmaning utan låter sin nyfikenhet och vetgirighet styra valet av uppdrag. Arbetet inom QA är viktigt men minst lika viktigt är möjligheten att kunna resa och arbetet som Yogalärare. 

Charlott Rydström

Att Charlott är nyfiken och modig förstår man direkt när man ser henens CV. Hon har naturligt rört sig mellan landstinget, universitetet och industrin där utveckling och kvalitetssäkring varit den röda tråden.

På Mpya Sci & Tech kommer Charlott gå in i Kvalitetsteamet i Stockholm och bidra med kunskap relaterad till stabilitetsstudier och QA. Att hon dessutom har båtliv och idrott som fritidsintresse och beskrivs som en glädjespridare ser vi som en bonus. 

Johanna Lundqvist

Johanna startade sin yrkesbana inom processutveckling och har med åren fördjupat sig inom kvalitetsvärdering och QA. På Mpya Sci & Tech stärker hon upp Kvalitetsteamet och kommer bidra med värdefull kunskap inom QA råvaror men också generellt inom granskning och frisläppning.

Johanna tror, precis som vi, att de flesta problem har en lösning och att samarbete är vägen dit. Vi är glada att kunna välkomna ännu en social och engagerad do:er till gänget.  

Darius Najmi

Darius är en energisk analytiker med förmågan att alltid se det som händer ur ett positivt perspektiv. Med lång erfarenhet från olika roller inom forskning och utveckling är han nu specialisten du ringer när HPLC:n strular. Han ligger inte på soffan om han får några dagar över utan ser det som en möjlighet att förkovra sig i teknik och utveckling. Darius har alltid ett leende på läpparna och bidrar till Mpya Sci & Techs konsultteam med trygghet, glädje och erfarenhet. 

Amanda Barrow

Amanda är en nyfiken och engagerad person med en färgrik bakgrund. Hon har de senaste åren arbetat som analytisk kemist och utvecklingsingenjör inom industrin. Men är innan det erfaren som filmproducent och illustratör, och har examen i biomedicin och en journalistutbildning. Att diskutera analystekniker och husrenoveringar väcker hennes intresse, och att få hjälpa kollegor eller lyfta någons humör är en självklar booster. Intresset för att utvecklas inom Life Science ledde henne till Mpya, och vi är glada att hon valde resan framåt med oss. 

Mo Chen

Som den lösningsorienterade innovatör Mo är, strävar han passionerat efter att hitta de rätta tekniska verktygen för att hjälpa sina kunder och kollegor den närmaste vägen till optimum. Med sin mångåriga erfarenhet från forskning och systemutveckling inom automation har han ett bra utgångsläge för att konvertera idéer till produkter. Resor, musik och mat är några av Mos intressen. Språk är en annan passion, inte minst så är go gôteborska en av Mos talanger.

Elise Arnberg

Elise är kemist med en masterexamen i analytisk kemi och en fascination för analytiska metoder med högupplösande detektorer. Hon bidrar till gänget på labb med hög arbetsmoral och mycket energi, och vi välkomnar henne med värme till vårt konsultteam inom kemisk analys på Mpya Sci & Tech. När hon inte jobbar hänger hon gärna på hästryggen, engagerar sig ideellt i olika föreningar, eller njuter av att hänga vid havet.

Norberto Muñoz

Nyfikenhet och att lära nytt är Norbertos signum. Syftet med att studera elektronik, och att ta en doktorsexamen i robotik och automatisering, var att kombinera denna kunskap med sin analytiska och kreativa sida för lösa komplexa problem för en bättre framtid för kommande generationer. Han har femton års erfarenhet från flygindustrin där han har utvecklat mjukvara för inbyggda kontrollsystem. Utanför jobbet kan du säkert hitta honom spendera tid med sin familj eller odla sin talang i en rad olika hobbys såsom pingis och ölbryggning.

Rickard Edler-Wirén

Här har ni Rickard – som nu tar plats i team kemisk analys på Mpya Sci & Tech! I Rickard har vi en lugn analytisk kemist som gärna utvecklar såväl arbetet på labbet som arbetet vid kontorsplatsen. Han är en trygg person som drivs av att jobba strukturerat och effektivt, och som värdesätter sin tid med familjen, en löptur, eller en stund med gitarren. 

Lisa Dolfe

Med en bakgrund som civilingenjör i kemiteknik, en doktorsgrad fokuserad på behandling av amyloida sjukdomar, och efterföljande arbete som QA associate inom läkemedelsbranschen så har Lisa verkligen bevisat att hon brinner för utveckling och livslångt lärande – något som passar väl in i den kultur vi vill bygga här på Mpya Sci & Tech. Lisa är nyfiken, frågvis och alltid öppen för en utmaning och vi är otroligt glada att hon nu blir en del av vårt kvalitetsteam i Stockholm! 

Anna Hofvenstam Struik

Anna Hofvenstam Struik har en gedigen erfarenhet av läkemedelsbranschen där hon bland annat arbetat i diverse kvalitetsfunktioner inom hygien och steril tillverkning. Anna  bidrar med expertis, trygghet och positivitet till kvalitetsteamet. Något som utmärker henne är att hon gärna tar sig an nya utmaningar och projekt med fullt engagemang, på jobbet såväl som på hemmaplan – här görs ingenting halvdant! Fritiden spenderas gärna utomhus med familjen, i löparspåret eller på tennisbanan. 

Linnéa Andersson

Talent Advisor, Stockholm

Linnéa trivs när hon får utmana sig själv och ta sig an nya arbetsuppgifter, situationer och projekt. Senast var det rollen som valideringsingenjör i uppbyggnaden av en fyllnings- och förpackningsfabrik, nu gäller det jobbet som Talent Advisor och byggandet av team process i Mälardalen.Hon beskriver sig själv som lite hektisk, ambitiös och glad. Vi drar slutsatsen att hon med största sannolikhet kommer att känna sig hemma på Mpya Sci & Tech.

Jasmin Sandberg

Jasmin är utbildad kemist med lång erfarenhet av arbete som projektledare och expert inom kemiska miljöanalyser. Hon har arbetat i många varierande projekt som har krävt kreativitet och god problemlösningsförmåga i syfte att hitta rätt arbetssätt och den optimala analysmetoden. Jasmin är lojal, positiv och ambitiös och är därmed en uppskattad kollega och en riktig glädjespridare såväl på labbet som i fikarummet. På fritiden njuter Jasmin av en aktiv vardag, gärna utomhus i blåbärsskogen, i löpspåret eller på skidor. 

Oliver Freiholtz

Oliver drivs av sin nyfikenhet och antar nya utmaningar med ett leende på läpparna. Med en civilingenjörsexamen i teknisk kemi med specialisering inom kemiska analystekniker är han redo att bidra i kvalitetsarbetet och med metodutveckling, i projekt där han kan dra nytta av sin problemlösningsförmåga och vilja att lära sig ännu mer. Oliver är uthållig inte bara på labbet utan också i löpspåret.

Ida Björs

Ida är en snäll och initiativtagande civilingenjör med arbetslivserfarenhet inom kvalitetssäkring av läkemedel. Hon motiveras av att få identifiera och arbeta med förbättringar och att få bidra till en positiv stämning i gruppen. Ida är kreativt lagd och när hon inte skapar smarta lösningar på arbetsplatsen sitter hon gärna i keramikverkstaden och skapar.

Henann Algilany

Med en apotekarexamen och erfarenhet från extempore tillverkning, ombyggnation av läkemedelsrum och QA rollen i läkemedelsbranschen är vi övertygade om att Henann Algilany kommer bidra till både vår och våra kunders verksamhet.

Hon utstrålar en självsäkerhet och ett lugn som smittar av sig och bidrar till att hon får med sig kollegorna i arbetet mot enklare och smartare lösningar. Vem vill inte ha en kollega som lyssnar, coachar och stöttar?

När hon inte ägnar sig åt kvalitetsdokumentation står fika med vännerna högt på listan men också en och annan hotellfrukost för att lyxa till vardagen. 

Anna Thaung

Anna är QA experten ingen kund klarar sig utan. Hon har stor erfarenhet både från life science branschen och livet. När Anna inte utreder avvikelser eller granskar valideringsrapporter eller sitter som QA expert i projekt njuter hon med en stickning i händerna framför brasan eller med vänner över en god middag. Vi hälsar Anna varmt välkommen till kvalitetsteamet i Stockholm/Uppsala.

Ardeshir Anbarestani

Ardeshir är en problemlösare som visar stort ansvar och engagemang för de uppgifter han får. Han har gedigen erfarenhet inom kvalitetsledningssystem baserat på ISO 9001:2015, LabWare LIMS och kvalitetssäkring av förpackningsmaterial (primärt/sekundärt/tertiärt) samt mycket goda kunskaper inom validering av analysinstrument, datoriserade system och granskning/frisläppning av förpackningsmaterial och råvaror.

Han är positiv, hjälpsam och har lätt för att arbeta både självständigt och i team.  

Jeffrey Mason

Vad har rollen som landslagsdomare i rugby och projektledning gemensamt? Det vet vår nya kollega Jeff och utifrån vår bild av honom har det säkerligen att göra med driv, förmågan att vara snabbtänkt och ett stort mått av social kompetens. Jeff är organkemist i grunden och har mångårig erfarenhet av tech-transfer, upp-skalning och internationell expansion. Välkommen till team Process i Stockholm/Uppsala.  

Karin Nygren

Karin är senior kvalitetssäkrare med bred kompetens och gedigen erfarenhet inom området kvalitetssäkring av läkemedelsutveckling och produktion. Hon har 20 års erfarenhet och kan därför det mesta om tech transfer, ändringssäranden, inspektioner, frisläppning ur ett QA perspektiv. Karin beskrivs som otroligt strukturerad och den som alltid leverera. Hon är inte den som hörs mest men säkerligen en av dem som gör mest. När hon inte jobbar hittar du henne på en promenadstig eller en vandringsled. 

Deepa Shanmugaraj

Deepa har en kandidatexamen i elektronik och kommunikationsteknik och åtta års erfarenhet inom mjukvarutestning. Hon är initiativtagande, målinriktad och en utpräglad lagspelare som brinner för att dela med sig av och tillgodogöra sig kunskap om nya teknik. Sin fritid spenderar hon gärna med familjen och med att läsa böcker.

Therecia Lindqvist

Therecia har ett stort intresse för läkemedel och framförallt att säkerställa god säkerhet och kvalitet. Hennes främsta egenskaper är att hon är noggrann och strukturerad, därmed trivs hon mycket bra i rollen som kvalitetssäkrare. Therecia har i grunden en apotekarexamen som hon byggt på med erfarenhet från olika uppdrag inom QA.

Therecia har en aktiv och social personlighet och när hon inte jobbar spenderar hon helst sin tid på vattnet i form av segling där hon tränar och tävlar i ett team i Match Racing.  

Vijay Kanipakam

Vijay har styva 15 års gedigen kunskap om applikationsdesign, utveckling, implementering och testning. Han har jobbat med ny teknik såsom 5G NR och molnplattformar och har designat och satt upp molntjänstmodeller såsom IaaS med RHV och Openstack. Vijay kommer från Indien och flyttade till Göteborg för fyra år sedan. Han älskar att spela cricket, åka på roadtrip, det spirituella och att umgås med sin familj. Han är driven, ambitiös och självklart är han en gooo kille.

Nadine Gneiser de Sousa e Brito

Talent Advisor, Göteborg

Nadine har en bakgrund som projektledare inom event och marknadsföring och har genomgående under sitt yrkesliv jobbat med människan och relationsbyggande i centrum. Närmast kommer hon från att ha varit med och drivit en SaaS-startup. Hon är en nyfiken doer som lever efter devisen ”det här har jag aldrig gjort så det ska jag nog klara av”. Utanför arbetet tillbringar Nadine mycket av sin tid med att resa runt i världen för att dansa och undervisa brasiliansk samba – hennes stora passion i livet.

Lamya Ericsson

Lamya är QC-Specialist med mångårig erfarenhet av rollen i olika branscher. Hon har en bred kunskapsbas och har hittat hem i den GMP-reglerade miljön i läkemedelsbranschen. Hon är en klippa i labbet och delar gärna med sig av sin kunskap.

Som person är hon känd för sin energi, positiva inställning och vilja att alltid lära sig mer. När hon inte jobbar på labbet hittar du henne i trädgården eller i skogen med trädgårdsverktygen eller svampkorgen i högsta hugg. 

Oktay Alizeda

Oktay är "AI-ingenjör" med över 13 års erfarenhet inom områden såsom mjukvaruutveckling, datateknik och datavetenskap. Han har en MSc i datavetenskap från Birmingham University. Oktay älskar att resa och utforska nya delar av världens hörn och dess matkultur. Han är också på en resa inom kontinuerligt lärande och brinner för att skaffa sig ny kunskap och utveckla nya färdigheter. Oktay trivs i diskussioner om simuleringsteori och filosofiska ämnen kring AI. Sin fritid ägnar Oktay åt att spela padel tennis, , vandra, läsa och titta på samt spela schack.

Ajit J. Karki

Ajit är en erfaren analytisk kemist med specialistintresse inom masspektroskopi och kärnmagnetisk resonansspektroskopi. Är du intresserad av en uppdatering avseende de senaste framstegen inom analytisk vetenskap är Ajit rätt person. Han är insatt!

Ajit är hängiven och väldigt uppskattad i labbet. När han inte jobbar umgås han med vänner, reser och läser böcker.

Anna Gartz

Anna är utbildad i molekylärbiologi och bioteknik och har ett brinnande intresse för naturvetenskap. Som person är hon glad, positiv och gillar att lära sig nya saker. Fritiden spenderar hon helst i naturen, utövandes  yoga eller  fotografering. Anna drivs av sin nyfikenhet och ser fram emot spännande uppdrag där hon får utnyttja sin kompetens.

Simon Karlsson

Simons ambition är att alltid försöka se essensen i det han gör, oavsett om det gäller tekniska aspekter eller i vardagen. Detta tillför mening i det han gör och samtidigt blir det roligare och mer spännande. Hans övertygelse är att det bästa sättet att inspirera andra är genom att ha genuint intresse, passion och nyfikenhet för det man gör. Med bakgrund i Teknisk fysik och mjukvarutestning är hans mål att med hjälp av analys och Data Science bidra med kunskap, nya idéer och utveckling. Simon har passion för god vegetarisk mat, och har nyligen upptäckt tjusningen med att vandra.

Maja Palmqvist

Talent Advisor, Göteborg

Maja är en glad och energisk person med stort intresse av att lära känna nya människor. Hennes passion för att interagera med människor har gjort henne till en duktig och erfaren rekryterare som gillar att sortera i människors kompetenser och bakgrunder.

Hon är en vinnarskalle som går in med stort fokus och vilja att göra sitt bästa i allt hon tar sig för, från att hitta rätt person till rätt uppdrag till att lyfta tyngst vikter på gymmet.

Maja visste tidigt att hon ville arbeta med människor och valde därför att plugga vidare inom personalvetenskap. Det har senare lett till en vilja att stötta människor i att utvecklas och växa i arbetslivet. 

Susan Bekhradnia

Susan är en målinriktad, självständigt och pålitlig person med lång erfarenhet som QA inom läkemedels- och medtech-branschen. Susans erfarenhet i kombination med hennes flexibilitet och ödmjukhet gör henne till en värdefull teamarbetare. När Susan inte jobbar spenderar hon tid med familj/vänner och reser. 

Ylva Hedeland

Ylva är en driven analytisk kemist med passion för separationsvetenskap och teknik. Med en doktorsexamen, elva år på Farmaceutiska fakulteten och fem år som sjukhuskemist är kunskapsnivån inom läkemedelsanalys och metodutveckling rätt så hög. Ylva trivs i ett högt tempo och räds inte teknisk eller praktisk problemlösning. Som många andra drivna och ansvarsfulla människor hittar ni Ylva i stallet på fritiden. 

Bengt Svedling Cruz

Bakom ett av de mest svenskklingande namnen i bolaget döljer sig en världsmedborgare som talar fyra olika språk! Och är vår alldeles egna ”polyglott”. Bengt är en varm och öppensinnad ingenjör som inte är rädd för att kasta sig in i nya sociala sammanhang eller jobba med den nyaste tekniken inom fordonsindustrin. Men solida kunskaper inom lågnivåprogrammering och inbyggda system tar han sig dagligen an tekniska utmaningar med nyfiken passion och ett stort leende på läpparna!

Jojin Francis

Jojin är en mjukvaruingenjör med gedigen erfarenhet och särskilt skicklig inom modellbaserad mjukvaruutveckling och testning. Han brinner för ADAS, drivlina och agil arbetsmetodik. När han inte är på jobbet tycker han mycket om att laga mat och använda sina gröna fingrar i trädgården. Han är också en väldigt social och en trevlig person att hänga med, oavsett om det är en tidig promenad i morgonsolen eller en sen kväll på kickoff i Sitges. 

Khanh Le

Khanh är vår nya stjärna från Vietnam. Han har ett inlyssnande och detaljorienterat tankesätt och är en mycket skicklig utvecklare inom inbyggda system. Med sex år under bältet är han en bevisad tillgång när det gäller att utveckla mjukvara för fordonsindustrin. Khanh ser sig själv som disciplinerad, noggrann och alltid ivrig att lära sig nya saker! Khanh är också en stor historiefantast och gillar särskilt att läsa böcker om vikingar och krigshistoria. Så om du vill veta vem Kung Arthur verkligen var, fråga Khanh!

Felicia Löw

Talent Advisor, Göteborg

Felicia är uppvuxen på fotbollsplanen vilket gör att hon är prestigelös och sätter laget före jaget. Hon har förmågan att engagera och inkludera de hon arbetar tillsammans med. Hon ställer höga krav på sig själv och håller en hög kvalitet på det arbetet hon utför. Felicia älskar att bidra med glädje och skratt och hon ser alltid möjligheter och triggas av utmaningar. Med tio års erfarenhet av rekrytering har hon nu hittat hem i rollen som Talent Advisor på Mpya Sci & Tech!  

Margerit Lagerlund

Margerit har gedigen kunskap inom projektledning, CMC, process, stability och R&D inom läkemedelsindustrin. Hon trivs i ledarrollen där hon tillsammans med sitt team får jobba effektivt mot uppsatta mål. För visst finns det inget som går upp emot att lösa problem, socialisera med kollegorna och dela varandras framgångar. Margerit är social, har ett sprudlande skratt och tar som hennes CV vittnar om gärna sig an nya projekt och roller. 

Shuhad Choudhury

Med en bred farmaceutisk bakgrund som apotekare på flera olika apotekskedjor tar sig Shuhad nu an rollen som Talent advisor på Mpya Sci & Tech.  

Som person beskrivs han ofta av sina kollegor som inspirerande och enkel att ha att göra med. Shuhad strävar efter en karriär inom life science med roller där han får möjlighet att växa genom att ständigt ta sig an nya utmaningar och sprida sin positiva energi genom att bygga relationer och gemenskap.

Utöver jobbet har han ett stort intresse för fotboll och försöker hålla sig uppdaterad om det mesta som händer i fotbollsvärlden när han inte spenderar tid med familj och vänner.

Isak Mikkola

Isak är kvalificeringsexperten som frodas i utmanande situationer där inga enkla lösningar finns. Han lägger helst fokus på förbättring av kvalificeringsprocesser, hantering av datoriserade system eller frågor inom dataintegritet. Frågar man någon av Isaks kollegor nämns sannolikt följande; drivande, inspirerande och pragmatisk. På fritiden är sannolikheten hög att ni stöter på Isak i någon sorts rackethall. 

Olle Strindlund

Olle är en driven och lösningsorienterad kemiingenjör med stort intresse för kromatografiska analystekniker. Han trivs bäst på labbet och har sedan tidigare erfarenhet av arbete på bland annat bryggeri och kosmetikföretag. Som person beskrivs Olle som vetgirig, kvicktänkt och en riktig lagspelare som gärna hjälper till att tackla stora som små problem. Utöver jobbet så är fokus på familj och vänner, matlagning eller ett och annat parti schack.

Faizan Bashir

Faizan har erfarenhet från telekombranschen och en utbildningsbakgrund inom elektronik samt snart även en MSc i Robotik och Automation. Han har arbetat med programmering av inbyggda system främst C++, simulering av automatiserade produktionssystem inom robotik och bildbehandling. Han brinner för att lära sig nya mjukvarutekniker och har stort intresse av att resa för att utforska ny natur och kultur. Om du vill utmana honom i sport, föreslå inte badminton, för han kommer att äga banan.

Susanne Karlsson

Susanne är QA-experten med lång erfarenhet av läkemedelsbranschen men som fortsatt drivs av sin nyfikenhet att fortsatt utvecklas. Hon har en bred erfarenhet från roller som processingenjör, valideringsingenjör och som reklamationsutredare men har hittade hem i rollen som QA i projekt.

Susanne är hjälpsam och kännetecknas av sitt lugn och sin förmåga att bidra under inspektioner. Att QA-rollen passar perfekt för Susanne visar sig genom att hon är strukturerad, noggrann och alltid levererar i tid. 

Milka Iyassu

Milka är i grunden biomedicinsk analytiker, men har sedan kompletterat med fristående kurser för att bli miljö-och hälsoskyddsinspektör. Hon har expertkunskap inom mikrobiologi och har erfarenhet av omgivningshygien och arbeta med sterila produkter i renrumklassade lokaler.

Hon trivs i ett högt arbetstempo och i en tvärfunktionell funktion med mycket samarbete. Som person är hon social, omtänksam och organiserad. På fritiden sker återhämtning genom att umgås med familjen, gå promenader med hunden, läsa böcker och att resa. 

Ann-Marie Hamreby

Ann-Marie är en otroligt kunnig QA experten och en person som andra gärna vänder sig till med frågor. Hon brinner för ständiga förbättringar och har drivit igenom förbättringar både i linjearbetet och i arbetsmiljön Hon finner lösningar i stället för att se hinder och gillar att samarbeta med kollegorna.

Hon upplevs som lugn och positiv och är helt enkelt den typen av kollega man vill ha på sin sida. På fritiden vistas Ann-Marie gärna i naturen eller reser med familj och vänner. 

Fakhri Sajadi

Fakhri är en begåvad, ambitiös och hårt arbetande individ, med bred kompetens. En kunnig mjukvaruutvecklare med lång erfarenhet av telekombranschen. Duktig inom agila metoder och tycker om att arbeta i rollen som Scrum master samt med tekniker såsom C++, Qt, Linux och Algoritmdesign. Hon är en initiativtagare som agerar när det behövs för att se till att projekt löper smidigt. Hon är också en lagspelare som tycker om dynamiska roller i agila miljöer och vet att god kommunikation är nyckeln till framgång och bästa sättet att bygga goda arbetsrelationer med kollegor. Fakhri är modig och nyfiken på ny teknik, nya upplevelser och utmaningar och hon älskar att resa gärna med en dyr kamera i sin hand!

Hatem Elmongy

Hatem har en doktorsexamen i analytisk kemi med inriktning läkemedelsanalys och läkemedelskemi. Han har en mångårig erfarenhet av analytisk metodutveckling och validering i enlighet med de regulatoriska riktlinjerna GMP och GLP. Han utrivs i labbet men har även stor erfarenhet av analysarbete och tech-transfer.

Som person är han varm, lätt att arbeta med och öppensinnad. När han inte arbetar hittar du Hatem simmandes eller på gymmet.

Ellinor Björnsson

Ellinor är utbildad analytisk kemist med flera års erfarenhet av olika laborativa roller inom läkemedelsindustrin, både inom kvalitetskontroll och FoU. Hon lever efter devisen "lätt att göra rätt" och LEAN-anpassar gärna såväl labbet som hemmet. 

Ellinor är en energisk person med hög drivkraft, som gärna tar sig an nya utmaningar. Utanför jobbet lagar hon gärna nya maträtter att skämma bort sina vänner med, eller tränar inför sitt nästa marathonlopp.

Sevil Atari

Sevil är en flexibel projektledare som trivs i roller där hon får agera spindeln i nätet. Hon har lång erfarenhet av att arbete med förpackningar och har projektlett utvecklingsarbete, inköp och implementering av utrustning. Hon har en masterexamen inom materialbearbetning och en doktorsexamen från KTH inom polymerteknologi. Hon sedan examen arbetat i kvalitetsreglerad verksamhet och har goda kunskaper inom GMP.

Sevil är social och uppskattas för sin förmåga att bygga varaktiga relationer. Hon är lojal, team-player, samarbetsvillig och gillar problemlösning. 

Halala Pirooti

Halala är utbildad kemist med bred yrkeskarriär inom läkemedelsbranschen. Hon har lång erfarenhet av laborativt roller men har under den senaste åren arbetat som chef för arbetsgrupper verksamma inom QC, produktion och QA. 

Halala tror starkt på ett närvarande ledarskap för att kunna utveckla individen och gruppen. Gruppdynamik är därför en hjärtefråga och hon har många goda exempel på hur hon skapat trygghet och därmed starka team. Som person är hon kommunikativ, social och engagerad. En självklarhet för henne är att ständigt förbättra och utmana sig själv både i sitt arbete och i det privata.

Meron Solomon

Meron är utbildad civilingenjör i bioteknik med en master inom polymerkemi. Hon har några års erfarenhet av läkemedelstillverkning där hon arbetat som processingenjör och har därmed god kunskap inom GMP. Meron har tidigare även arbetat som test- och utvecklingsingenjör inom materialteknik.

Meron drivs av utveckling och är en riktig problemlösare som arbetar bra i team där hon är en uppskattad kollega som alltid tar sig tid att hjälpa andra. Hon är noggrann och strukturerad och trivs med varierande arbetsuppgifter. På sin fritid tycker Meron om att resa och äta god mat! 

Jasmin Khatibi

Associate Talent Advisor, Stockholm

Jasmin drivs av känslan att vilja bidra och att hjälpa människor att uppnå nya mål i livet. Efter en avslutad utbildning inom HR och personalfrågor strävar hon efter att utöka sina kunskaper inom arbetslivet samt vara med och påverka. Intresset för psykosocial arbetsmiljö, hälsa och välmående går som en röd tråd i hennes val av utbildning och arbetsplats. Som person upplevs hon som nyfiken och med viljan att ständigt lära sig mer. Vi tror att Mpya Sci & Tech och Life Science branschen är helt rätt plats just nu. 

Dũng Đinh Văn

Sedan Dung var liten grabb i Vietnam ville han bli ingenjör. För då skulle han kunna fixa det som inte var bra, även ärr orsakade av krig. Han valde inriktning som mjukvaruingenjör och inbyggda system på grund av passionen att skapa produkter för att förbättra människors vardag och en strävan mot en hållbar värld. Under sina åtta år i arbetslivet har han lärt sig en frisk kropp och själ är nyckeln till att utvecklas. Så, är du intresserad av att förbättra din badmintonserve eller att lära dig att njuta av varje ögonblick av livet? Kontakta Dung!

Tommy Phung

Strävan för optimering, effektivisering och självförbättring är några grundpelare som gör Tommy till den ideala kollegan. I kombination med sin chalmersexamen från Complex Adaptive Systems är det inte konstigt att Tommy har gjort lite allt möjligt med bravur. Detta inkluderar data science, skriva automatiseringsskript, enhetstestare och mycket mer. För att upprätthålla jobbprestandan tränar Tommy calisthenics, läser klassiker/filosofi, håller/deltar i egna ”Halv åtta hos mig”-kvällar och gör programmeringsutmaningar med sina vänner.

Debbie van der Burg

Debbie är  analytisk kemist och har erfarenhet av metodutveckling, validering och tech-transfer. Hennes passion för vetenskap och naturliga nyfikenhet driver henne att ta sig an nya utmaningar. 

Hon har fem års erfarenhet inom biopharma och är alltid angelägen om att lära sig mer och utöka sin kompetens.  Hennes positiva attityd och vilja att hjälpa andra gör henne till en värdefull medlem i vilket team som helst.

Omar Saeed

Omar har levt ett internationellt livoch har bott i fyra olika länder och rest mycket. Detta bottnar i en nyfikenhet för att utforska andra kulturer och för att skapa en mer mogen förståelse för världen. Hans passion för elektronik ledde honom till universitet i Edinburgh där ha också har en inghenjörsexamen i elektronik. 

När Omar inte leker runt med ett oscilloskop, hittar du honom mest troligt i full gång med att fixa en gammal bil (eller göra sönder dem…, men hallå det är ju så man lär sig), läsandes en sci-fi bok eller letandes efter en ny utmanade träningsövning som kan pusha hans kropp ännu mer; för vi alla vet ju att ett hälsosamt sinne och en hälsosam kropp går hand i hand. 

Sanna Andrén

Talent Advisor, Göteborg

Sanna är energiknippet med glöd i blicken och ett ständigt leende! Hon hittade snabbt till konsultbranschen efter sin examen i arbetsvetenskap och har sedan dess samlat på sig erfarenhet inom allt från ledarskap till affärsutveckling och rekrytering i såväl små som stora tech-konsultbolag. Som gammal ryttare är hon skicklig på att kontrollera situationer och med sitt nytänkande mindset ser hon till att optimera allt som går. Som den sociala person Sanna är ser hon mycket fram emot alla nya möten rollen som Talent advisor kommer att bringa.

Korhan Mutludoğan

Korhan är en entusiastisk mjukvaruingenjör som är ständigt ivrig att lära sig nya koncept. Han har mer än fem års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt har en MSc i datateknik. Han brinner för artificiell intelligens, computer vision och autonomous driving. På fritiden gillar han att spela gitarr och titta på motorsport samt att förbättra sig inom mjukvaruutveckling.

Christine Wilhelmsson

Christine är molekylärbiolog med en doktorsexamen inom medfödd immunitet och koagulation men som därefter hittat hem inom kvalitetsområdet i läkemedelsindustrin. Hon har gjort några års gästspel som medicinsk utredare på en statlig myndighet men ser hon nu fram emot uppdrag som QA-specialist. Christines specialistområden är inom avvikelsehantering, stabilitetsstudier och metodvalidering på laboratoriet.

Som person är Christine positiv, ambitiös och prestigelös och gillar att sätta sig in i nya områden. Utanför arbetstid umgås hon gärna med familj och vänner, bakar eller tränar - då gärna ute i naturen.

Paolo Teta

Paolo är en dynamisk och framåtblickande ingenjör med passion för fordonsindustrin, AD/ADAS-fordon, elektronik, modellering och simulering, optimering, robotik, maskininlärning och speciellt AI. Han gillar att planera aktiviteter och resursförvaltning i syfte att hitta bästa möjliga lösning. Som ingenjör gillar han att utmana sina kunskaper och färdigheter, arbeta i olika team och organisera arbetsbördan smidigt. Dessutom gillar han att spela bordtennis och vara socialt proaktiv! 

 

Utöver sina passioner är Paolo en utexaminerad EIT Digital Master School-student i autonoma system vid KTH Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och han har en MSc i mekatronikteknik vid University of Trento i Italien. Ge honom ett problem, han kommer att hitta rätt lösning!

Furkan Bek

Furkan är en mångsidig ingenjör med en Master i AV Motion Planning and Control Algorithms. Han är skicklig i de moderna C-språken samt MATLAB/Simulink och kombinerar gärna sin programmeringsexpertis med sin mångvetenskapliga bakgrund. Med en naturlig nyfikenhet på teknik och snabb med att lära in nya tekniker håller han sig uppdaterad inom sina teknikområden. Furkans flerdimensionella bakgrund och passion för lärande gör honom till en värdefull tillgång i alla typer av utvecklingsprojekt.

Utöver sin yrkesroll spenderar Furkans gärna tid med att läsa historia, utforska kulturer, titta på schack-blunders och njuta av dyra armbandsur :)

Nam Vu

Nam är en hängiven och nyfiken ingenjör inom inbyggda system. Han är lär sig snabbt och är en uthållig problemlösare, som aldrig backar från svåra utmaningar. Han har över tre års erfarenhet inom telekom- och gruvindustrin, där han arbetade som C/C++ funktionsutvecklare för mobiltelefonnät och borrmaskiner.

Genom dessa erfarenheter, tillsammans med en gedigen bakgrund inom system, styrning och mekatronik, har Nam visat sig vara en värdefull ingenjör och en bra lagspelare. Utanför jobbet ägnar han sig ofta åt konstnärliga hobbys, såsom musikproduktion eller akvarellmålning. Eller kanske bara tittar på kattvideor på Youtube.

Mateusz Koziróg

Mateusz är en passionerad individ med stort intresse för maskiner, teknik och programmering. Han är också en fotbollsspelare som har utvecklat strategiskt tänkande, lekfullhet & kreativitet såväl på fotbollsplanen som på jobbet. Med kunskap i bland annat C/C++ kan han programmera smarta system och brinner för elektroniska lösningar och applikationer för automatiserad produktion. En engagerad lagspelare som strävar efter innovativa lösningar helt enkelt.

Anders Hansson

Anders är ifrån Göteborg och hans stora intresse är teknik samt kodning. Hans modersmål är svenska och C++. Som teknisk fysiker älskar Anders att sätta sig in i nya tekniker och han brinner för programmering, matematisk modellering, maskininlärning och problemlösning i allmänhet. Tidigare i karriären har Anders arbetat med luftburna sensorer inom försvarsindustrin och självkörande bilar.

På fritiden gillar Anders att springa hinderbanelopp, lyssna på poddar och bada i medelhavet. Hans filosofi är att med nyfikenhet, vilja och samarbete är inget hinder oöverkomligt.

Sheetalkumar Vandakudri

Sheetalkumar är en erfaren ingenjör, med en passion för teknik och innovation. Han har en kandidatexamen i elektronik och kommunikation och har samlat på sig 13 års erfarenhet av mjukvarudesign och utveckling. Sheetalkumar är känd för sin starka problemlösningsförmåga och samarbetsförmåga och har framgångsrikt levererat flera komplexa projekt som har bidragit till hans teams och företagets framgång. På fritiden tycker han om löpning och badminton. Gillar du gamla mynt? Då är Sheetal personen att prata med. Han har samlat på sig en mångfald av mynt och frimärken från många länder, några av mynten har en betydande ålder, åtminstone ett par århundraden tillbaka.

Sayeh Khoogar

Sayeh är en driven, noggrann och kunskapssökande civilingenjör inom Medical engineering. Som person är hon nyfiken och kommunikativ. Hon har varit ansvarig för tillverkningsprocesser och produktionslinjer mellan olika siter, både som projektledare och delprojektledare. Hon har även erfarenhet som process ingenjör med fokusering på valideringar, ändringsärende, riskanalyser och avvikelseutredningar.

På fritiden ägnar hon tid till att skapa liv ute på trädgården, umgås med vänner och familjen

Ahmad Wahba

Ahmad är en självutvecklande och passionerad ingenjör med en gedigen bakgrund inom mjukvaroutveckling. Med erfarenhet och skicklighet inom inbyggda system, autonoma system, sensorfusion och perception, har Ahmad blivit en oumbärlig tillgång för MPYA. Ahmad brinner för ny teknologi, särskilt inom maskininlärning, uppfattning och problemlösning. Med en akademisk bakgrund i system, reglerteknik och mekatronik, har Ahmad utrustats med  goda kunskaper för att bemästra komplexa utmaningar.

Ahmad har lätt att kommunicera med alla och är en mångsidig problemlösare som tycker om att göra arbetet roligt samtidigt som han levererar betydelsefulla resultat. Han har ett stort intresse för att resa, och en filosofi att det finns utvecklingsmöjligheter där det finns utmaningar är Ahmad redo att fortsätta leverera högkvalitativa resultat.

Umesh Akella

Umesh Akella är en senior mjukvaruingenjör med över åtta års erfarenhet inom områden såsom mjukvaruutveckling, DevOps, Cloud, Lead. Han har dubbla examen, både en Master i telekommunikationssystem och en MBA i industriell ekonomi. Han är energisk, ivrig, nyfiken och entusiastisk att lära sig ny teknik. På fritiden är Umesh väldigt aktiv och gillar vandring, fotografering och frisbee. Umesh har grundat och driver ett Ultimate frisbee-team, Solklar Frisbee. Laget har representerat Sverige i olika nationella och internationella tävlingar. Umesh gillar också att resa och nätverka med människor.

Stefan Areback

Stefan är en ambitiös ingenjör med ett brinnande intresse för problemlösning och intellektuella utmaningar. Han har en civilingenjörsexamen inom Teknisk Matematik och har arbetat inom telekom i några år och kommer nu prova en ny bransch. Stefan är personen man vänder sig till när man vill diskutera svåra matte- och kodutmaningar. Utöver sin passion för problemlösning, matematik och programmering, gillar han att utmana sig själv på gymmet eller koppla av med en bra bok.

Nuria Navas

Detta är Nuria, en driftig person från det soliga Málaga, Spanien. Efter att ha jobbat som sjukgymnast, bytte hon inriktning och jobbade som mjukvaruingenjör, innan hon fann sitt riktiga intresse inom teknisk projektledning. Med en stark bakgrund inom bilindustrin och ett växande intresse för medicinteknik, är Nurias styrka att effektivt leda komplicerade projekt, föra människor samman och övervinna utmaningar.

När hon inte är involverad i teknikvärlden, kan du hitta Nuria på konserter, med vänner eller när hon försöker hålla sig i form på gymmet eller vid poolen.

Gabriela Sten

Gabriela Sten är en strukturerad, energisk och lättsam valideringsingenjören som älskar friluftsliv och att validera datoriserade system. Förutom att validera datoriserade system har hon även arbetat inom FoU och QC med olika uppdrag, så som avvikelser, förändringskontroll samt metodutveckling och validering. Hon gillar att arbeta med problemlösning och tar gärna på sig nya uppgifter för att inte stå still. Den lediga tiden spenderas ute på ett par skidor, ett par skidskor, på en cykel eller i ett par vandringskängor. Hon älskar också att gå på konserter och dansa. 

Chenye Zou

Chenye är nyexaminerad civilingenjör med masterexamen i hållbar elkraftteknik och elektromobilitet från Chalmers. Han brinner för att hitta innovativa lösningar och har erfarenhet av både mjukvaru- och hårdvaruutveckling. Han tycker om att tillämpa sina teoretiska kunskaper på praktiska projekt som rör elektriska maskiner, kraftelektronik och litiumjon-batterier. På sin fritid gillar han att umgås med vänner samt utforska nya platser.

Fredrik Olofsson

Fredrik är en senior ingenjör som gick Mittuniversitetet 2000 som Programvaruingenjör och har jobbat professionellt inom IT i 24 år. Bakgrunden är bred och han har jobbat med systemtestning, systemarkitektur, programmering och databaser, de senaste 10 åren föll det sig naturligt att ta roller inom Operations, DevOps, DevSecOps och Cloud. Fredrik har alltid varit lite av en nörd och som barn skruvade han isär radioapparater och annat för att se hur de såg ut på insidan. Han lärde sig Basic med en mikrodator och skrev ett textäventyr vid 10 års ålder. På senare år har han även byggt en flygmaskin. Han bor i Majorna med sin katt Eugene.

Mina Misak

Jag är molekylärbiolog i grunden och brinner främst för att jobba med människor. Med erfarenhet från roller som produktionshygienist, processingenjör, teamlead, och konsultchef, har jag utvecklat en djup förståelse för både tekniska och mänskliga aspekter från Life Science industrin.

Utöver det är jag diplomerad Coach och ägnar min fritid åt att stödja och vägleda andra genom min coachverksamhet. Att arbeta med människor och nå sin fulla potential är något som jag brinner för både professionellt och personligt.

Utöver mitt yrkesliv är jag engagerad i kyrkan och uppskattar att spendera kvällstid med familj och vänner.

Jag ser framemot att växa tillsammans med Mpya.

Robert Nabel

Robert är en mångsidig molekylärbiolog med erfarenheter från laboratorie- och kvalitetsarbete på Pfizer. Med nyfikenhet har han de senaste tre åren axlat rollen som konsultchef på ett bemanningsbolag där intresset att förmedla rätt talent till rätt uppdrag bara växer. Robert är ingen främling för utmaningar; han kastar sig in i dem med glöd och uthållighet.

Utanför arbetslivet finner han balans genom träning, kulinariska äventyr, sociala sammanhang med vänner och spännande brädspelskvällar. Med Robert vid rodret är varje dag en lockande möjlighet till nya äventyr och skratt.

Henrik Forsberg

Med världen som arbetsplats har Henrik drivit projekt i olika globala läkemedelsföretag där han frodas i multinationella och tvärfunktionella organisationer. Hans erfarenhet från sitt vetenskapliga arbete inom cancerforskning har Henrik använt för läkemedelsutveckling vid bl.a. Roche, Novartis och Lonza i Schweiz. Att bidra till att förbättra patienters prognos och i bästa fall hjälpa dem övervinna sin sjukdom utgör en avgörande drivkraft för Henriks engagemang. Han hyser också en stark passion för marginaliserade grupper i fattiga länder som ofta inte har en chans att dra nytta av nya medicinska landvinningar inom diagnostik eller terapi. Tillsammans med sin hustru driver Henrik en ideell förening i Colombia till förmån för flyktingbarn från ursprungsbefolkningen och har förutom humanitärt bistånd bl.a. byggt en skola och startat alfabetiseringsprogram. Som Mpya-konsult identifierar sig Henrik med kundernas behov och målsättningar för att skapa effektiva partnerskap. Här betjänar han våra kunder genom att använda sin expertis och kompetens från olika områden inom läkemedelsutveckling och tillverkning. 

Elio Ventocilla

Elio är mjukvaruutvecklaren med fokus på end-to-end datadrivna och molnbaserade lösningar. Han motiveras av att utveckla mjukvara som tillför värde till organisationer och därmed människor; och trivs när den senare möts av en utmaning. Han har en MSc i informationssystem, en doktorsexamen i informatik, och många års erfarenhet inom industri, inklusive telekom, bank och digitala tjänsteföretag.

Krishnamoorthy Upadhya

Med över tretton års erfarenhet av utveckling av inbyggd mjukvara för fordonsbranschen, med specialisering på AUTOSAR-integration och funktionssäkerhet, är Krishna dedikerad till kontinuerligt lärande och att hålla sig uppdaterad med de senaste teknologierna inom branschen. Utöver sina professionella strävanden är Krishna entusiastisk över att upptäcka nya destinationer, fördjupa sig i olika kulturer och uppleva spänningen med att testköra de senaste bilmodellerna. Under sin fritid finner han glädje i att spela brädspel, utföra yoga och njuta av stunder av meditation.

Jonas Karlsson

Jonas har några års yrkeserfarenhet, mestadels kodning av C++ och Qt/qml för användargränssnitt och skript i Python. Efter att ha gjort verktyg hemma och innehåll för en virtuell värld/metaversplattform och annat sträcker sig den icke-professionella erfarenheten genom större delen av livet.

Jonas är innovativ och envis, så han kommer att hitta ett sätt att koda den programvara som behövs. Oavsett om det är en japansk ordlista för att hitta japanska studier hemma, att ansluta till online ordböcker eller ett verktyg för att extrahera information från System Weaver-servern på jobbet.

På fritiden tycker Jonas om att lösa olika utmaningar, i kod, i spel eller på annat sätt. Som en självutnämnd nörd är några av huvudintressena Japan, anime, cosplay och spel, både brädspel och digitala varianter.

Ketan Arwat

Ketan är en detaljorienterad DevOps-ingenjör med stort intresse för de framväxande AI-teknologierna. När han letade efter nya utmaningar ledde det honom till Mpya Sci & Tech. Ketan vet vad han vill och har alltid frågor och är redo för diskussioner. Som person är han både lugn och kan vara en skarp iakttagare. När han inte jobbar spelar Ketan gärna rollspel. Han tycker om att laga mat och även gå ut och prova olika restauranger.

Emma Sevegran

Emma är en nyfiken individ som har hunnit testa på flera olika delar inom life science - QA, QC, validering, R&D och projektledning. Även om hon tycker det mesta inom läkemedelsbranschen är spännande slår hjärtat lite extra för R&D/labbarbete, framför allt där hon får tänka, analysera och testa lösningar på problem. Emma tycker om att både ha helikopterperspektiv men även dyka ner i detaljarbete. Att vara konsult ger möjligheten att få en förståelse för branschen som helhet vilket är otroligt värdefullt. På fritiden tycker hon om att styrketräna, umgås med vänner, laga mat (gärna något med koriander!) och kolla serier. 

Tatsiana "Tanya" Lobovkina

Tanya kommer med omfattande erfarenhet inom bioteknik och livsvetenskap, där hon specialiserar sig på ledarskap inom FoU samt projektledning. Hennes meritlista inkluderar att leda produktutveckling, främja innovation och integrera vetenskap med teknik och utbildning. Hennes tvärvetenskapliga expertis spänner över flera fält såsom kemi, fysik och bioteknik, vilket placerar henne i skärningspunkten mellan dessa spännande områden. Tanyas karriär belyser hennes tro på kraften i lagarbete och samarbetsinsatser för att generera innovativa lösningar på komplexa utmaningar. Hon värderar kreativitet och problemlösning högt, liksom att bibehålla en positiv teamanda. Utanför arbetet trivs hon med att tillbringa tid med sina barn, familj och vänner, och ägnar sig åt hobbyer som svampplockning, simning i havet och dans, vilka ger glädje till hennes liv.

Raksha Prakasha

Raksha är driven Software Developer med stor erfarenhet av att arbeta med Cloud Platforms, Data Analytics och DevOps Engineering. Hon älskar att hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken inom branschen. Med hennes passion för innovation, engagemang och motivation kommer hon att tillföra värde till vilken organisation hon än blir en del av som konsult.

Raksha har en kandidatexamen i Computer Science and Engineering och en mastersexamen i Data Analytics. Som person är Raksha mycket vänlig, utåtriktad och älskar utmaningar. När hon inte arbetar gillar hon att dansa, resa och gå på vandringar.

Esrat Qamrul-Ehsan

Esrat är utbildad Biomedicinsk analytiker som har 18 års arbetslivserfarenhet inom Life Science varav 11 år inom BioTech och R&D. Hon har erfarenhet av produktutveckling, Regulatory guidelines (IVD-R (2017/746, ICH M10, ISO 13465, GLP/GCP, FDA/EMA) och projektledning både internt och ut mot kund.

Utmaningar lockar Esrat och att leda projekt från start till mål är något som driver henne framåt. Hon är en social och utåtriktad person som sätter människan och gemenskapen i fokus. Att nå tuffa deadlines är inga problem när man gör det tillsammans som ett team!

På fritiden tar hon fram sin kreativa sida och bakar och dekorerar tårtor. Hon gillar också att umgås med familj & vänner där maten och sällskapet är i centrum!  

Prasiddha Radhakrishnan

Prasiddha har över femton års erfarenhet inom mjukvaruindustrin inom olika områden, inklusive medicin, fordonsindustri och konsumentelektronik. Innan hon kom till Sverige arbetade hon på Amazon i Kalifornien! Hon har erfarenhet av både utveckling av inbyggda system och testning/kvalitet och har en masterexamen i inbyggda system. Hon är mamma till två barn och bor med sin man i Göteborg. Förutom sitt arbete är hon mycket intresserad av matlagning och heminredning samt tycker om att träffa människor och resa!

Rebecca Reuterberg

Talent Advisor, Göteborg

Rebecca har jobbat inom rekrytering och konsultlösningar i tio år i roller som senior sales executive, account manager och rekryteringskonsult. Hon älskar möten med människor och drivs av att hjälpa organisationer att hitta rätt person i rätt tid på rätt plats. Att få komma in och förstå en organisation, dess drivkrafter och förstå det där som inte sägs tycker hon är otroligt roligt och utvecklande. Hon ser sig själv som en rådgivare som älskar att få följa sina kunder i deras utveckling och bolla idéer och tankar. När hon inte är i möten med människor, tankar hon energi i skogen i form av långa promenader med hunden.

Visa fler

Kontakta oss.

010-209 16 40

Stockholm - Birger Jarlsgatan 41A, 111 45 Stockholm
Göteborg - Kaserntorget 5, 411 18 Göteborg
Uppsala - Rådhuset, Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala

Har du en fråga eller vill kontakta oss?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!