Låt oss vara
modiga och nyfikna tillsammans.

Vårt sätt att jobba – fyra hörnstenar.

Erfarenhet

Vi har bakgrund och bred kunskap inom teknik och naturvetenskap. Till det kommer lång erfarenhet från att stötta företag på organisatorisk nivå och såklart från alla de rekryteringar och konsultuppdrag vi utfört under åren.

Nyfikenhet

Att vara ivrigt nyfiken på ert företag och era mål hjälper oss att hitta och matcha relevanta kandidater. Att dessutom vara ivrigt nyfiken på människan och tekniken hjälper oss att ständigt utvidga våra sociala nätverk av morgondagens kandidater.

Delaktighet

Att vara inkluderande och tillåtande innebär att vi skapar en kultur där alla är med och bidrar. Vi är ett lag. Om du anlitar en av oss, får du alla oss andra på köpet. Vi tror på att dela med oss av vår kunskap till dig som kund och därmed bidra till din framgång.

Förtroende

Vi lovar dig engagemang och vår fulla uppmärksamhet. Vi utmanar dig i ditt tankesätt och hjälper dig att sätta hållbarhet och mångfald i första rummet. Vi tror att ömsesidig framgång för alla parter skapar långsiktiga samarbeten.

Konsult

Behöver du anlita en teknikkonsult, en rymdforskare eller letar du efter en interrimschef inom kvalitet? Oavsett vad kan vi med vårt specialistfokus och våra breda nätverk hitta, attrahera och utvärdera bästa tillgängliga kompetens.

Rekrytera

När du vill anställa en ny medarbetare skräddarsyr vi processen efter aktuell roll och era specifika krav. Vi jobbar med search och kandidatbearbetning, i kombination med att synliggöra tjänsten i relevanta kanaler och nätverk. Vi utför personlighetsbedömning, färdighetstestning samt case och är certifierade i verktyg som OPQ, Verify, Hogan's Assessment System och Assessio MAP och Matrigma. Tillsammans hittar vi den bästa processen.

Strategiska HR-tjänster

Sticker ert företag ut i den konkurrensutsatta teknik och science-sektorn? Hur står ni er i kampen om talangerna – den största utmaningen för många företag? Boka ett brainstorming-pass eller workshop med oss, där vi fokuserar på rekryteringsstrategi, employer branding och branschtrender. Vi ger dig rådgivning och hjälper dig se saker ur ett annat perspektiv.

Fordon

Vi hittar och attraherar talanger och expertis inom discipliner såsom självkörande fordon, elektrifiering, design, konstruktion, interiör/exteriör, drivlina, simulering, elektronik, infotainment, optik, inbyggda system, testning, projektledning och kvalitet.

Life Science

Vi kan matcha rätt inom läkemedel, medicinsk teknik och bioteknik. Vårt nätverk av kunder och kandidater finns inom FoU och produktion med kompetenser såsom forskare, Regulatory Affairs, kvalitetssäkring, validering, statistik, dataintegritet och projektledning.

Industri och teknik

Vi erbjuder kompetens inom agil produktutveckling och processutveckling, digitalisering, artificiell intelligens, inbyggda system och mjukvaruutveckling, mekanik, elektronik och automation. Våra kunder finns även inom tillverkande industri, processindustri, samhällsbyggnad och energisektorn.

Vill du hellre prata? Vi ringer dig!

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!