Låt oss vara
modiga och nyfikna tillsammans.

Vårt sätt att jobba – fyra hörnstenar.

Erfarenhet

Vi har bakgrund och bred kunskap inom teknik och naturvetenskap. Till det kommer lång erfarenhet från att stötta företag på organisatorisk nivå och såklart från alla de rekryteringar och konsultuppdrag vi utfört under åren.

Nyfikenhet

Att vara ivrigt nyfiken på ert företag och era mål hjälper oss att hitta och matcha relevanta kandidater. Att dessutom vara ivrigt nyfiken på människan och tekniken hjälper oss att ständigt utvidga våra sociala nätverk av morgondagens kandidater.

Delaktighet

Att vara inkluderande och tillåtande innebär att vi skapar en kultur där alla är med och bidrar. Vi är ett lag. Om du anlitar en av oss, får du alla oss andra på köpet. Vi tror på att dela med oss av vår kunskap till dig som kund och därmed bidra till din framgång.

Förtroende

Vi lovar dig engagemang och vår fulla uppmärksamhet. Vi utmanar dig i ditt tankesätt och hjälper dig att sätta hållbarhet och mångfald i första rummet. Vi tror att ömsesidig framgång för alla parter skapar långsiktiga samarbeten.

Swedish Match

 "Mpya Sci & Tech är en effektiv och professionell partner med en specialisering som passar oss väl. Med hög kompetens inom de specialistområden vi söker personal inom och med centrala kontor i både Stockholm och Göteborg har de även lokal förankring som förstår vår verksamhet och behov väl.”

 

Jerry Bogestrand

Director Quality & Environment Assurance, R&D

DENSO

 "Vi är så tacksamma för det förstklassiga mervärde som Mpya Sci & Tech har gett oss i våra rekryteringsprocesser. De fångade upp det som sades mellan raderna och visste vad vi behövde från start. Det var imponerande att se hur snabbt de förstod vår situation och levererade kandidater som var helt rätt för våra roller. De skiljer sig från andra konsult- och rekryteringsföretag som ofta skickar på chans. Mpya Sci & Tech står för en högre klass i utförandet från start till mål och jag kan verkligen rekommendera dem till alla som söker en högkvalitativ rekryteringspartner."

 

HR-teamet på DENSO

Ardena

"Mpya Sci & Tech har med sin gedigna erfarenhet av rekrytering och konsultverksamhet inom Life Science fungerat som en bra samarbetspartner, då vi varit i akut behov av kompetenta konsulter inom QC och QA. Ser fram emot vårt fortsatta goda samarbete."

 

Annette Roos 

Business Unit Director Ardena-Södertälje

Humphree AB

Meet one of our customers Humphree - the entrepreneurial and fast growing company that develops leading trim and stabilization systems for the marine industry with lower fuel consumption and improved comfort as a result. Let Philip Lejon, CTO, explain:

 

Aros Electronics

Meet one of our customers Aros Electronics - an enabler for the electrification movement with R&D and production under one roof.

 

Luxbright

Meet one of our customers Luxbright - an innovative Gothenburg tech company creating a new generation of X-ray Tubes reshoring production to Sweden. Let Mats Alm, CEO, explain:

 

Disruptive Materials

DISRUPTIVE MATERIALS är ett bolag med verksamhet inom Sport, Kosmetik och Läkemedel. Vi kom i kontakt med Mpya Sci & Tech i samband med att de olika affärsenheterna identifierade ett behov av förstärka den operativa verksamheten med ett antal kompetenser i samband med expansion. Med tanke på DISRUPTIVE MATERIALS diversifierade verksamhet såg vi ett behov av att jobba med en rekryteringsfirma som kan se helheten och arbeta över flera kompetensområden. Mpya Sci & Tech har gett oss värdefull feedback utöver att de stöttat oss med en erfaren konsult inom processutveckling, rekrytering av personal inom läkemedelsutveckling och stöd inom personalutveckling. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Peter Åsberg

PhD, Senior VP Pharma, Disruptive Materials 

&

Oskar Lund 

CFO Disruptive Materials

Encare

"Encare är ett svenskt startup bolag, internationellt verksamt inom Health Tech, som utvecklar en molnbaserad mjukvara för sjukvårdssektorn globalt. Vi tog kontakt med Mpya i samband med att vi skulle bygga upp en försäljnings- och marknadsorganisation. Samarbetet inleddes med att vi tillsammans ritade upp den nya organisationen, definierade de olika funktionerna och satte ihop rollbeskrivningar. Mpya tog fram och intervjuade ett antal matchande kandidater och utmanade oss efterhand i de olika rollbeskrivningarna för att vi slutligen skulle känna oss trygga i organisation, roller och personliga egenskaper som skulle passa hos oss. Hela rekryteringsprocessen fungerade mycket bra och på drygt två månader hade vi erbjudit anställning till sju nya medarbetare och fördubblade därmed vår organisation."

 

Per Sunnemark

CEO

Valneva Sweden AB

Är du nyfiken på Valneva och varför de samarbetar med
Mpya Sci & Tech?
  

 

Novavax

How do you grow a company from 50 people to 300 in just two years? Meet Novavax.   

 

Xbrane Biopharma

We make biological drugs accessible to everyone who needs them. Meet Xbrane Bioscience.

 

QIAGEN DNA Synthesis AB

"QIAGEN DNA Synthesis AB är i stark tillväxt samtidigt som vi planerar för en verksamhetsflytt från Köping till Västerås. Det ställer höga krav på ledarskapet och den operativa verksamheten. Mpya Sci & Tech har stöttat oss i den resan genom att leverera kompetenta och erfarna konsulter som kunnat avlasta kvalitetsavdelningen. Jag uppskattar verkligen samarbetet och känner att de vill bidra till att vi ska lyckas."

 

Peter Brännström

HR chef, QIAGEN DNA Synthesis AB

Visa fler

Konsult

Behöver du anlita en teknikkonsult, en rymdforskare eller letar du efter en interrimschef inom kvalitet? Oavsett vad kan vi med vårt specialistfokus och våra breda nätverk hitta, attrahera och utvärdera bästa tillgängliga kompetens.

Rekrytera

När du vill anställa en ny medarbetare skräddarsyr vi processen efter aktuell roll och era specifika krav. Vi jobbar med search och kandidatbearbetning, i kombination med att synliggöra tjänsten i relevanta kanaler och nätverk. Vi utför personlighetsbedömning, färdighetstestning samt case och är certifierade i verktyg som OPQ, Verify, Hogan's Assessment System och Assessio MAP och Matrigma. Tillsammans hittar vi den bästa processen.

Strategiska HR-tjänster

Sticker ert företag ut i den konkurrensutsatta teknik och science-sektorn? Hur står ni er i kampen om talangerna – den största utmaningen för många företag? Boka ett brainstorming-pass eller workshop med oss, där vi fokuserar på rekryteringsstrategi, employer branding och branschtrender. Vi ger dig rådgivning och hjälper dig se saker ur ett annat perspektiv.

Fordon

Vi hittar och attraherar talanger och expertis inom discipliner såsom självkörande fordon, elektrifiering, design, konstruktion, interiör/exteriör, drivlina, simulering, elektronik, infotainment, optik, inbyggda system, testning, projektledning och kvalitet.

Life Science

Vi kan matcha rätt inom läkemedel, medicinsk teknik och bioteknik. Vårt nätverk av kunder och kandidater finns inom FoU och produktion med kompetenser såsom forskare, Regulatory Affairs, kvalitetssäkring, validering, statistik, dataintegritet och projektledning.

Industri och teknik

Vi erbjuder kompetens inom agil produktutveckling och processutveckling, digitalisering, artificiell intelligens, inbyggda system och mjukvaruutveckling, mekanik, elektronik och automation. Våra kunder finns även inom tillverkande industri, processindustri, samhällsbyggnad och energisektorn.

Har du en fråga eller vill kontakta oss?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!