Känslan av att
komma hem.

Varför Mpya Sci & Tech?

För att du älskar livet. För att du älskar jobbet. För att du vill utveckla dina kunskaper och bli bättre på det du gör. För att du vill vara i en miljö där du kan vara precis den du är. Och för att du vill använda din kreativitet och ditt yrkesliv till att faktiskt skapa skillnad i världen och göra nytta för människor. Så enkelt.

Vad får du hos oss
på Mpya Sci & Tech?

Med vårt breda nätverk och vår grymt långa erfarenhet vet vi hur vi på bästa sätt kan matcha och utveckla din kompetens så att ditt nästa steg i livet blir – fantastiskt. Men det finns mer. Att vara en del av Mpya Sci & Tech betyder att du är en del av en större gemenskap med en kultur som prioriterar personlig utveckling och kompetensutveckling. Hos oss få du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid. Vi tar hand om varandra och vi vet att livet är mer än bara jobb.

Underkonsult? Du är varmt välkommen!

Oavsett om du har, eller är på väg att starta en egen firma, eller representerar ett företag som letar efter samarbete, säg bara till! Vi letar alltid efter nya samarbetspartners. Vi hjälper dig hitta ditt nästa spännande uppdrag medan du koncentrerar dig på att hjälpa våra kunder.

Har du en fråga eller vill kontakta oss?

Tack för din ansökan!

Nu blir vi glada och kommer genast ta tag i detta och höra av oss!

Tekniskt fel!