Varför kallar vi oss Talent Advisors?

Att det är kompetensbrist inom Life Science- och teknikbranschen är ett faktum. Rapport efter rapport slår fast att det är brist på ingenjörer och kemister, tillväxttakten hämmas och få lösningar i närtid har presenterats.

Konsekvensen blir att företag tvingas lägga allt mer resurser på att attrahera personal. Idag räcker det inte att annonsera en tjänst oavsett hur välskriven annonsen är. Det räcker inte att erbjuda en hög lön eller ha snygga värdeord på hemsidan. Men det innebär också att du som ingenjör har stora valmöjligheter och möjligheten att hitta rätt roll och företag för just dig. Att hitta hem på jobbet.

Det är med den bakgrunden vi valt att starta Mpya Sci & Tech och benämna oss själva som Talent Advisors. Vi vill vara ett bollplank för dig som är intresserad av ett yrkesliv inom Life Science och teknik. Ena dagen hjälper vi dig när du som kvalitetschef inom medtech behöver hitta din nästa medarbetare. Nästa dag med att hitta ditt nästa drömjobb.

Vi vill inget hellre än att få dela med oss av vår kunskap och hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig :)

The Talent Advisors at Mpya Sci & Tech

#Mpya Inspo

Jobba hos oss

Vill du ha en ny utmaning i livet? En ny karriär? Vill du vara en del av en kultur som prioriterar personlig utveckling tillsammans med kompetensutveckling? Hos oss får du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid.

Anlita oss

Är du på jakt efter ny kompetens inom teknik och naturvetenskap? Behöver du en teknikkonsult? Tveka inte att kontakta oss. Vi är ett nytt företag på utsidan, men på insidan är vi erfarna konsulter med etablerade nätverk och gedigen erfarenhet av rekrytering, som har bestämt oss för att skapa ett nytt sorts konsult- och rekryteringsföretag inom teknik och naturvetenskap.