Mpya Sci&Tech nu i Uppsala!

Efter att har etablerat oss rejält i både Stockholm och Göteborg öppnar Mpya Sci&Tech nu kontor i Uppsala. En av Nordens mest intressanta hubbar för life science.

– Det glädjer mig som norrlänning att vi börjar röra oss norrut, säger VD Johan Östman och skrattar. Förhoppningsvis kommer vi ännu längre norrut snart. Men Uppsala är perfekt för oss, med tanke på att det är en universitetsstad med en mix av stora bolag och en mängd intressanta startups med forskning och utveckling inom just life science.

Kontoret ligger i Rådhuset, mitt i Uppsala intill Stora Torget, där Mpya Sci&Tech tack vare United Spaces flexibla lösningar kan anpassa kostymen beroende på antal uppdrag och kandidater.

– Den här lösningen gör att vi kan vara snabba, och snabbt skala upp när det behövs. Vi kan också erbjuda en miljö som är anpassad för människors behov och olika arbetssätt, hellre än att ha ett fast, statiskt kontor, fortsätter Johan Östman.

Life Science är en snabbt växande och stor del av Uppsalas näringsliv där framgången bygger mycket på stadens två universitet som varje dag bedriver världsledande forskning inom området.

Mpya Sci & Tech är idag närmare 70 personer och växer stadigt. Förmåga att hitta rätt personer för rätt uppdrag har varit en framgångsfaktor, samt fokus på hela människan och alla hennes behov. Nu är tanken att den filosofin får blomma även i Uppsala.  

/Johan Östman, VD & Talent Advisor, Mpya Sci & Tech

#Mpya Inspo

Jobba hos oss

Vill du ha en ny utmaning i livet? En ny karriär? Vill du vara en del av en kultur som prioriterar personlig utveckling tillsammans med kompetensutveckling? Hos oss får du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid.

Anlita oss

Är du på jakt efter ny kompetens inom teknik och naturvetenskap? Behöver du en teknikkonsult? Tveka inte att kontakta oss. Vi är ett nytt företag på utsidan, men på insidan är vi erfarna konsulter med etablerade nätverk och gedigen erfarenhet av rekrytering, som har bestämt oss för att skapa ett nytt sorts konsult- och rekryteringsföretag inom teknik och naturvetenskap.