Möt Linnea Andersson, en högt uppsatt kattperson och Talent advisor på Mpya Sci & Tech

Jag har, och har så länge jag kan minnas, alltid haft ett stort engagemang, och när jag var barn drömde jag om att bli veterinär. Tyvärr visade det sig att jag är rädd för blod, nålar och är fruktansvärt blödig när det kommer till sorgliga beslut som ibland måste tas, så det är nog tur att jag blev ingenjör i stället för just veterinär. Däremot så finns engagemanget kvar och även kärleken för djur vilket har lett till att jag är högst engagerad och djupt insyltad i ett katthem. Södertälje Katthem. På katthemmet är jag volontär, jag är med i vår adoptionsgrupp och i katthemmets styrelse. På Södertälje Katthem får jag utlopp för mitt engagemang och, det bästa av allt, ta hand om katter, samtidigt!

I min roll som Talent advisor på Mpya Sci & Tech har jag ynnesten att få arbeta med engagerade kollegor, alla med mycket vilja och omtänksamhet. Jag har märkt att engagemang, vilja och omtänksamhet göder och föder varandra oss kollegor emellan, men även för mig personligen. Mitt engagemang för katthemmet spiller över på min roll som Talent Advisor på många sätt, och jag är så glad över att jag får utlopp för mitt engagemang både på Mpya och på Södertälje Katthem.

Under året har vi lyckats omplacera 120 katter, huvudsakligen hemlösa katter i Södertälje med omnejd. Vi som jobbar på katthemmet gör det ideellt och vi brinner alla för att hitta nya och kärleksfulla hem till hemlösa katter. I arbetet att hitta nya omtänksamma ägare gäller det att matcha rätt katt till rätt ägare. Därför är en intervju ett självklart steg i processen. Självklart både en "kattintervju" och människointervju. Mer om hur man håller en kattintervju i nästa blogginlägg. Det är så viktigt att det blir rätt från början! Mitt arbete här är inte helt olikt mitt arbete på Mpya Sci & Tech. Och vet ni vad det är jag gillar mest med allt det här? Jo, att få hjälpa andra! Det är toppen tycker jag!

Så, om du är intresserad av katt eller konsult finns jag här med engagemang, omtänksamhet och vilja att hitta det allra bästa för just dig!

/Linnea Andersson

Talent advisor, Mpya Sci & Tech

#Mpya Inspo

Jobba hos oss

Vill du ha en ny utmaning i livet? En ny karriär? Vill du vara en del av en kultur som prioriterar personlig utveckling tillsammans med kompetensutveckling? Hos oss får du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid.

Anlita oss

Är du på jakt efter ny kompetens inom teknik och naturvetenskap? Behöver du en teknikkonsult? Tveka inte att kontakta oss. Vi är ett nytt företag på utsidan, men på insidan är vi erfarna konsulter med etablerade nätverk och gedigen erfarenhet av rekrytering, som har bestämt oss för att skapa ett nytt sorts konsult- och rekryteringsföretag inom teknik och naturvetenskap.