#ettårmedmpyascitech

Ett år har gått sedan vi slog upp portarna och jag beskrev känslorna som stormade i mitt huvud i blogginlägget "Naken och Livrädd". Det har verkligen varit en bergochdalbana och när vi trodde allt började sätta sig kom en pandemi men att få kniven mot strupen visade sig vara precis vad vi behövde.

Jag är såklart partisk men jag kan inte säga annat än att jag är sjukt stolt över var vi är idag och vad vi åstadkommit men jag skulle ljuga om jag sa att det varit enkelt. Aldrig har jag behövt fatta så svåra beslut, aldrig har jag i perioder tvivlat så mycket på mig själv men aldrig har jag heller känt mig så privilegierad.

Privilegierad över att få utveckla en ny affär efter eget huvud, att få starta nätverk, att få jobba aktivt med Employer branding istället för att bara prata om det, att få stötta life science-industrin med kompetens under en pandemi och på så sätt tillgängliggöra diagnostiska kit och möjliggöra utvecklingen av vaccin. Det har varit och är magiskt!

Vi har under det här året genomfört 65 rekryteringar och gått från sex till 30 kollegor. Det är heller inte vilka som helst utan jag får verkligen nypa mig i armen för att inse att de valt oss som arbetsgivare. 

Jag ser verkligen fram emot år två, tre, fyra... och jag hoppas du vill följa med på vår fortsatta resa. För vi är inte klara, vi har bara börjat.

Sandra Sveder, Talen Advisor, Mpya Sci & Tech 

#Mpya Inspo

Jobba hos oss

Vill du ha en ny utmaning i livet? En ny karriär? Vill du vara en del av en kultur som prioriterar personlig utveckling tillsammans med kompetensutveckling? Hos oss får du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid.

Anlita oss

Är du på jakt efter ny kompetens inom teknik och naturvetenskap? Behöver du en teknikkonsult? Tveka inte att kontakta oss. Vi är ett nytt företag på utsidan, men på insidan är vi erfarna konsulter med etablerade nätverk och gedigen erfarenhet av rekrytering, som har bestämt oss för att skapa ett nytt sorts konsult- och rekryteringsföretag inom teknik och naturvetenskap.