Att hitta hem på jobbet.

Ett av våra budskap på Mpya Sci & Tech är att vi vill vara en arbetsgivare där du kan hitta hem. Jag har själv funderat mycket över vad det innebär och min upplevelse av att just hitta hem på jobbet.

När jag klev in i rekryterings- och konsultbranschen insåg jag snabbt att jag hittat hem. Här kan jag dra nytta av att jag är extrovert, kreativ, omhändertagande och affärsdriven. Jag får vara entusiasmerande samtidigt som det är ok att jag inte är lika bra på att få till mina reseräkningar. Här känner jag mig som fisken i vattnet eftersom jag tillåts vara den jag är. Det gör att jag kan leverera som bara den, att jag vill bidra till mina kollegors utveckling och se till att de har lika kul som jag har, att jag har ett leende på läpparna typ jämt. Bästa av allt, jag har aldrig söndagsångest.

Vi har en kultur där vi tillåts vara de vi är; oavsett om det är att vara en virvelvind, detaljfokuserad eller både och. Vi får alla plats. Det är för mig känslan av att hitta hem! Jag önskar att alla får uppleva den känslan någon gång och jag vill bidra till att fler får göra just det.

Sandra Bydell Sveder, Talent Advisor, Mpya Sci & Tech

#Mpya Inspo

Jobba hos oss

Vill du ha en ny utmaning i livet? En ny karriär? Vill du vara en del av en kultur som prioriterar personlig utveckling tillsammans med kompetensutveckling? Hos oss får du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid.

Anlita oss

Är du på jakt efter ny kompetens inom teknik och naturvetenskap? Behöver du en teknikkonsult? Tveka inte att kontakta oss. Vi är ett nytt företag på utsidan, men på insidan är vi erfarna konsulter med etablerade nätverk och gedigen erfarenhet av rekrytering, som har bestämt oss för att skapa ett nytt sorts konsult- och rekryteringsföretag inom teknik och naturvetenskap.