Naken och livrädd

Jag är bra på mitt jobb så det här kommer gå som tåget. Det här blir grymt, nu kör vi! Men kan jag verkligen den här branschen tillräckligt bra? Kommer det bli lågkonjunktur nu? Vad tror vi att vi kan åstadkomma som ingen annan redan gjort?

Känslorna och tankarna inför uppstarten av Mpya Sci & Tech har varit många. Och jag är säker på att många i likhet med mig upplevt den känslomässiga bergochdalbanan som ofta kommer som ett brev på posten när man står inför ett vägval i karriären.

Den här gången valde jag att hoppa och nu står jag här. Glad, nyfiken, spänd och livrädd. Jag är som tur var inte ensam utan har ett gäng erfarna och engagerade kollegor att hålla i handen. Vi kompletterar verkligen varandra och har en gemensam bild av vad vi vill åstadkomma och hur vi ska ta oss dit. Målbilden är fortfarande lite pixlig men den blir skarpare och skarpare för var dag som går.

Vi vill bygga ett bolag där transparens och delaktighet är grundstommen, samtidigt är vi ödmjuka inför att det finns mycket i det här vi aldrig tidigare gjort. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet för att hjälpa dig hitta hem på jobbet samtidigt som vi gärna tar del av dina tips och råd kring hur vi kan bli ännu bättre på vårt jobb.

Här kommer du kunna följa vår resa.

/Sandra Bydell Sveder, Talent Advisor, Mpya Sci & Tech 

#Mpya Inspo

Join Us

Are you up for a new challenge? Do you want to join a culture that prioritize individual growth and competence development? Is good benefits and work life balance important to you?

Involve Us

Are you on the lookout for competence and want to hire expertise within STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)? Don’t hesitate to contact us. Yes, we are a new company but on the other hand we are a group of experienced consultants, with established networks and talent management experience.