#ettårmedmpyascitech

Ett år har gått sedan vi slog upp portarna och jag beskrev känslorna som stormade i mitt huvud i blogginlägget "Naken och Livrädd". Det har verkligen varit en bergochdalbana och när vi trodde allt började sätta sig kom en pandemi men att få kniven mot strupen visade sig vara precis vad vi behövde.

Jag är såklart partisk men jag kan inte säga annat än att jag är sjukt stolt över var vi är idag och vad vi åstadkommit men jag skulle ljuga om jag sa att det varit enkelt. Aldrig har jag behövt fatta så svåra beslut, aldrig har jag i perioder tvivlat så mycket på mig själv men aldrig har jag heller känt mig så privilegierad.

Privilegierad över att få utveckla en ny affär efter eget huvud, att få starta nätverk, att få jobba aktivt med Employer branding istället för att bara prata om det, att få stötta life science-industrin med kompetens under en pandemi och på så sätt tillgängliggöra diagnostiska kit och möjliggöra utvecklingen av vaccin. Det har varit och är magiskt!

Vi har under det här året genomfört 65 rekryteringar och gått från sex till 30 kollegor. Det är heller inte vilka som helst utan jag får verkligen nypa mig i armen för att inse att de valt oss som arbetsgivare. 

Jag ser verkligen fram emot år två, tre, fyra... och jag hoppas du vill följa med på vår fortsatta resa. För vi är inte klara, vi har bara börjat.

Sandra Sveder, Talen Advisor, Mpya Sci & Tech 

#Mpya Inspo

Join Us

Are you up for a new challenge? Do you want to join a culture that prioritize individual growth and competence development? Is good benefits and work life balance important to you?

Involve Us

Are you on the lookout for competence and want to hire expertise within STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)? Don’t hesitate to contact us. Yes, we are a new company but on the other hand we are a group of experienced consultants, with established networks and talent management experience.