Att hitta hem på jobbet.

Ett av våra budskap på Mpya Sci & Tech är att vi vill vara en arbetsgivare där du kan hitta hem. Jag har själv funderat mycket över vad det innebär och min upplevelse av att just hitta hem på jobbet.

När jag klev in i rekryterings- och konsultbranschen insåg jag snabbt att jag hittat hem. Här kan jag dra nytta av att jag är extrovert, kreativ, omhändertagande och affärsdriven. Jag får vara entusiasmerande samtidigt som det är ok att jag inte är lika bra på att få till mina reseräkningar. Här känner jag mig som fisken i vattnet eftersom jag tillåts vara den jag är. Det gör att jag kan leverera som bara den, att jag vill bidra till mina kollegors utveckling och se till att de har lika kul som jag har, att jag har ett leende på läpparna typ jämt. Bästa av allt, jag har aldrig söndagsångest.

Vi har en kultur där vi tillåts vara de vi är; oavsett om det är att vara en virvelvind, detaljfokuserad eller både och. Vi får alla plats. Det är för mig känslan av att hitta hem! Jag önskar att alla får uppleva den känslan någon gång och jag vill bidra till att fler får göra just det.

Sandra Bydell Sveder, Talent Advisor, Mpya Sci & Tech

#Mpya Inspo

Join Us

Are you up for a new challenge? Do you want to join a culture that prioritize individual growth and competence development? Is good benefits and work life balance important to you?

Involve Us

Are you on the lookout for competence and want to hire expertise within STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)? Don’t hesitate to contact us. Yes, we are a new company but on the other hand we are a group of experienced consultants, with established networks and talent management experience.