Ett år som Mployee

Det är både roligt och spännade att vara en del av Mpya - det är alltid något på gång! Nu har jag firat min ettårsdag med bubbel - och jag förvånas över att ett år har gått så fort. Nu öppnar vi dessutom ett fantastiskt kontor i Uppsala! Under år två ser jag fram mot att träffa alla Mpya-kollegor, och håller tummarna för att det snart är möjligt!

Om jag inte behöver vara på labbet kan jag utföra mina arbetsuppgifter från annan plats, vilket också uppmuntras då vi är trångbodda på kontoret på mitt nuvarande uppdrag. Då är det perfekt med ett centralt Uppsala-kontor på Mpya Sci & Tech. Här täcks alla behov in; behöver jag sitta koncentrerat finns det tysta platser och lugna utrymmen att sitta i, har jag möte kan jag boka in mig i ett av de små, bokningsbara rummen, eller vill jag chittchatta lite med kollegor under lunchen så finns det många härliga personer att hänga med. En av sakerna jag uppskattar mest med kontoret är atmosfären i lokalerna, det känns både hemtrevligt och inspirerande!

I framtiden tror jag att flexibiliteten kommer att vara i fokus på arbetsplatserna och att de fasta platserna kommer att fasas ut. Jag tror därför att det nya Uppsala-kontoret är något på spåret – det finns platser för olika behov, och jag trivs superbra där.

/Camilla Wallén  

#Mpya Inspo

Jobba hos oss

Vill du ha en ny utmaning i livet? En ny karriär? Vill du vara en del av en kultur som prioriterar personlig utveckling tillsammans med kompetensutveckling? Hos oss får du förmånliga villkor och en miljö som värnar om balans mellan jobb och fritid.

Anlita oss

Är du på jakt efter ny kompetens inom teknik och naturvetenskap? Behöver du en teknikkonsult? Tveka inte att kontakta oss. Vi är ett nytt företag på utsidan, men på insidan är vi erfarna konsulter med etablerade nätverk och gedigen erfarenhet av rekrytering, som har bestämt oss för att skapa ett nytt sorts konsult- och rekryteringsföretag inom teknik och naturvetenskap.